Ervaringen Esthetisch Centrum Tilburg

  • Weer fris en fruitig de dag begonnen:) Ben 17-11-2018

Je hebt “magic hands” en daarmee onderscheid je je al van anderen

  • Je hebt “magic hands” en daarmee onderscheid je je al van anderen;) tevens zijn je adviezen buitengewoon zeer professioneel en na opvolging van je adviezen is het resultaat in 1 woord “Fantastico 5-11-2018
  • Weer een heerlijke behandeling gehad van lilian.ik raad dit iedereen aan. 1-11-2018
  • Je krijgt altijd de behandeling die bij je past en een fijn gevoel als je weer de deur uitloopt. Gewoon genieten! Groet, Aleksandra 23-10-2018
  • Na een paar handelingen voelde ik ineens van alles gebeuren met mijn huid! Mijn gezicht voelde weer echt goed. Ik had het niet eens zo in de gaten, maar ik had het echt nodig, heerlijk. Tessa 4-10-2018
  • Lekker de ochtend met een massage begonnen! Ben 28-09-2018
  • Fijne behandeling! Jacqueline 28-09-2018
  • Voel me Queenie na de professionele zorgzame behandeling van Lilian . Ben vol goede moed en uitgerust gegaan. Dankjewel Lilian. 23-09-2018
  • Professioneel, goede behandingen. Celine. 18-09-2018
  • Super fijne behandeling… heb echt het gevoel dat ik met zorg behandeld ben. 18-09-2018
  • Alles wordt zeer goed uitgelegd door Lilyan zeer tevreden. Susanne 17-09-2018
  • Deskundige behandeling en goede adviezen. Lilyan neemt alle tijd voor de behandeling. Erg prettig. Joyce 13 juni.
  • Was een fijne behandeling in een gezellige gemoedelijke sfeer. Jeanette di 12 juni.
  • Opnieuw een superfijne behandeling! Top service van een top specialist! Andrea 2 juni.

Mijn huid ziet er zo verschikkelijk goed uit nu!

  • Mijn huid ziet er zo verschrikkelijk goed uit nu! Krijg er zelfs complimenten er over! Super bedankt en tot de volgende afspraak! Eline. 11 juni.
  • Was heel gezellig en goed ! Voor herhaling vatbaar ! Groetjes Ricky 7-02-2018
  • wederom prettig behandeld, een fijne ervaring Angelique 22-02-2018
  • Lilian, een heel lief warm mens! Doet haar behandelingen uitstekend en neemt de tijd voor je.. zeker een aanrader! Groet, Louiza 6-03-2018
  • Heel goed geholpen door een fijne vakvrouw! Robert-Jan 9-03-2018
  • Hele Fijne relaxte behandeling en altijd goed advies. Nancy 9-04-2018
  • heel fijn.nu voor de 4e keer prettig behandeld en al een prima resultaat met de IPL behandeling. Angelique 18-04-2018
  • Professionele behandelingen, veel kennis, fijne producten die helpen je huid te laten stralen. Celine. 3-05-2018
  • Het was weer helemaal top en gezellig, zoals altijd. Ellen. 3-05-2018
  • prima en goede adviezen waar je wat mee kunt. Betty 15-05-2018.
  • Je was weer in optima forma Lilyan❤. Leontine 17-05-2018.
  • Vrij kort in behandeling maar nu al super goede resultaten. Bij Mn vorige adres was het heel pijnlijk maar nu veel minder. Blij met het resultaat. Annemieke 23-05-2018.
  • Heel tevreden!
  • Was weer genieten!!!!
  • Het was weer fijn bij jou Lilyan, je doet je werk met passie en gaat voor het beste resultaat! Ben net als jij heeel benieuwd hoe de lippen er straks uit zullen zien . Lieve groet Leontine😊
  • Het was mijn eerste keer dat ik een gezichtsbehandeling onderging. De eigenares is een vriendelijk persoon die goede kennis heeft van haar vak en mij goed advies heeft meegegeven. Ik ben naar tevredenheid geholpen. David.
  • als zeer prettig ervaren, persoonlijke aandacht en goed advies.
  • Ben nog wel een beetje rood 🎃!!!😊
  • Perfect zoals altijd!
  • heerlijk, relaxed
  • De lipzalf bevalt ook heel goed.
  • Liliyan, net een heerlijk eerste behandeling gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Altijd een goede en persoonlijke behandeling

