Veilig, snel en effectief behandelen van rimpels met mesolift

Veilig, snel en effectief behandelen van rimpels met mesolift

Veilig, snel en effectief behandelen van rimpels en lippen met een mesolift.

Diepe rimpels
Plooien
Volume
Contouren
Littekens
Lippen
Rokerslijntjes
Kraaienpootjes

Tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie van mesotherapie-technieken waarmee ik rimpels kan laten verdwijnen.

Met een mesogun kun je nu als je een ervaren huiddeskundige bent, behandelingen geven om diepe rimpels en plooien te verhelpen. Herstellen of vergroten van volume in het gezicht en het hermodelleren van gezichtscontouren kan ook. Lip-atrofie (lippen die kleiner zijn geworden) en littekens van bijvoorbeeld acne kunnen ook heel mooi ‘opgevuld’ worden.

Ervaring met deze behandelingen is wel belangrijk. Zelf heb ik 15 jaar ervaring met mesotherapie met een gun en injectable artsen.

Mesotherapie, mesolift, mesofiller, mesoboost met crosslinked hyarulonzuur.

Deze behandelingen waren eerder niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns of meso-pennen tot nu toe niet krachtig genoeg waren om deze dikkere gel met hoge viscositeit te verwerken. Injectable artsen konden voorheen alleen crosslinked hyarulonzuur inspuiten. Deze nieuwe techniek bestaat inmiddels enkele jaren en kan nu ook bij Esthetisch Centrum Tilburg uitgevoerd worden.

Een meso-gun schiet het hyarulonzuur met een injectienaald in de huid.

Wat wordt er gebruikt voor het opvullen van de huid door mesotherapie of microneedling?

Voor het opvullen van rimpels gebruikt men een zogenaamde filler met hyaluronzuur van niet dierlijke afkomst voor de medische industrie. Biologisch afbreekbaar en wel of niet crosslinked. Dit crosslinked hyaluronzuur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de oogheelkunde en orthopedie en nu dus ook voor de esthetische geneeskunde. Niet crosslinked hyaluronzuur blijft minder lang in de huid dan crossedlinked hyaluronzuur deze meso behandeling kun je zien als een stevige boost voor de huid. Artsen gebruiken mogelijk hyaluronzuren met een andere samenstelling.

Als je ouder bent dan 18 jaar zowel vrouwen als mannen kunnen behandeld worden met mesotherapie of microneedling of injectables.

Als je je aangezicht wilt laten opvullen bij sterke veroudering of verslapping is het waarschijnlijk verstandiger om naar een kundige plastische chirurg te gaan.

Wat zijn crosslinked fillers?

Crosslinked wil zeggen dat het hyaluronzuur lang in de huid blijft zitten. Ja zeker 8 tot 12 maanden of langer. Ligt aan de dikte van de gel en het gebied in het gezicht waar het nodig is om wat vulling te geven.  Als je crosslinked hyaluronzuur in de huid brengt zullen rimpels, huidplooitjes en lijntjes direct opgevuld worden. Direct resultaat en het wordt in de loop van 1 a 2 weken zelfs nog mooier.

Fris en stralend de deur uit na slechts 1 behandeling. Het resultaat houdt gemiddeld 8 tot 10/12 maanden aan. Soms zelfs langer.

Niet alleen wordt de huid voller door de filler maar het hyarulonzuur zorgt er ook voor dat je huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Je huid gaat ook vocht langer vast houden. Het degeneratieproces of het verouderingsproces wordt stil gezet en terug gedraaid.

Belangrijk is ook om de conditie van de huid te verbeteren en of op te peppen met goed werkende cosmetica. De elasticiteit en het volume moet ook in de bovenste huidlagen goed blijven om er stralend en jeugdig uit te blijven zien.

Rokerslijntjes en kraaienpootjes

Fijne rimpeltjes zoals rokerslijntjes of lijntjes boven de lip (barcode) en kraaienpootjes kunnen behandeld worden met een mesoboost, microneedling of mesobehandeling. Mijn voorkeur gaat uit naar een combinatie van microneedling en indien mogelijk een mesobehandeling.

