Permanent ontharen

Permanent ontharen

Bij voldoende aanmeldingen starten we weer met permanent ontharen met ons vertrouwde en goed werkende IPL/VPL/Laser ontharing apparaat.

Esthetisch Centrum Tilburg heeft 17 jaar ervaring om op deze manier haren van benen, liezen, buik en gezicht te verwijderen.

Dus veel ervaring, kennis en het belangrijkste een goed werkend apparaat!

Bel ons als je interesse hebt. Dan plannen we een intake in.

013-5360944

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is een van de oudste technieken en is permanent. We werken met een hele dunne gouden naald die lichte stroomstootjes geeft. Afhankelijk in welke fase de haar zit of dat de haar nog in het haarzakje vast zit wordt het haarzakje verbrandt en schroeit de haarpapil dicht.

Groeiproces van een haar

Een haar heeft een groeiproces ook in de huid. Voordat de haar loslaat of dat je de haar verliest hangt de haar eigenlijk los in de huid. Tja, dan moet het nog een keer. Dat weet je nooit vooraf.

Ook blonde of witte haren kunnen we elektrisch ontharen en je mag zeker in het begin zo vaak komen als je wilt. Pijnlijk? Je voelt het iets maar is te doen. Vele klanten gingen al voor voor deze behandeling bij Esthetisch Centrum Tilburg. Allemaal met goed gevolg.

Harsen

Ontharen door middel van hars is bij veel mensen wel bekent. Je kunt strips kopen en het zelf doen. Alleen breken de haren dan eerder af. Of warme hars gebruiken waar de haren in blijven kleven en net als een pleister de haren mee uit de huid trekt.

Haren op de bovenlip, wangen en kin kun je ook profecioneel laten harsen. Donkere haartjes, witte haartjes, fijne haartjes of dikke haartjes. Hoe vaker je harst hoe minder de haren na verloop van tijd terug komen.

Overgang

Als je in de overgang komt gaat er weer een ander proces in werking. Dan komen de stugge haren te voorschijn. Ook die kunnen geharst worden of elektrisch verwijdert worden.

Wij geven graag advies.

Login

Lost your password?