Tips voor thuis – Maatregelen – Gezondheid voorop

Tips voor thuis – Maatregelen – Gezondheid voorop

Beste klant

Het coronavirus zorgt voor een zorgwekkende situatie. Wij volgen het nieuws op de voet!

Nederland gaat “nog” niet op slot. Kinderen mogen buiten spelen. We mogen boodschappen doen.

Het aantal klanten tegelijk in onze winkel is beperkt. Daarom heeft Esthetisch Centrum Tilburg besloten om voorlopig open te blijven tot dat de overheid anders besluit. Ook Post.nl blijft pakketten ontvangen en afleveren.

Kun je of wil je niet naar ons toe komen?

  • Dan geven wij graag online of telefonisch advies
  • We kunnen producten opsturen
  • Contactloos betalen via betaallink en contactloos ophalen bij de voordeur

Je huid thuis in goede conditie houden als wij je tijdelijk niet fysiek kunnen behandelen 
Leg jezelf dan thuis lekker in de watten. Neem een verkwikkend bad van Lakshmi om spieren te ontspannen. Een huidverjongende peeling van La Colline. Ons nieuwe biologische merk Ayumi heeft ook een peeling en kost maar 15,95€ voor 125ml. Je huid voelt daarna heerlijk warm aan en gloeit. De huid neemt na een peeling de werkstoffen van een masker beter op.

TIP 1. De La Colline Swiss Spa at home Treatment
Reinig de huid met de Cellular Cell White Cleansing Milk. Reinig een tweede keer met de Cellular Wash-Off Cleansing Cream. Breng de Cellular Modelling Bio-Peel aan en masseer de huid 5 minuten met zachte ronddraaiende bewegingen. Neem de Cellular Modelling Bio-Peel af met water en breng Cellular Cell White Cleansing Lotion aan met wattenschijfjes.

Breng een dikke laag van je favoriete masker aan op de huid. Breng een klein beetje Cellular Eye Lift Essence aan op de huid rond de ogen en daarna een dun laagje Cellular Vital Eye Mask.

Zet een kalmerend muziekje aan en ga lekker liggen op de bank of op bed. Ontspan voor 10 minuten.

Haal alles af met water en breng nog een beetje Cellular Cell White Lotion aan op de huid om de restjes van het masker te verwijderen. Breng uw persoonlijke La Colline serum, oogverzorging en crème aan. Of gebruik in de avond de Set Star Night Elixir die nu in de aanbieding is en een prachtig cadeau voor jezelf is en bewonder het resultaat van deze La Colline Swiss Spa at home Treatment.

Herhaal 2 keer per week voor blijvend resultaat!

Zit je merk niet tussen deze tips en heb je zelf even geen inspiratie? Geen nood, wij maken met plezier nog meer behandelingen op maat! Bel ons voor inspiratie  op nummer: 013-5360944

TIP 2. Wees fit
Beweeg voldoende. Lekker in de tuin werken, maak een boswandeling of doe 30 minuten een workout thuis. Maak Squats, Mountain Climbers en Lunges. ;-).

TIP 3. Steun elkaar
Deze tijd is voor ons allemaal ongekend. Steun elkaar. Laten we als beautyliefhebbers ervoor zorgen dat we in onze kracht blijven staan. Samen komen we sterker door deze tijd heen.

Wij hopen je, gezien de genomen maatregelen, van harte welkom te mogen heten. Telefonisch of in onze zaak of geef je bestelling met je vertrouwde producten per mail door. Je ontvangt dan een mail met een betaallink en de rest wordt geregeld. Met een cadeau als verrassing! 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij staan voor u klaar. 

Lilyan

Login

Lost your password?