Met een microneedling behandeling laat je de huid zelf werken om collageen en elastine aan te maken. Tijdens deze behandeling kun je ook crosslinked hyaluronzuur in de huid werken. De huid boven de lip mag niet dik worden. Dan ben je misschien wel van je lijntjes af maar het ziet er niet mooi uit.

Kraaienpootjes zitten in een regio waar de huid dun is. Dus ook hier kun je beter niet met een dikkere filler. Het is namelijk dan mogelijk dat je bobbels krijgt of zelfs vochtzakken onder je ogen als je verkeerd met de huid onder en rond de ogen omgaat. Het gebied waar de kraaienpootjes zitten kun je naar mijn mening en ervaring het beste boosten. Dan verbeter je ook de huidconditie.

Lipvolume en jukbeenderen

De lippen geef ik meer volume met ‘mesofiller’. Dit is de minder sterke versie van de ‘mesovolume’ waarmee je op een natuurlijke manier je jukbeenderen kunt boosten en meer volume kunt geven. Ik denk dat de meeste mensen graag zichzelf willen blijven. 

Mondhoekjes en de frons

Diepe rimpels zoals bijvoorbeeld de plooien in je voorhoofd ook wel fronsrimpels genoemd, de neus-lippenplooi en kaaklijn kunnen met ‘mesovolume’ behandeld worden voor een intensief super mooi resultaat.

Heb je last van een slappe huid?

Naarmate we ouder worden verliest onze huid helaas haar elasticiteit en wordt daardoor slapper. Jammer genoeg kunnen we dit verouderingsproces niet voorkomen. Iedereen zal hier last van gaan krijgen. Maar er is zeker wat aan te verbeteren en ook op een natuurlijke manier.

De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door het afbreken van de collagene vezels, welke een enorm belangrijk onderdeel zijn van ons bindweefsel. De snelheid van dit verouderingsproces is geheel afhankelijk van genetische factoren en onze stijl van leven. Zo zal de huid van rokers sneller haar elasticiteit verliezen.

Mesotherapie boost, vult en ondersteunt de huid. Microneedling verstevigt ook de huid waardoor een slappe huid weer kan worden hersteld. Door deze combinatie van therapieën toe te passen krijgt je huid weer een prachtige en jeugdige uitstraling. Bij deze behandelingen worden huideigen werkstoffen , vitamines en hyaluronzuren gebruikt die er voor zorgen dat de huid weer in goede conditie komt en wordt gehydrateerd.

De slappe huid krijgt zo zijn elasticiteit en stevigheid weer terug. Boost your skin!

Mesotherapie en microneedling worden toegepast bij een beginnende verslapping van de huid maar ook bij een verslapte huid in een vergevorderd stadium. De speciale werkstoffen worden  in de huid gebracht door middel van hele kleine prikjes.

Deze behandeling is zeer effectief en men ziet al direct resultaat.

Wat kan je zelf doen om verslapping van de huid tegen te gaan?

Helaas ontkomt niemand aan huidverslapping omdat het er nu eenmaal bij hoort. Iedereen zal naarmate je ouder wordt een minder mooie huid krijgen. Maar je kan wel het proces vertragen! Eet gezond, stop met roken, matig je alcohol gebruik en bescherm je huid goed tegen weersinvloeden zoals de zon en de kou.  Beperk ook het gebruik van suiker in je voeding omdat suiker er om bekend staat als collageen afbreker.

Ik kan je ook helpen en advies geven in huidverzorging voor thuis. Een reiniging elke dag, 3x per week een peeling en de juiste dag- en nachtcrème zijn echt heel belangrijk om je huid in goede conditie te houden.

Beautyprogrammes. – Acne behandelen met Hayoun – Microneedling

Mesotherapie technieken

Mesogun met fillers (afbreekbaar, geen verdoving nodig en mooi natuurlijk resultaat)

Mesoscience by Skeyndor: met een 4 stappen apparaat en zonder naalden

Enterpen: microneedling met speciale peeling en anti-aging serum

Mesogun: Mesobooster – Mesolift – Mesofiller

Ik heb 15 jaar ervaring in mesotherapie en beheers verschillende behandeltechnieken.

Wil je graag advies en een kennismaking?

Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Allround schoonheidsspecialist

Lilyan

Login

Lost your password?