0
0.00
 • Leeg winkelmandje

  Je hebt nog geen producten toegevoegd.

LakShmi Certified Eco Organic Natural Cosmetics

Bio-Eco Gecertificeerd

WAAROM BIOLOGISCH?

De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur. Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen. Een biologische productiemethode houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem. Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) gebruikt, en de productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen.

De producten van Lakshmi worden aan de hand van de strenge criteria van de biologische productiemethode geproduceerd en zijn gecertificeerd door AIAB.  Lakshmi maakt bij de productie alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten verkregen uit op biologische en biologisch-dynamische wijze geteelde planten of wilde planten, waaronder: phyto-extracten, essentiële oliën en bloemenwater uit aromatische planten. Lakshmi producten zijn zeer huidvriendelijk, bevatten een plantaardige emulgator en 100% koudgeperste plantaardige oliën.

TRANSPARANTE BIO-ECO CERTIFICERING

Na zeer strikte controles zijn de Lakshmi-producten gecertificeerd door de eco-organische certificeringen van het AIAB (Italiaans Instituut voor Organische Landbouw), die menselijke en milieu bescherming garandeert en alleen het gebruik van grondstoffen van natuurlijke oorsprong met een verminderd milieueffect accepteert. (Voor meer info, bezoek www.aiab.it) Daarnaast gebruikt Lakshmi alleen ingrediënten verkregen uit planten die worden gekweekt met biologische, biodynamische en wilde landbouw. Deze bevatten bijvoorbeeld phyto-extracten, bloemenwateren van aromatische planten, plantaardige emulgatoren, koudgeperste plantaardige oliën van de eerste koude persing en 100 procent pure essentiële oliën.

DUURZAAMHEID EN ETHISCH

WAT BEVATTEN DE LAKSHMI-PRODUCTEN WEL?
Actieve principes gecertificeerd als organisch;
Heerlijke natuurlijke geuren verkregen uit plantensynergie,essentiële oliën en natuurlijke plantaardige extracten;
Ecologische verpakking;
Verpakking van ecologische cellulosevezels verkregen uit duurzaam beheerde bossen;
Planten uit biodynamische en organische teelt en wilde planten;
Conserveermiddelen toegelaten door certificerende instanties: grapefruitzaad extract, vitaminen A, E, C en essentiële oliën;
100% pure en natuurlijke etherische oliën;
Het eindproduct en de ingrediënten zijn nog nooit op dieren getest;
Koudgeperste plantaardige oliën;
Belangrijke Ayurvedische kennis;
Kiemliposomen die de kostbare, hydraterende, voedende en herstructurerende stoffen aan de dermis dragen;
Plantaardige extracten voor een effectieve en evenwichtige werking zonder bijwerkingen.

WAT BEVATTEN DE LAKSHMI-PRODUCTEN NIET?
Lege vulmiddelen zoals Paraffine & Minerale oliën;
Tensiden (SLS/SLES);
PEG’s;
Siliconen;
Acrylaten;
EDTA;
BHT;
BHA;
PPG;
Organische halogeenverbindingen;
Propyleenglycol;
Parabenen;
Isomethylisothiazolinon;
Petrolatums (minerale oliën);
Natriumlaurylsulfaat;
Synthetische kleurstoffen, Componenten van dierlijke oorsprong;
Chemische conserveringsmiddelen;
Nano techniek (zonbescherming);

Lakshmi is tegen genetische manipulatie en gebruikt alleen niet-transgene componenten. Onze verpakking bevat geen PVC. Lakshmi kiest om grondstoffen te gebruiken, zoals glas of recyclebaar plastic. Het papier dat wordt gebruikt, is FSC gecertificeerd en komt uit bossen die worden beheerd volgens strenge milieu-, sociale en economische normen. Bescherm bossen, ze zijn een verlenging van onze longen!

Lakshmi – Natuurlijke schoonheid

Innerlijk welzijn en huidverbetering

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

LakShmi
Bekroond met de prestigieuze AJAB-certificering voor producten die worden geproduceerd met organische ingrediënten die de mens, de aarde en het milieu respecteren.

