0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

Veilig, snel en effectief behandelen van rimpels en bovenlippen.

Tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie van mesotherapie-technieken waarmee men rimpels kan verzachten of verdwijnen.

Mesotherapie, mesoboost.

Wat wordt er gebruikt voor het opvullen van de huid door mesotherapie of microneedling?

Voor het opvullen van rimpels gebruikt men een zogenaamde vitamine cocktail met hyaluronzuur van niet dierlijke afkomst. Biologisch afbreekbaar en wel of niet crosslinked. Crosslinked hyaluronzuur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de oogheelkunde en orthopedie. Niet crosslinked hyaluronzuur blijft minder lang in de huid dan crossedlinked hyaluronzuur.

Wat zijn crosslinked fillers?

Crosslinked wil zeggen dat het hyaluronzuur lang in de huid blijft zitten. Ja zeker, tot wel 12 maanden of langer. Als je hyaluronzuur in de huid brengt zullen rimpeltjes, huidplooitjes en lijntjes direct opgevuld worden en na het aanbrengen gaat dit hyaluronzuur vocht aan trekken zodat de huid er weer voller uitziet.

Fris en stralend de deur uit na slechts 1 behandeling. Niet alleen wordt de huid voller. Het hyarulonzuur zorgt er ook voor dat je huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Je huid gaat ook vocht langer vast houden. Het degeneratieproces of het verouderingsproces wordt stil gezet en terug gedraaid.

Rokerslijntjes en kraaienpootjes

Fijne rimpeltjes langs de ogen, kraaienpootjes en rokerslijntjes, lijntjes boven de lip (barcode) kunnen behandeld worden met een mesoboost/microneedling behandeling.

Met een microneedling behandeling laat je de huid zelf werken om collageen en elastine aan te maken. De huid boven de lip mag niet dik worden. Dan ben je misschien wel van je lijntjes af maar het ziet er niet mooi uit.

Kraaienpootjes zitten in een regio waar de huid dun is. Hier kun je beter niet met een dikkere filler je ooglijntjes laten behandelen. Je zou dan bobbeltjes kunnen krijgen of zelfs vochtzakken onder je ogen als je verkeerd met de huid onder en rond de ogen omgaat. Het gebied waar de kraaienpootjes zitten kun je naar mijn mening en ervaring het beste boosten met microneedling dan verbeter je ook de huidconditie.

Heb je last van een slappe huid?

Naarmate we ouder worden verliest onze huid helaas haar elasticiteit en wordt daardoor slapper. Jammer genoeg kunnen we dit verouderingsproces niet voorkomen. Iedereen zal hier last van gaan krijgen.

De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door het afbreken van de collagene vezels, welke een enorm belangrijk onderdeel zijn van ons bindweefsel. De snelheid van dit verouderingsproces is geheel afhankelijk van genetische factoren en onze stijl van leven. Zo zal de huid van rokers sneller haar elasticiteit verliezen.

Mesotherapie door middel van microneedling verstevigt ook de huid waardoor een slappe huid weer kan worden hersteld. Door deze combinatietherapie toe te passen krijgt je huid weer een prachtige en jeugdige uitstraling. Bij deze behandeling worden huideigen werkstoffen , vitamines en hyaluronzuur gebruikt die er voor zorgen dat de huid weer in goede conditie komt en wordt gehydrateerd.

De slappe huid krijgt zo zijn elasticiteit en stevigheid weer terug. Boost your skin!

Mesotherapie en microneedling worden toegepast bij een beginnende verslapping van de huid maar ook bij een verslapte huid in een vergevorderd stadium. Er worden speciale stoffen zoals hyaluronzuur en vitamines op de huid aangebracht daarna gaat een microneedling-pen zijn werk doen door middel van hele kleine prikjes.

Deze behandeling is zeer effectief en men ziet al direct resultaat.

Wat kan je zelf doen om verslapping van de huid tegen te gaan?

Helaas ontkomt niemand aan huidverslapping omdat het er nu eenmaal bij hoort. Iedereen zal naarmate je ouder wordt een minder mooie huid krijgen. Maar je kan wel het proces vertragen.

Eet gezond, stop met roken, matig je alcohol gebruik en bescherm je huid goed tegen weersinvloeden zoals de zon en de kou.  Beperk ook het gebruik van suiker in je voeding omdat suiker er om bekend staat als collageen afbreker.

Ik kan je ook helpen en advies geven in huidverzorging voor thuis. Een reiniging elke dag, 3x per week een peeling en de juiste dag- en nachtcrème zijn echt heel belangrijk om je huid in goede conditie te houden of weer in goede conditie te brengen.

Mesotherapie technieken

Mesoscience by Skeyndor: met een 4 stappen apparaat en zonder naalden

Enterpen: microneedling met speciale peeling en anti-aging serum

Mesogun: Mesobooster

 

Ik heb 17 jaar ervaring in mesotherapie en beheers verschillende technieken.

Wil je graag advies en een kennismaking?

Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Allround schoonheidsspecialist

Login

Lost your password?