  • Altijd een goede en persoonlijke behandeling!
  • Weer tevreden, Lilyan bedankt!
  • Het was weer een verwen moment voor mij bedankt xx
  • Ik ben weer top geholpen en ben zeer tevreden!
  • Het was weer een fijne behandeling
  • Ik vind Lilyan een goede en professionele schoonheidspecialist! Zeer hygiënisch en voert goede behandelingen uit! Ik zou willen dat ik wat meer tijd heb om vaker langs te komen.. X vaste klant Louiza
  • Lieve Liliyan, Bedankt voor de lekker behandeling, het was heel erg fijne. Jij bent ook zo lieve,ik hebber heel erg van genoten. Jij hebt echt gouden handen. Esma Hasshass

Ik ben heel tevreden over de plan van aanpak

  • Ik ben heel tevreden over de plan van aanpak, en dat er daadwerkelijk een goed overwogen traject word belopen. Ik krijg niet zomaar( gezicht) behandelingen. Ik vond het prettig dat er op elke afspraak goed naar de voortgang van de huid word gekeken, en vanuit hier een weer passende behandeling krijg met weer zichtbaar resultaat! Met een beetje geduld tijdens het traject van de behandelingen, heb ik vertrouwen dat ik een gewenste resultaat behaal! Kortom ben heel tevreden. Lilian bedankt, Mvg, H. Razzouki
  • Ik vind Lilyan een goede en professionele schoonheidspecialist! Zeer hygiënisch en voert goede behandelingen uit! Ik zou willen dat ik wat meer tijd heb om vaker langs te komen.. X vaste klant Louiza
  • Het was weer een fijne behandeling
  • Prima behandeling
  • Weer helemaal super behandeling!!
  • Het was gewoon gezellig. En professioneel behandeld.
  • Was weer lekker ontspannen en fijn gekletst
  • Ik vond de behandeling van vandaag heel fijn en super relaxed mede door de professionaliteit
    van Lylian.

Ik heb het product nu 3 weken gebruikt en na 10 dagen was er al resultaat te zien.

  • Ik heb het product nu 3 weken gebruikt en na 10 dagen was er al resultaat te zien. Ik heb het gebruikt op de billen en boven benen het resultaat vind ik verbluffend het is bijna helemaal weg. Zeker een aanrader
  • Super service bij Lilian. Ze is een ware kenner in haar vak, en neemt de tijd om de klanten een fijne behandeling te laten genieten.
  • Lekker flexibel, ik was een half uur te vroeg en dat was geen enkel probleem!
  • Fijne behandeling gehad.
  • Hoii Lilian me afspraak was net zo als altijd super!! Bedankt je bent the best!!
  • Altijd fijn om bij je te komen:)
  • Altijd super tevreden!!

 

Van la colline merk ik zie je duidelijke verbetering van mijn huid structuur.

  • Het was weer heerlijk zoals altijd! Ook dankzij de producten die ik heb aangeschaft van La Colline merk ik zie je duidelijke verbetering van mijn huid structuur. Mijn huid is zachter, egaler en mooier van kleur. Kortom een aanrader voor iedereen die graag verbetering wil zien van zijn of haar huid. Groetjes Angelique
  • Hoi Lylian, je hebt me fijn geholpen en ik zie al meteen wat resultaat. Dank! Groetjes Valerie
  • Wederom super behandeling van Lilyan! Is iedereen aan te raden!!!
  • Prettige benadering en behandeling mooi gedoseerd uitgevoerd.
  • Ik vond het een fijne ontmoeting met goed advies
  • Fijn geholpen!
  • Prettige en professionele behandeling gehad
  • Gezellig en fijn al die nieuwe producten
    Suc6 met de etikettering. Groetjes Betty
  • Hele mooie salon en super persoonlijke lieve service van Lilyan!
  • Prima behandeling en heerlijk kunnen ontspannen

Was super dikke 10

Heerlijk rustig, een moment voor jezelf.

