Detox, ontgift en werk Anti-Aging op cellulair niveau.

Detox, ontgift en werk Anti-Aging op cellulair niveau.

Een gezonde huid laat je stralen. Als je straalt zit je goed in je vel. Voed je huid en help schade aan de huid te voorkomen. Geef jezelf direct een “Good Feeling” gevoel. De natuur. Natuurlijk! 

Allerlei oorzaken kunnen er voor zorgen dat je huid niet goed voelt, er vermoeid en dof uitziet of rood is en misschien zelfs met ontstekingen. (Rosacea). Uit ervaring weet ik dat voeding een rol speelt.

Ontstaan van donkere kringen.

Stress, nierfalen en ‘zorgen’ kunnen je hele lichaam uit balans krijgen. Gezonde voeding, beweging en goede cosmetica helpen om langer een mooie huid te hebben en ondanks bijvoorbeeld stress gezonder te blijven. Als je rommel op je huid smeert wordt die rommel ook opgenomen door je huid en moeten je organen die stoffen opruimen. Als je nieren niet goed werken kunnen ze de foute en voor jou ongezonde ingrediënten niet of niet goed elimineren. Hierdoor is het heel goed mogelijk dat je donkere kringen onder je ogen krijgt.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke of zelfs biologische cosmetica.

Ons jachtige leven met veel internet vraagt ook om dat te compenseren. Dat doe je niet met in massa geproduceerde cosmetica. Maar als je bereid bent ietsje meer te betalen kun je zuivere producten gebruiken met een hoge werkzaamheid. Voor een kwalitatief hoog cosmetica product met een hoge doses aan ingrediënten zijn veel meer bloemen, planten, groenten, fruit, kruiden en bomen nodig.

Het telen en ontwikkelen van de recepten met de nieuwste technologieën vraagt gewoon om meer geld. Maar je krijgt dan ook een eerlijk product met een hoge werkzaamheid. De oplossing voor verbetering van het huidprobleem waar je aan wilt gaan werken zal dan ook voorspoediger verlopen. Als je ook echt de adviezen op wilt volgen ;-). Acne kunnen we binnen 2 weken aanzienlijk verminderen. Samen! Wil je er weinig of niets voor doen en toch van je puistjes af komen dan zul je naar een arts moeten. Het is alleen vaak zo dat als je stopt met de medicijnen de puistjes naar verloop van tijd weer terug komen omdat je de oorzaak niet opgelost hebt.

Als je geen huidproblemen hebt.

Niets is fijner om ergens lekker op een behandelstoel te liggen en je lekker te laten verwennen. Ontspannen. Wetende dat je met de juiste op jou huid afgestemde producten behandeld wordt. Van hoge kwaliteit met respect voor de natuur en door de natuur. Samen er voor zorgen dat je er goed en jong uit blijft zien met dat ‘Good Feeling” gevoel. Stralen met een rimpel kan ook mooi en charmant zijn.

De natuur bezit de kracht om je huid te detoxen en op te peppen.

De natuur werkt huidtherapeutisch.  Daarom kunnen allerlei huidproblemen worden aangepakt met hooggeconcentreerde natuurlijke cosmetica producten. Pigmentvlekken, acne, rosacea, vette huid, droge huid, gecombineerde huid, gevoelige huid.

Weet je niet wat voor huid je eigenlijk hebt?  Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Lilyan

Allround schoonheidsspecialist

013-5360944

Login

Lost your password?