Donkere plekken op je gezicht, dat willen we niet.

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie kan door verschillende oorzaken ontstaan. Het zijn opgehoopte melaninekorrels. De pigmentvlekken liggen opgestapeld in de huid. Overmatige zonbestraling, ouderdom, te heftige peelings, voeding en medicijnen kunnen pigmentvlekken veroorzaken.

Het verwijderen van deze ontsierende plekken die soms zelfs verdikt zijn kunnen vrij simpel verwijdert worden. Maar dan! Dit is het meeste moeilijke huidprobleem.

Je mag niet meer in de zon zonder een echte sunblock. En er zijn zo weinig echte blockers. Meerdere malen de sunblock op een dag aanbrengen tijdens een vakantie of fietstocht in de zon is aan te raden of zelfs een must.

Je kunt ook pigmentvlekken krijgen als je te vet eet. Je lever helpt dan heerlijk mee om te pigmentcellen te laten klonteren specifiek op de plaatsen in gezicht die corresponderen met je lever.

Littekens na acne of een operatie zijn een jonge huid. Een baby huid. Een jonge huid is zeer gevoelig om pigmenten aan te maken en te verbranden. Dit proces gaat veel sneller in een jonge huid. Daarom krijg je keurverschil.

Behandelmethodes in de schoonheidssalon:

  • Een anti-aging beautykuur.
  • Microneedling / Enterpen / dermapen behandeling
  • Peelingkuur voor huidverbetering
  • Wegschrapen door middel van coaguleren

Producten voor thuis eventueel combinatie met een kuur in de salon geeft het beste resultaat.

Wil je graag advies?

Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Lilyan

Allround schoonheidsspecialist

013-5360944

Login

Lost your password?