0
0.00
 • Leeg winkelmandje

  Je hebt nog geen producten toegevoegd.

Phytomer Prebioforce Concentré Serum

Phytomer heeft een prettig nieuw serum:  Prebioforce Concentré Serum

Een evenwicht herstellend en kalmerend concentraat. Prebioforce bevat een prebiotisch-complex uit de zee dat in staat is om de microflora van de huid in balans te brengen. Met elke dag die voorbij gaat zorgt het serum voor een merkbare vermindering van roodheid, jeuk en het onaangename gevoel van de huid. De teint wordt egaal, de huid wordt minder gevoelig en mooier.

Een uitstekend serum voor de zeer gevoelige of onrustige acne huid.

Microflora en geboorte

Wist je dat je hele leven de microflora van je huid veranderd door je levenstijl, je omgeving en leeftijd? Bij je geboorte erf je de 1ste barrière van je moeder om je huid te beschermen. Deze microflora zorgt dat alle bacteriën op je huid vechten tegen externe aanvallers. Het laboratorium van Phytomer heeft als eerste ontdekt dat een hectische levensstijl de balans in de huid kan ontregelen.

Een studie van 30 soorten bacteriën heeft bewezen dat talg en zuurgevoelige bacteriën zicht uitbreiden onder stress. Dit kan zorgen voor huidproblemen doordat de ph waarde van de huid afneemt, de huid rood wordt en minder egaal. Een prebiotisch (Prebioforce serum) complex gaat de huidflora weer herstellen en dus verbeteren. Je huid wordt gezonder, minder rood, egaler en dus een frisse, stralende huid.

We lezen vaak over pre en probiotica. Maar wat zijn huidbiotica’s eigenlijk?

Huid Microbiotica 
Dit is een uniek ecosysteem van bacteriën die leven op de huidoppervlakte. Dit wordt ook microflora genoemd en speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van (de functie van) het immuunsysteem van de huid. Een diverse huidmicrobiota helpt de balans van de huid te behouden en ze gezond te houden.

Prebiotica

Prebiotica refereren naar elk ingrediënt dat een goede voedingsbron vormt voor de bacteriën in de huid om de gezonde functie van de huidmicrobiota te optimaliseren. Dit om de biodiversiteit van de bacteriën op de huidoppervlakte te herstellen, te beschermen en bepaalde bacteriën ervan te behoeden te prominent aanwezig te zijn.

Probiotica 
De term probiotica wordt gebruikt om een of meer levende bacteriën in een microbiaalsysteem te beschrijven. Deze helpen de balans in de huidflora herstellen.

Het Phytomer Marine Prebiotic Complex in dit nieuwe serum brengt de microbiota van de huid in evenwicht en helpt de huid zijn immuunfuncties te behouden. Dit Marine Prebiotic Complex van PHYTOMER is perfect samengesteld. Het complex bestaat uit 4 natuurlijke ingrediënten: Laminaria Algen, Chlorella Micro-Algen, Marine Plankton Suikers, Marine Spring Water en geeft de huid een gezonde, natuurlijke remedie.  Plus het reguleert de bacteriële diversiteit in de huidflora om je huid weer in een perfect uitgebalanceerde staat te brengen. De huid zal elke dag minder gevoelig zijn en mooier worden.

OLIGOMER® zorgt voor betere zuurstofrijke cellen en geeft een energieboost. Aangevuld met mineralen, is de huid sterker, beter bestand tegen agressies van buitenaf en in een betere algehele gezondheid.
Voor welke huid?

De meest gevoelige huid, de vermoeide huid, de fragiele huid  en de acné huid. Elke huid ook mannen zullen dit een prettig serum vinden.

Wat doet Prebioforce?

 • Vermindert roodheid
 • Geeft een gezondere huid
 • Verbetert de egaliteit van de huid
 • Verbetert de onrustige huid

Prebioforce Serum bestaat uit:

 • Een frisse geur: bergamot, groene Thee, zwarte bessen, Roos, yang yang, jasmijn, musicus, sandelhout en witte ceder.
 • Huidvriendelijke actieve ingrediënten ( mariene prebiotisch complex) om te voeden, te beschermen en de huidmicrobiotica in balans te brengen.
 • Geweven Algenolie om de hydrolipidenlaag te herstellen.
 • Oligomer om de huid te reminaliseren en de groei van de huidmicrobiotica te laten toenemen.

Lijkt dit een geschikt serum voor je? We zijn bereikbaar op 013-5360944 of bestel direct.

Nog een nieuw product van Phytomer: Doux Contour Cleansing Yeux

Waterproof make-up remover: Doux Contour Cleansing Yeux

Ook een heerlijk nieuw zacht product van Phytomer wat cellulaire vermoeidheid voorkomt. Deze oogreiniger verzorgt en versterkt direct de kwetsbare opperhuid rondom de ogen en lippen.

Hydrateert enorm en prikt niet.

Het is een 2 fasen lotion die niet-vettig aanvoelt, onmiddellijk de make-up verwijdert en bevat geen parfum.

Het ideale product voor mensen met gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen.

 • Olieachtig trio: bevordert het verwijderen van waterproof pigmenten terwijl het een comfortabele en niet-vette afwerking achterlaat.
 • OLIGOMER®: ideale opname van sporenelementen, versterkt de opperhuid, voorkomt cellulaire vermoeidheid.
 • Glycerine Végétal: ultra-hydraterend, heeft het de eigenschap om zijn gewicht meerdere keren het water in de huid vast te houden en irritatie te voorkomen.

Prijs: 150ml € 23,90 Direct bestellen

Je ontvangtbij je bestelling van de oogremover gratis 15 ml Mask Défatigant Lissant Yeux.
Activeert de bloedcirculatie tegen donkere kringen en bevordert lipolyse en vermindert lipogenese tegen wallen. (Zolang de voorraad strekt.)

Lijkt dit een geschikte oogremover voor je? We zijn bereikbaar op: 013-5360944 of Direct bestellen.

Login

Lost your password?