Franco Canterie, de producent van Lakshmi, is een bevlogen Italiaan die in de jaren ’80 de Oosterse wijsheid, westerse kennis van ingrediënten en aromatherapie samensmolt tot de eerste Holistische en huidverbeterende productlijn. Inmiddels is Lakshmi marktleider en te vinden in de mooiste Spa en Wellness hotels in Italië.

Sinds 1996 brengt Lakshmi met veel passie de Bio-Eco gecertificeerde producten in Nederland op de markt.

Ayurveda

INNERLIJK WELZIJN & UITERLIJKE SCHOONHEID

Wat is Ayurveda? Ayurveda is een zeer complete therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt. Daarnaast is Ayurveda ook een filosofie die aanwijzingen geeft voor een harmonieuze manier van leven. Het begrip “ayurveda” komt uit het Sanskriet en is een combinatie van “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent.

Het volgen van de richtlijnen van de Ayurveda heeft zelfontdekking als doel. Hierbij worden de individuele behoeften van ieder mens als uitgangspunt genomen. De Ayurveda beschouwt een persoon als een geheel en richt zich op het in evenwicht brengen van de persoon en het creëren en harmonie. De Ayurvedische kennis laat zien dat er een duidelijke connectie bestaat tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid, en de verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Aan de hand van het observeren van de natuur werd door de grote wijzen uit de Himalaya het concept van de vijf basiselementen ontwikkeld en uitgewerkt in de Ayurveda. Uit dit inzicht komt het concept van de drie dosha’s voort: Vata, Pitta en Kapha.

AYURVEDA

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit doet men door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek, die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. De gebruikte essentiële oliën en cosmetica moeten aangepast zijn aan de individuele behoefte om zo het gewenste en duurzame resultaat te kunnen bereiken. Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, aromatherapie en naturopathie biedt Lakshmi effectieve producten die te gebruiken zijn bij massage en andere behandelingen, en die een lichamelijke en geestelijke balans creëren door de disbalans bij de wortel aan te pakken en zo een stralende, gezonde, zijdeachtige, zachte en vitale huid te ondersteunen en te behouden.

HUIDTYPE VOLGENS AYURVEDA

VATA HUID: mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën.

Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er flets en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De Vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

PITTA HUID: een heldere, goed doorbloede huid met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes.

Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarrière en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentplekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarrière van de huid ondersteunen.

KAPHA HUID: een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig.

Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging te vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.

LAKSHMI NATURAL MAKE-UP

Lakshmi heeft de afgelopen periode hard gewerkt om de bestaande make-up lijn, van een mooie en luxe verpakking te voorzien. Hiermee zal het ook de bewuste en kritische vrouw aanspreken die steeds meer geïnteresseerd is in natuurlijke groene make-up die geen schadelijke stoffen bevat en veilig is voor mens, milieu en dier. Veel gebruikte make-up bestaat uit huid afsluitende ingrediënten waardoor de huid verstikt en de huidbalans wordt verstoord met als uiteindelijke oorzaak een steeds grotere kans op allergieën, huidirritaties en een versnelde huidveroudering. 

Een prachtig vernieuwde minerale make-up lijn met hoge minerale kleurpigmenten zonder  synthetische ingrediënten die de huidbalans verstoren. Door de unieke samengestelde formules van natuurlijke plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen ook geschikt voor de meest gevoelige, acne en rijpere huid. Door Dermatologen en Oogartsen getest op de ogen en de gevoelige huid. 

ONTSTAAN VAN LAKSHMI

EERLIJK EN VANUIT PASSIE

Lakshmi is het meesterwerk van Franco Canterie, een gepassioneerde Italiaan die in de jaren 80 in het Verre Oosten de levenkunst ofwel Ayurveda leerde kennen. Wanneer hij terugkeerde naar Europa had hij een missie: de verworven wijsheid uit het Oosten versmelten met onze moderne technologie op gebied van huidverbetering om zo het innerlijke en het uiterlijke te laten versmelten tot een magisch product.

