0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

De zon in, maar wel met de juiste huidverzorging!

Het is bijna vakantie, het is mooi weer. Er komt een gezellige tijd aan!

Voorkom zonnebrand!

Graag geef ik advies hoe je huid te verzorgen als je wilt genieten van de eerste intense zonnestralen. Ben voorzichtig! Je huid is nog kwetsbaar. Niet alleen kan je huid verbranden maar denk aan pigmentvorming en ook de rode adertjes die uitzetten en daardoor kunnen springen. Hieronder heb ik paar producten voor je op een rijtje gezet die de huid kunnen helen en beschermen.

Teveel zon gehad?

Er zijn producten die de beschadigde huid repareren/herstellen. Een masker van La Colline of een masker van  Phytomer kan wonderen doen. En er zijn meerdere serums van La Colline of Phytomer die hoog geconcentreerd zijn om de beschadigde cel binnenin te resetten.

Toch een beetje verbrandt of wilt u uw rode adertjes beschermen? 
Dit uiterst doeltreffend serum kalmeert en verzacht de gevoelige en geïrriteerde huid. Ook voor mannen.

Bent u op zoek naar een direct werkend anti-rimpel schoonheidsmasker? Dit splinter nieuwe masker van La Colline is o.a. helend door een hoog gehalte aan hyarulonzuur. Voor als je te veel zon hebt gehad…..of als je wilt stralen op een feest, brengt dan het Cellular Matrix R3 masker een uur vooraf een kwartiertje aan op een gereinigde huid. Ook voor mannen.

 

Cellular Perfect Hydration Serum
Wil je je huid optimaal gehydrateerd houden en zorgen dat je huid geen vocht tekort gaat komen? Dit serum is een actief dus snel werkend hydraterend concentraat. Ook voor mannen.

Ov

Cell White Protector SPF 25
Wil je een zonneproduct dat anti-aging is, beschermt tegen luchtverontreiniging en de melanine productie van een pigmentvlek afremt? Deze creme is luchtig en laat je huid ook stralen. Ook voor mannen.

Laser Sunscreen 100 SPF 50+/PA+++
Heb je een sunblock nodig voor op de delicate plekjes op je gezicht of lichaam dan adviseer ik deze Cell Fusion C creme met een ultra hoge bescherming. Zelfs na operatie of medische laser behandeling. Voor de zeer gevoelige huid. Ook voor mannen.

Hydracontinue Fash Hydratant 12H
Is je huid uitgedroogd? De wevende alg herstructureert het waterreservoir in de huid. Hydra-8 Complex vormt een beschermende film op de huid zodat de opperhuid het water beter vasthoudt. Ook voor mannen.

Ik stoor mij aan rode vlekjes en pigment.. Ik vind mijn huid doffer worden.. Ik ben op zoek naar een creme die meerdere huidproblemen aanpakt zoals anti-aging, roodheid etc…La Colline heeft verschillende producten die fantastisch en intens werken op vlekjes. Lift&light en de Cell White producten. Zeker ook voor mannen.

Sunbrella spf 36

Heb je een vette huid en zoek je een niet vette zonbescherming dan is deze getinte creme met een bijna subblok kracht iets voor jou. Ook voor mannen.

Sunactive Protective Sunscreen Dark spots

Ben je gevoelig voor pigmentvlekjes en wil je huidveroudering helpen voorkomen? gebruik dan deze 3 in 1 zonnebrandcreme SPF 30 van Phytomer. Ook voor mannen.

Ik ben altijd op zoek naar de beste cosmetica en make-up producten met de beste werking en gezonde ingrediënten.
Zou je een persoonlijk huidadvies willen dan maak ik graag een afspraak met je. Het beste is om even te bellen om in te plannen.

Wist je al dat:

  • Mijn vergunning op grond van artikel 3 van het warenwetbesluit tatoeëren en piercen verlengt is door de GGD hart voor Brabant.
  • Ik het Certificate of completion “Hair Removal” gehaald heb.
  • En het Certificaat Microneedling.

Gezondheid telt!

Ik wens iedereen gezellige zonnige dagen toe.

Lilyan

Telefoon: 013-5360944

Login

Lost your password?