Voedingsadvies -coach Tilburg

Met coaching help ik mensen die zich beter willen gaan voelen. De kwaliteit van hun leven willen verbeteren en de doelen willen verwezenlijken die belangrijk voor hen zijn.

Jezelf lekker gaan voelen en helpen het verschil te maken, door bewustwording en zelfvertrouwen te verbeteren.

Wat is er nu echt belangrijk in het leven?

Wat maakt u gelukkiger: koop een nieuwe horloge of ga op vakantie? Geld hebben we allemaal nodig. Hoe krijgt u geld en hoe gaat u er mee om. .Hebt u gekocht of gedaan waar u uzelf dacht gelukkiger mee te maken..en bent u weer gewoon thuis en hebt u die mooie horloge of Chanel tas..heeft het veranderd wat u dacht te veranderen? Meestal zit u nog met het zelde gevoel of probleem.  Wat hebben we nodig in ons leven:

1. Voeding en water
2. Geborgengeid & zekerheid
3. Vrienden & liefde
4. Jezelf gewaardeerd voelen
5. Je zelf vormen door je eigen inzet & inspiratie

Bent u op zoek naar balans? Alles zit in uzelf!
Bent u ook op zoek naar meer balans in uw leven, kost het teveel tijd om alle ballen hoog te houden, schiet gezonder eten hierbij in en heeft u praktisch ‘geen tijd’ om te sporten of meer te bewegen?
Wij kunnen u helpen bij het doorvoeren van de door u gewenste verandering.
Onze dagelijkse voeding heeft wel degelijk invloed op onze gezondheid en hoe we ons voelen. Met behulp van de juiste voedingsmiddelen, is het mogelijk een gezond gewicht te behouden en je energieker te voelen, wat weer kan bijdragen aan een goede gezondheid. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon zorgt ervoor dat we beter presteren in ons dagelijks leven, op het werk en ons dus over het algemeen genomen beter voelen.

Invloed van voeding
Een te eenzijdig voedingspatroon heeft een negatieve invloed op u lichaam en op hoe u uzelf voelt. Snelle suikers veroorzaken bijvoorbeeld een sterk schommelende bloedsuikerspiegel. Die schommelingen kunnen uiteindelijk leiden tot overgewicht. ‘Verkeerde’ voeding kan ook een gebrek aan energie veroorzaken, u kunt te maken krijgen met (chronische) vermoeidheidsklachten enzovoort. Dit kan zich na bepaalde tijd dan ook uiten in verschillende lichamelijke klachten waarbij ook mentale klachten kunnen opspelen. Dit aspect mag ook zeker niet onderschat mag worden. Een dieet volgen lijkt soms voor de korte termijn de oplossing, maar het tegendeel is waar. Het is geen structurele oplossing en ook een onverantwoorde manier om gewicht te verliezen. Het lichaam komt hiermee de noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines tekort en het kan op de lange termijn zelfs averechts werken.

Voedingsadvies op maat
Dus: bent u zo ver dat u graag veranderingen wilt aanbrengen in uw huidige leefstijl en voedingspatroon, maar vindt u het lastig te bepalen waar u moet beginnen? Wij kunnen u hierbij helpen! Dit kan in de vorm van een op maat gemaakt voedingsadvies, ondersteund door coachingsgesprekken om u hierin te begeleiden / een stap te maken in de goede richting zodat u het verder zelf kunt oppakken. Een (kleine) aanpassing kan hierin al het verschil maken en soms heeft u alleen dat duwtje in de rug nodig om hiermee te starten. We bieden dus ook losse adviesgesprekken aan voor mensen die met één á twee gesprekken voorlopig vooruit kunnen. Dit geldt voor vrouwen, mannen, mensen met overgewicht of juist ondergewicht en voor diegenen die moeite hebben om in ‘evenwicht’ te blijven. Een dergelijke begeleiding kan hier voor een mooie oplossing bieden!

Lilyan

 

Login

Lost your password?