Ayumi – Beauty by Nature

Wie is wie.

Ayumi Naturals is een Italiaans familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de cosmetische sector. Wij willen op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu. Ayumi Naturals wil daarom cosmetische producten op de markt brengen die in harmonie zijn met de natuur. De stress van de moderne tijd, milieuvervuiling en het gebruik van agressieve cosmetica zijn de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en van gezondheidsproblemen in het algemeen. Daarom worden voor de producten van Ayumi Naturals alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt die gecertificeerd zijn als organisch en milieuvriendelijk. De cosmetische producten van Ayumi Naturals worden met de grootste zorg in Italië geproduceerd, met respect voor Moeder Natuur en het milieu. Bij de keuze voor ingrediënten wordt de voorkeur gegeven aan wilde planten of aan planten die op een biologisch-dynamische, organische wijze zijn gekweekt. Bij deze manier van kweken wordt de natuurlijke groeicyclus van de planten gerespecteerd, waardoor zij de vitaliteit en eigenschappen ontwikkelen die nodig zijn om hun functies goed uit te kunnen voeren.

Hoge kwaliteit.

Ayumi Naturals vindt het van groot belang om producten te gebruiken die zowel veilig zijn voor onze huid als voor het milieu. Daarom biedt Ayumi Naturals alleen cosmetische producten aan van een minimale, hoge kwaliteit. Zij bevatten uitsluitend gecertificeerde, organische en milieuvriendelijke ingrediënten. Bij de productie worden dus geen kunstmatige kleurstoffen en parfums gebruikt; in plaats daarvan worden liposomen en conserveringsmiddelen van natuurlijke herkomst aangewend, zoals extract van grapefruitzaad, vitamine A, E en C en essentiële oliën. Ayumi Naturals werkt hierbij samen met een laboratorium in Italië dat gespecialiseerd is in natuurlijke en organische cosmetica. Dit laboratorium werkt op zijn beurt weer samen met de universiteit van Ferrara bij de ontwikkeling van nieuwe formules en innovatieve, gecertificeerde ecologische en organische producten.

Duurzaamheid

Ayumi Naturals gelooft in een betere wereld waarin duurzaamheid voorop staat. Daarom is ook de eigen bedrijfscultuur van Ayumi Naturals volledig gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycled papier voor verpakkingsmateriaal, visitekaartjes en reclamemateriaal dat voor 100% door de FSC (Forest Stewardship Council) is gecertificeerd. Daarnaast is de verpakking van Ayumi Naturals producten gemaakt van ecologische cellulosevezels die verkregen worden uit bossen die op duurzame wijze onderhouden worden.

Veiligheid

Ayumi Naturals vindt het belangrijk om veilige, organische en milieuvriendelijke producten te gebruiken, die ook als zodanig gecertificeerd zijn. Producten van Ayumi Naturals worden nooit op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, paraffine, minerale oliën, genetisch gemanipuleerde gewassen, sodium lauryl sulfaat (SLS), sodium lauryl ether sulfaat (SLES) en di-ethanolamine (DEA). De producten van Ayumi Naturals worden dermatologisch getest om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige.

De cosmetische producten van Ayumi Naturals zijn rijkelijk voedzaam voor de huid, omdat ze gemaakt zijn met wilde of organisch geteelde planten, bloemen en fruitsoorten. De ingrediënten zijn organisch, milieuvriendelijk en gecertificeerd door de ICEA en Vegan OK. ICEA (Environmenal and Ethical Certification Institute) is een consortium dat bedrijven controleert en certificeert die met respect voor mens en natuur werken, zorg dragen voor een goede behandeling van hun werknemers en die de rechten van consumenten beschermen. Deze certificering en accreditatie gebeurt op internationaal niveau. Dankzij strikte dermatologische tests kan de garantie worden gegeven dat er uitsluitend pure en huidvriendelijke ingrediënten worden gebruikt, die ook geschikt zijn voor de gevoelige, intolerante en allergische huidtypes. Tijdens de productie wordt er op verantwoorde wijze omgegaan met het milieu, het welzijn van mensen en dieren en de plattelandsontwikkeling.

De producten van Ayumi Naturals respecteren de huid en het milieu, en zijn daarom vrij van:
• Parabenen • Paraffine • Minerale oliën • Genetisch gemanipuleerde gewassen • Sodium lauryl sulfaat (SLS) • Sodium lauryl ether sulfaat (SLES) • Di-ethanolamine (DEA).

Uniek

Wat maakt producten van Ayumi Naturals uniek? De plantaardige oliën worden bij ons eerst koudgeperst. De natuur biedt werkzame stoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam: de ‘essentiële vetzuren’. De celmembranen in het menselijk lichaam zijn hoofdzakelijk gemaakt van deze essentiële vetzuren, die ons lichaam zelf niet kan produceren. Deze essentiële vetzuren spelen een fundamentele rol in de regeneratie van cellen en kunnen alleen gevonden worden in koudgeperste plantaardige olie. Dit is het geheim achter de buitengewone effectiviteit van de producten van Ayumi Naturals.

De Ayumi Naturals productlijn is ontwikkeld om te voldoen aan alle eisen van onze gezichtshuid en de delicate huid rond onze ogen. Dit is mogelijk dankzij de uitzonderlijke, verfijnde en subtiele energie van bloemen. De producten van Ayumi Naturals hebben sterke vochtinbrengende kwaliteiten, zorgen daarom voor een stralende gezichtshuid en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De producten van Ayumi Naturals zijn ontwikkeld om het lichaam te hydrateren en de huid elastisch te maken.