Vandaag is Lakshmi marktleider in Natuurcosmetica in Italië en een gevestigde waarde in Nederland. We willen je overtuigen en je vertrouwen winnen met de kwaliteit van onze pure en eerlijke producten, niet met onze goede naam. Lakshmi gebruikt enkel biologische ingrediënten die op ecologische manier verkregen zijn. Die puurheid willen we doortrekken in onze behandelingen en onze boodschap naar jou toe.

MODERNE TRADITIE

Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn. Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen. Verloren kennis uit het Oosten in een modern jasje uit het Westen.

EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.

In elk Lakshmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN

PUURHEIDvan binnen, van buiten en tot in het ontastbare van onze ziel

Lakshmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. Lakshmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOMde natuur als schatkist

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJNin elke schakel van de keten

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.

Producten Groepen: wat voor welke huid

Anti Age – Devine

ANTI-AGE DEVINE TIMELESS BEAUTY

ONTDEK TIJDLOZE SCHOONHEID MET DE ANTI AGE LIJN VAN LAKSHMI

Anti-Age DEVINE Timeless Beauty is een productenlijn om de rijper wordende huid vitaal, jeugdig en gezond te houden zodat die er mooi uit blijft zien.

De producten uit deze productenlijn verminderen de endogene afbraak van collageen en versterken de aanmaak van lichaamseigen collageen.

Deze Anti-Age producten zijn beschikbaar voor ieder huidtype om de jeugdige uitstraling ervan te behouden. Op welke leeftijd er met de producten begonnen kan worden en welke producten het meest geschikt zijn, wordt onder andere bepaald door het huidtype.

 • Er is een ruime keuze aan Anti-Age producten om bij ieder huidtype precies de bijpassende werkstoffen te bieden.
 • Ze bevatten natuurlijk hyaluronzuur, gluthation en liposomen.
 • Ze zijn rijk aan antioxidanten en omega 3-vetzuren.
 • Daarnaast bevatten ze de vitamines A, E en C, die gewonnen worden uit actieve zeealgen-extracten, arganolie en blauwe druivenpitolie.
 • Ze beschermen de huid tegen verontreinigende invloeden uit de atmosfeer die een negatief effect hebben, zoals zon, wind of andere externe factoren.
 • Ze versterken de natuurlijke huidafweer van binnenuit en van buitenaf.
 • Ze geven de huid een zachte, jeugdige en levendige uitstraling.
 • Brengen balans in de innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Sublime – Lift – Filler

De Sublime productenlijn bevatten o.a. plantaardig hyaluronzuur en het tripeptide glutathion.
Dit is één van de belangrijkste stoffen die het lichaam kan inzetten bij de bescherming van onze huidcellen.

GLUTATHION heeft detoxificerende eigenschappen, versterkt het immuunsysteem en is een belangrijk antioxidant.
Het wordt voornamelijk door ons eigen lichaam aangemaakt. Ook bepaalde voedingsmiddelen bevatten Glutathion maar door verschillende factoren zoals; ongezonde voeding, het ouder worden, chronische stress of ziekte en infecties zal de aanmaak van Glutathion verminderen.

HYALURONZUUR is een molecuul dat essentieel is voor de vorming van collageenmatrix, elastische vezels en voor het handhaven van de hydratatie van de huid. Het is in staat om grote hoeveelheden water veilig te absorberen en vast te houden, waardoor de juiste vochtigheidsgraad van de huid wordt gegarandeerd.

Netra – Oog- & Contourverzorging

ANTI-AGE NETRA EYE CARE SYSTEM

De huid rond de ogen heeft een vijfmaal fijnere structuur dan de gezichtshuid. Hierdoor zal men in de huid rond de ogen als eerste de tekenen van veroudering opmerken.

Donkere kringen en wallen onder de ogen, rimpels en fijne lijntjes worden niet alleen veroorzaakt door veroudering. Ook externe factoren kunnen een rol spelen zoals luchtvervuiling, zon, roken, intensief en lang naar het beeldscherm turen. Daar bovenop komen nog de gevolgen van de vele natuurlijke oogbewegingen die u maakt. Met de tijd zullen deze factoren hoe dan ook uw uiterlijk beïnvloeden.
De Anti-Age Netra producten zijn geschikt voor iedereen die de eerste verschijnselen van veroudering opmerkt (vanaf de leeftijd van 25 jaar), zoals het brozer worden van de fijne huid rond de ogen. De Anti-Age Netra producten zijn ook preventief te gebruiken door iedereen die de invloed van de tijd en het ouder worden voor wil blijven.

