La Biosthetique Paris

La Biosthetique Paris

The Culture of Total beauty

Wie zijn huid jong wil houden moet zijn huid begrijpen. Waarom veroudert ons grootste orgaan?

Fysiologisch onderzoek heeft uitgewezen dat tot 80% van de verouderingsprocessen ontstaan door diep liggende irritaties in de huid veroorzaakt door vrije radicalen.

Vrije radicalen vertragen het regeneratievermogen van de huidcellen, ook wel Retard Aging genaamd, zodat de huidcellen niet meer tegen de vele dagelijkse reactieve processen opgewassen zijn.

Vanaf 30 jaar kunnen de eerste lijntjes al zichtbaar zijn. Jammer dat je dit proces van storingen in de microdoorbloeding en het afnemende collageen in de huid niet merkt. De huid gaat zijn veerkracht verliezen en kan er vermoeid uit gaan zien.

Methode Regenerante

Een heldere, fijne teint is de basis voor de jeugdige uitstraling van de huid.

De reiniging van de huid is even belangrijk als alle volgende stappen in de huidverzorging. Na een goede reiniging met de op jouw huid afgestemde producten zul je merken dat je huid al voedingstoffen voor de huid opneemt. Je huid volt direct comfortabel en zal minder serum en crème nodig hebben. La Biosthetique Paris heeft reinigingsproducten voor een ontspannen heldere teint.

Een jonge huid straalt van zichzelf. De biometrische huidverzorging maakt gebruik van de werkwijzen van de natuur om deze natuurkracht steeds opnieuw op te wekken. Ze huid wordt op een natuurlijke manier geactiveerd om zelf steeds te herstellen. La Biosthetique Paris heeft als ingrediënten onder andere  meervoudige werkzame lipo-aminozuren die tot de fundamentele bouwstenen van het leven behoren. Ze zorgen voor de regeneratie, het herstellen van de huid, van de jeugdige veerkracht.

Hydratatie

De huid zal bij een juiste verzorging beter gehydrateerd blijven. Heb je tekort aan  goede lipiden of vetten in je huid dan zal je huid ook geen vocht vasthouden. Daarom kan een vette huid die vol zit met slechte vetten en afvalstoffen ook gedehydrateerd of vochtarm zijn.

Vitaliteit, versteviging en bescherming

Een stralende huid groeit van de vitaliteit van elke cel. Activerende werkzame stoffen uit de natuur geven ontspanning en daardoor een heldere uitstraling. De werkzame stoffen van La Biosthetique stimuleren de vorming van collageen en elastine in het bindweefsel en beschermen de cellen tegen oxidatieve stress.

Resultaat: een stralende, vitale, frisse huidskleur en elastische, zachte huid. Door een gezonde goed werkende huid zul je een sterkere bescherming en versteviging hebben van de huidbarrière.

Cosmetica van La Biosthetique Paris staat voor:

  • Huidverzorging op hoogste niveau.
  • Volgens de laatste wetenschap.
  • Resultaat bewezen door klinische test
  • Verdraagzaamheid voor en door elke huid.

Methode Clarifiante:

Voor een zuivere huid zonder de huid uit te drogen. Snelle vermindering van ontstekingen en voor een fris en schoon aanvoelende huid.

Methode Sensitive: 

Deze cosmeticalijn is zonder conserveringsmiddelen voor de meest gevoelige huid of beschadigde huid. Een huid met verkrampingen zelfs ook voor een vette huid. Vermindert jeuk, branderig gevoel, schilfers en ruwe huid.

Methode Regenerante – Vitalité en Jeunesse:

Zet de biologische klok weer terug met de lijn Regenerante van La Biosthetique Paris.

  • Herstel van verouderingsprocessen in de huid.
  • Verbetering van het energieniveau van de cellen, regeneratie en levensduur.
  • Vermindering van lijntjes en rimpeltjes.
  • Significante verbetering van de micro-doorbloeding waardoor ook een betere zuurstof toevoer.
  • Reorganisatie van het collagene netwerk voor betere gezichtscontouren.

 

 

 

Login

Lost your password?