De Ayumi Naturals behandelingen voor het haar bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zij bevatten dus geen siliconen of synthetische kleurstoffen en ook geen sodium lauryl sulfaat (SLS) of sodium lauryl ether sulfaat. Door de kracht van de essentiële, plantaardige oliën zijn de Ayumi Naturals haarbehandelingen effectief op alle verschillende soorten haartypes.

Het natuurlijke antwoord op de problemen die de winter met zich meebrengt en op verschillende huidproblemen. Een preventieve remedie die het verzwakte immuunsysteem versterkt. Geschikt voor iedereen, dus ook voor kinderen, vegetariërs en gevoelige mensen. Bevat een nieuwe formule die gebaseerd is op Quassia amara en Aloe ferox.

Een natuurlijke productlijn die ontwikkeld is voor het welzijn van uw huid. Deze producten reinigen en voeden de huid op een zachte manier en laten een weldadige bloemengeur achter op uw gezicht en lichaam.

Hoofd ingrediënten van de Ayumi producten

Turmeric

Geelwortel, ofwel: kurkuma. Het is heel erg gezond maar hoe kan dit gelige poeder nu een oppepper zijn voor je huid? Kurkuma wordt in de indiaanse Ayurveda al duizende jaren gebruikt als medicijn en als huidverzorging. Nieuwe onderzoeken hebben bevestigd dat deze kruiden veel voordelen hebben voor de gezondheid én voor de huid. het beschermt de huid tegen antiaging, reinigt de huid en ondersteund de celvernieuwing.

Sandelwood

Sandelwood, zoet en zacht, wordt effectief gebruikt in de huidverzorging. Herstelt de vochtbalans in de droge, gebarsten en dunne huid, kalmeert huiduitslag en acne. Het is geschikt voor alle huidtypen. Met zijn houtachtige basisnoot, is sandelwood een alround evenwichtig kruid dat een kalme ontspannen sfeer ondersteund.

Neem

Al eeuwenlang wordt neem gezien als de wonderboom in India, de neemboom wordt ingezet bij huidziekten, koorts, brandwonden en ontstekingen. Neem is een sterke antioxidant en regenereert de weefsels. Ayurvedische geschriften zijn positief over het effect dat neemblad heeft op de huid. het blad werkt als een ontsmetter tegen schimmels en ontstekingen. Zo kan het ook worden ingezet bij verschillende huidproblemen en acne.

Ingrediënten en voordelen

Geurige Indiase roos, verlichtende sandelhout, helende kurkuma en reinigende neem. Wie heeft chemicaliën nodig als de natuur zoveel moois bevat? Ayumi gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor al de producten, van dagelijks gebruik tot wekelijkse behandelingen. Elk ingrediënt speelt een rol bij verjonging en verfraaiing van de huid en we hebben zorgvuldig vitaminerijke antioxidanten uitgekozen om je huid te beschermen en te verzorgen.

Ayumi is gebaseerd vanuit de ayurvedische filosofie met de verdeling van de drie dosha’s, met hierop aangepast de basisingrediënten passend bij de dosha’s.

Productlijnen:

NEEM & TEATREE PRODCUTENLIJN: VOOR DE VETTE HUID MET NEIGING TOT ACNE

De huid is zacht, glanzend en vettig. Als je een kapha huid hebt, zal je niet snel rimpels krijgen. Als de kapha dosha toeneemt, zal vet zich overmatig uitscheiden. Het kan leiden tot verstopping van de poriën. De kapha huid heeft de neiging om gifstoffen te accumuleren. Dit maakt de huid vatbaar voor grote poriën en huiduitslag, zoals zwarte mee eters en acne. Huidverzorgingsproducten om de teint en zintuigen te revitaliseren met een zilte, decongestante aromatische en etherische oliemengeling, inclusief theeboom , Pepermunt en eucalyptus. Zeer zacht en sensueel met een verzachtende en voedende werking om dagelijkse uitputting van de huid te bestrijden. Diep vochtinbrengende botanische oliën herstellen, regenereren en beschermen.

TUMERIC & BERGAMOT PRODUCTENLIJN: VOOR DE ONRUSTIGE EN GECOMBINEERDE HUID

Staat voor vuur, intens, heet, scherp. Deze kwaliteiten vind je terug in de pitta huid:
Vuur geeft de huid gloed, glans. Pitta mensen blozen makkelijk, hebben rossige wangen, veel sproeten.
Een stijging van pitta (vuur) in het lichaam leidt tot de volgende huid problemen:
Kenmerkende lichamelijke problemen zijn gevoelige huid, gevoelig voor ontstekingen van de huid, acne, steenpuisten, eczeem, huidkanker, maagzweren, zure maag, brandende ogen. Gevoelig voor irritatie van de huid, zoals huiduitslag, jeuk. De huid is gevoelig voor blootstelling aan de zon. Verrijkt met bioactief kurkuma-extract om de teint te verbeteren, en opwekkende etherische oliën om de huid op te frissen. Onze collectie kruidenformuleringen reinigt, balanceert en hydrateert, omdat ons vitamine- en antioxidantencomplex helpt de huid stralend, gezond en nieuw leven in te blazen. Gebruik regelmatig voor een heldere, stralende huid. meer en luxueuze huidverzorgingsproducten herstellen de natuurlijke balans van de huid en houden optimaal vocht vast.

SANDELWOOD & YLANG YLANG PRODUCTENLIJN: VOOR DE DROGE EN GEVOELIGE HUID

Alle disbalanzen met met droogte als kenmerk zijn te wijten aan een toename van de vata dosha in je lichaam. Omdat de vata huid (droge huid) het minste vocht vast houdt, droogt het sneller uit en veroudert deze sneller. Onze rijke, schuimende reinigingsmiddelen en luxe huidverzorgingsproducten herstellen de natuurlijke balans van de huid en houden optimaal vocht vast.

Login

Lost your password?