Vata – normale tot droge huid

VATA – EEN PRODUCTENLIJN VOOR DE NORMALE TOT DROGE HUID

Producten voor de behandeling van de normale tot droge huid en de dunne huid met veel rimpeltjes.

Volgens Ayurveda is een Vata-huid een huid dat vaak al op een vroege leeftijd tekenen van veroudering vertoont en kenmerkt zich door een lage talgproductie. Deze huid is vochtarm.

De Vata-huid staat vooral onder invloed van de natuurelementen lucht en ether. Deze elementen staan voor droogte, beweging en weinig weefselopbouw.

Sterke punten van de Vata-huid:

 • De huid heeft een fijne structuur.
 • Veel expressie.
 • Weinig tot geen onzuiverheden.

Aandachtspunten van de Vata-huid:

 • De huid ziet er snel vaal uit.
 • Heeft vaak last van een gebrek aan voeding en vocht.
 • Vertoont vroegtijdig tekenen van veroudering.
 • Er ontstaan zichtbare lijntjes.

Daarom heeft de droge, fijne Vata-huid volle producten nodig. Deze producten bevatten zwaarder voedende plantenoliën waardoor de huid beter vocht vasthoudt, de vocht- en voedingsbalans van de huid op deze manier verbetert wordt en de veroudering van de huid vertraagd wordt.

Pitta – gemengde en/of gevoelige Huid

PITTA – PRODUCTENLIJN VOOR DE GEMENGDE EN/OF GEVOELIGE HUID

Producten voor de behandeling van een gemengde tot gevoelige huid.

Volgens Ayurveda heeft een Pitta-huid gemiddelde poriën, voelt soms warm aan, is zacht en licht van kleur maar heeft vaak een mooie blos. Dit type huid heeft een neiging tot roodheid, couperose en zichtbare haarvaatjes aan de oppervlakte.

Een Pitta-huid staat onder invloed van de natuurelementen vuur en een beetje water. Deze elementen staan voor warmte, vurigheid, transformatie en onrust. De Pitta-huid is een huid die vaak gemengd en gevoelig is. De huid kan lijden onder stress, het gebruik van verkeerde producten of door verkeerde voeding. Deze huid is reactief en onrustig van karakter. Soms is er bij een Pitta-huid sprake van een verstoorde zuurmantel of een te zure ph-waarde in het lichaam.

Sterke punten van een Pitta-huid:

 • De huid heeft altijd een mooie tint en ziet nooit bleek.

Aandachtspunten van een Pitta-huid:

 • De huid kan (over) gevoelig zijn en reageert snel op producten.
 • Bij dit type huid kan er vaak stuwing in de bloedvaten ontstaan.
 • Een gevoeligheid voor de zon met pigmentvlekken tot gevolg en verbranden makkelijk.
 • Gemiddelde poriën, met meestal een iets vettere T-zone.

Daarom heeft een Pitta-huid halfvolle producten nodig. Ze gaan half voeden en half hydrateren. Deze producten kalmeren en verkoelen de huid en verbeteren de vaak beschadigde zuurmantel van de huid.

Kapha – onzuivere, gemengde tot vette huid

KAPHA – PRODUCTENLIJN VOOR DE ONZUIVERE, GEMENGDE TOT VETTE HUID

Producten voor de behandeling van de onzuivere, gemengde huid die de neiging heeft vet te worden.

Volgens Ayurveda is een Kapha-huid, een wat bleke, dikkere huid die veel stimulatie nodig heeft om de huidstofwisseling te activeren en de talgproductie te reduceren. Er is vaak minder expressie in het gezicht en de huid heeft veel huidglans en talgproductie maar kan toch vochtarm zijn. Deze huid is vatbaar voor problemen met de talgproductie zoals acne, verwijde poriën, comedonen (mee-eters) en cystes. De overmatige talgproductie en het vastgehouden talg veroorzaakt vlekken en onderhuidse ontstekingen.