  • Heerlijk rustig, een moment voor jezelf (wat jij door de opnieuw gecreëerde rust mogelijk maakt) Fijn! Hele mooie feestdagen voor jouw en je familie gewenst. Dank voor de mooie kaars :)
  • Heerlijk weer. Echt n aanrader die dermapen.
  • Fijne behandeling, relaxed en weer een heerlijk schoon gevoel!
  • Vandaag weer mijn wenkbrauwen bij Lilyan laten bijwerken. Esthetisch Centrum Tilburg is werkelijk geweldig. Zeer professioneel en vakkundig. Lilian hartelijk dank, het ziet er weer geweldig uit. groetjes Marinella, ( een zeer tevreden klant. )
  • Lilyan is zeer betrokken en maakt goede behandelingen op maat.
    Kiest bewust voor haar producten.
  • ankjewel voor de luxe, aandacht, rust en exclusiviteit Lilyan, ik heb er van genoten!!!
  • Heerlijk in de watten gelegd! Hebben verstand van hun vak.
  • Je bent altijd welkom, krijgt de volle aandacht en goede adviezen. Lilyan is oprecht geïnteresseerd.
  • Lieve dames, het is altijd een genot om bij jullie te komen. Los van vakkundigheid geven jullie me altijd een geweldig gevoel.
    Daarvoor Dank, Simone
  • Weer heerlijke behandeling!! Fantastisch meedenken met de klant! Dank!
  • Uitstekend werk afgeleverd in een leuke sfeer.
  • Mooi op tijd vriendelijke ontvangst lekker een kopje koffie Make up dat je niet zo naar huis moet gr Els
  • Professioneel en rustgevend, heerlijk momentje voor mijn gezicht
  • Gastvrije ontvangst en prima behandeling met top-produkten! Professionele inrichting, excellente verzorgingsprodukten en zachte handen die weten wat ze doen. Cadeautje voor jezelf! Een nieuwe afspraak is reeds gemaakt :)))
  • Fijne behandeling. Goede mix van het daadwerkelijk “aanpakken” en schoonmaken van de huid. En een heerlijke massage.
  • Heerlijke producten, relaxte behandeling met fijne massage
  • De behandeling was heerlijk, geniet er nog van !
    Groetjes Ricky
  • Heerlijk genoten en zichtbaar opgeknapt het instituut weer verlaten !
  • Het was weer heerlijk verwennerij:)

Informatief en duidelijk

  • Informatief en duidelijk
  • Hele fijne behandeling gehad. Echt in de watten gelegd. Laat ik het wegbranden van die adertjes even buiten beschouwing, maar dat is ook gewoon niet leuk.
  • Ik kom graag bij jullie ,je bent een meesteres in je vak. Uitermate sympathiek en op een prettige manier persoonlijk gezien en gehoord ! De grote gezellige tafel ,de sfeer , je gastvrijheid en friandises op de tafel Lekker koffie of thee , De persoonlijke aandacht die jij Lilyan iedere persoon schenkt het voelt bijna als een soort thuiskomen .
  • De afspraak was goed gepland, en vriendelijk ontvangst.
  • goed geholpen zoals altijd !! vriendelijk personeel en een aangename sfeer.
  • Ik weet wat ik kan verwachten na 30 jaar, en ik kom nog steeds terug! Dat zegt veel.

 

  • Heerlijke gescrubt, fijne behandeling. Huid voelt zijdezacht aan. Mijn huid zag er echt supermooi uit na de behandeling.
  • Ik ging goed geinformeerd de deur uit en kreeg antwoorden op mijn vragen. Zal hier zeker terugkeren voor behandeling.
  • Weer super verwend, heerlijk.
  • Ik was na mijn vorige bezoek bij jullie salon ook erg te spreken over jullie service , gastvrijheid en vakkennis en nu ook.
    Blijf zo door gaan.
  • Is prima verlopen met duidelijke uitleg over de producten.
  • n de stoel liggen en door jou handen behandelt te worden is super geweldig! Je voelt je herboren en een heerlijk mens nadien. En je ziet er stralend uit! Bovendien krijg je eerlijke en oprechte adviezen en tips.
  • 2 uur na de behandeling voor de adertjes rondom mijn neus erg tevreden over het resultaat ondanks de niet zo fijne behandeling….. Maar dat heeft te maken met mijn lage pijngrens.
  • Fijne behandeling. Goede mix van het daadwerkelijk “aanpakken” en schoonmaken van de huid. En een heerlijke massage.
  • k kom al enkele jaren voor de afgesproken behandeling en word Dan ook met tevredenheid en liefde door Lilian geholpen.
  • Heerlijk !! En weer op en top naar huis.
  • Ik heb een goede en ontspannende behandeling gehad heb er erg van genoten bedankt

 

Ik kan het ook zeker iedereen aanraden die onzeker is over zijn huid, want voor iedereen is een oplossing.

