0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

Beauty Cadeaubon

Zeker zijn de cadeaubonnen van Esthetisch Centrum Tilburg een perfecte cadeau voor partnersvriendencollega’s en familie. Het is een bijzonder cadeau omdat het zeer origineel is en je gunt iemand een heerlijke behandeling, fijne cosmeticaproducten of make-up advies.

Zo is het leuk om iemand te verrassen met één van onze cadeaubonnen voor een verjaardag, een jubileum, een trouwdag. Maar ook als iemand is geslaagd voor een examen of het rijbewijs. Uiteraard is het ook super om iemand waar je om geeft eens lekker in de watten te leggen, gewoon zomaar. Niet om een specifieke reden. Dat gaat diegene absoluut waarderen, gegarandeerd!

Onze Cadeaubonnen zijn echte cadeautjes

De Cadeaubonnen worden gezellig ingepakt in een mooie geschenk verpakking zodat het echte cadeautjes worden. Het genieten van onze behandelingen en producten moet immers al beginnen als het cadeau wordt gegeven!

Tip: stuur een cadeaubon als verrassing. Je geeft aan waar je de bon naar toe gestuurd wilt hebben en wij regelen dit voor je! Je kunt er zelfs ook nog voor kiezen om een heerlijk product toe te voegen bij de cadeaubon!

Cadeaubonnen van 25€ en 50€

Cadeaubonnen gezichtsbehandeling

Welverdiend€85
Een fijne behandeling van 60 minuten met op de huid afgestemde producten. Behandeling: huiddiagnose, een dubbele reiniging, een dubbele milde peeling met massage, masker, serum, oogcrème en dag/nachtcrème.

Anti-Aging€128,50
Een heerlijke anti-aging gezichtsbehandeling van 90 minuten. De behandeling bestaat uit: een huiddiagnose, een intensieve reiniging, producten voor huidverbetering, epileren en indien nodig harsen bovenlip.

Anti-Aging Haute Couture: € 165
Een haute couture anti-aging gezichtsbehandeling van 90 minuten voor de persoon die voor het beste gaat. Deze anti-aging gezichtsbehandeling is zeer intensief en werkt op celniveau. Behandeling: we beginnen met een huiddiagnose, intensieve gezichtsbehandeling met cosmetica van la Colline. Inclusief epileren en harsen bovenlip indien nodig. Intensieve huidverbetering op een natuurlijke manier.

Cadeaubon bestellen:  Fijn om ons vooraf te bellen. Dan ligt de bon mooi ingepakt voor je klaar.

013-5360944.

Login

Lost your password?