0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

Moederdag

Helaas hebben we nog geen duidelijk zicht op wanneer onze praktijk weer open mag voor behandelingen. Maar wat we wél weten is dat Moederdag er zoals elk jaar weer aankomt.

 

Een grote bos bloemen, een dikke knuffel en een lekker stuk taart. Dat is hoe we Moederdag met elkaar normaal gezien het liefste vieren.

Dit jaar ziet het er helaas anders uit. Bezoek op afstand en handkusjes via FaceTime want je wilt toch graag aan je moeder laten weten dat je aan haar denkt. Vind je het moeilijk om iets te bedenken voor Moederdag dit jaar? Wij denken graag met je mee en hebben een aantal ideeën voor je op een rij gezet.

Moederdag Pakket 

De bel gaat en er staat een pakket op de stoep vol met producten voor een avondje onvervalste me-time. Dat wil toch elke moeder?
Bestel makkelijk een pakket speciaal voor moederdag in onze webshop/ Moederdag.

 

Je kunt ook zelf een heerlijk Moederdag Pakket uit komen zoeken!
Op afspraak kunnen we samen door onze winkel lopen om de leukste en fijnste cadeautjes te vinden die jouw moeder héérlijk zal vinden.

Vanaf €4,50 heeft Esthetisch Centrum Tilburg al echt een leuk verwennerijtje voor je moeder!

Of koop een van onze speciaal samengestelde pakketten die te zien zijn in onze webshop/ Moederdag.

Moederdag Beauty Pakket 
Moederdag is hét moment om jouw allerliefste en leukste mama in het zonnetje te zetten met een mooi Moederdag Beauty Pakket. Verwen jouw moeder met gezonde, biologische producten van Esthetisch Centrum Tilburg die zorgvuldig samengesteld zijn!

Wil je graag een koopmoment inplannen bel ons dan even op tel. 013-5360944.

Login

Lost your password?