  • Toen ik hier kwam vond ik mijn huid in negatieve zin op de voorgrond staan. Had heel veel last van acne en littekens. Ik heb goed uitleg en advies gekregen en het resultaat na het gebruiken van de juiste producten en behandeling was al vrij snel te zien. Er werd goeie belangstelling gegeven na de peeling om te vragen hoe het was gegaan. Ik kan het ook zeker iedereen aanraden die onzeker is over zijn huid, want voor iedereen is een oplossing.Ik vind mijn huid dan ook na lange tijden weer mooi!
    Adeline
  • Kijk altijd uit naar mijn behandeling. Heerlijk verwennerij en een momentje om uit de dagelijkse hectiek te kunnen stappen.
  • k word hier heel professioneel behandeld voor mijn acne. De producten zijn heerlijk en werken echt. Ik zie al veel verbetering in mijn gezicht. Niet alleen voor mijn acne, maar ook de littekens die worden heel goed behandeld. Ik kom hier graag!
  • Ik kom hier al 10 jaar altijd lekker voor m’n rust. Ik zie er ook altijd weer strak en fris uit na deze goede kwalitatieve behandelingen. Voor even heerlijk te ontspannen en ontstressen lig ik hier altijd graag.
  • Allemaal fijne cremetjes waar ik over tevreden ben en ik kom altijd graag terug!
  • Kom altijd liever langs dan met de telefoon omdat de sfeer en het proeven aan al de producten in het winkeltje zo gezellig is!
  • Het werkt echt, ik had niet gedacht dat de voeding z’n impact zou hebben op het resultaat voor mijn acne. Het is ook niet zomaar een verkoop praatje maar dat het ook echt werkt! Ik ben er blij mee.

Toen ik in de spiegel keek, wist ik niet wat ik zag, meteen resultaat.

  • Bij Lilyan een behandeling ondergaan met de fijne producten. wel te verstaan de anti- aging behandeling. Mijn huid werd tijdens de behandeling goed aangepakt, ik voelde het, het prikkelde, net of mijn gezicht helemaal gloeide. De behandeling was niet onplezierig, ik werd lekker stevig aangepakt. Maar toen ik klaar was en in de spiegel keek, wist ik niet wat ik zag, meteen resultaat. De rimpeltjes boven mijn bovenlip zijn niet helemaal verdwenen, maar wel een stuk minder. Ook andere rimpels zijn goed aangepakt. Ik heb meteen maar wat producten aangeschaft, ook deze voelen erg goed, en ze zijn betaalbaar,. Bedankt, mijn huid straalt
  • Ik heb echt het gevoel dat er iets gebeurd en echt gedaan wordt in zo’n behandeling die ik hier krijg! Bij een ander wordt zomaar geaaid….
    Ja heel fijn hier!
  • Dankjewel cosmeticabestellen bedankt, scheren gaat een stuk makkelijker
  • Wat een heerlijke producten, ik ben er super blij mee! Bedankt voor de snelle levering.

Snelle levering

  • Super in een woord.
    Het welkom bij Lilyan, alsof je op bezoek komt. De vakkennis, de behandelingen, het respect , de producten, de eerlijke adviezen en zo kan ik nog wel even doorgaan. TOP
  • Lilyan
  • Je hebt een pracht van een schoonheidssalon waar je trots op kan zijn. Je bent hier altijd welkom en je voelt jezelf heerlijk thuis.
  • Je wordt professioneel en vriendelijk behandelt en staan altijd klaar voor vragen.
  • Goede ontvangst. Heerlijk op je gemak. Altijd kopje thee, kop koffie met iets lekkers. Goede informatie en uitleg.
  • Esthetisch Centrum Tilburg is een kliniek met lange ervaring en dat is te merken aan het vakkundige en eerlijke advies. Steeds de nieuwste techieken om op een natuurlijke manier een goed verzorgde huid te behouden.
  • Mijn man Sjef en ik komen hier graag!

Permanente make-up

Login

Lost your password?