De Kapha-huid staat onder invloed van de natuurelementen water en aarde. Deze elementen staan voor koelte en een neiging tot sterke weefselopbouw.

Sterke punten van de Kapha-huid:

 • Niet snel last van rimpeltjes of lijntjes die veroorzaakt worden door droogte.

Aandachtspunten van de Kapha-huid:

 • De huid heeft last van een verminderde doorbloeding.
 • Verstopte poriën, onzuiverheden en acné.

De Kapha-huid heeft producten nodig die mager zijn. Deze producten voeden de huid licht, reguleren de talgproductie en stimuleren de doorbloeding. Ook zijn ze zuiverend en verfijnen ze de structuur van de poriën.

Iris – Intolerante Huid

IRIS – INTOLERANT, REACTIVE SKIN

De kalmerende producten uit de IRIS productenlijn zijn bedoeld voor de intolerante en reactieve huid.

 • Overgevoelig
 • Intolerant
 • Prikkelbaar

Dit zijn de drie meest passende woorden om de huid te omschrijven die gevoelig is voor allergieën, roodheid, een branderig gevoel, jeuk, en of kleine ontstekingen.

Ongeveer 20% van de vrouwen, één op de vijf dus, heeft dagelijks met dit probleem te maken.
Mensen met licht gekleurde ogen en een zeer blanke huid zullen een grotere aanleg hebben om een gevoelige huid te ontwikkelen.

Deze huidconditie wordt negatief beïnvloed door de combinatie van wisselingen van temperatuur, kou, wind, luchtvervuiling, langdurig binnen verblijven in droge lucht met de verwarming aan, vervuilde lucht door sigarettenrook of door overmatig zonnen.

Zelfs de normale dagelijkse routine van het reinigen en aanbrengen van een beschermende crème kan de huid irriteren en niet prettig doen aanvoelen.
IRIS producten zijn speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en reactieve rode huid te kalmeren, te verzachten en een heerlijk comfortabel gevoel te geven.

De IRIS producten versterken het immuunsysteem van de huid en herstellen de lipide barrière van de huid.

City Detox

De City Detox producten beschermen je huid onder meer tegen cel schade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht. ‘City Detox’ huidverzorging maakt gebruik van onder meer krachtige antioxidanten die deze schade in je huid helpen voorkomen of bestrijden.

HET PROBLEEM

Verontreiniging en omgevingsstress zijn de belangrijkste oorzaken van veranderingen in de huidbarrière. Tekenen van deze veranderingen zijn vroege veroudering, overgevoeligheid en verhoogde uitdroging. Is je huid grijs, dof, uitgedroogd en vertoont hij tekenen van vroege veroudering?

HET GEHEIM

LakShmi City Detox Ritual bevat specifieke anti-vervuilingsproducten voor gezicht, hals en decolleté. De formule bevat Genencare® Osms Pro, een gepatenteerd natuurlijk puur osmolytencomplex dat verontreiniging bestrijdt en de huid beschermt tegen oxidatieve stress, het heeft een ontgiftende werking en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Een rijk complex van actieve plantaardige ingrediënten waaronder Spirulina, Paardebloem, Klis en Artichoke vergroten en voltooien de beschermende werking en ondersteunen een heldere teint; deze actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht, terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

HET RESULTAAT

Versterkt de barrière werking van de huid door de oppervlaktecellen te verdichten en te fungeren als afscherming tegen vervuilende stoffen en UV- stralen. Bestrijdt oxidatie en ontgift de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en verwijderd.

LakShmi City Detox Ritual maakt de huid zuiver en vrij van vervuilende stoffen en metabole afvalstoffen, die de huid zelf produceert (zoals alle levende weefsels), vooral wanneer ze worden blootgesteld aan stress.

Mannenlijn

PRODUCTEN VOOR DE MAN – SOFT AND SOOTHING FOR THE SKIN
Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor de man en bevat verzachtende en kalmerende plantaardige extracten en actieve werkstoffen. De producten uit deze productlijn zijn bedoeld voor de man die er de hele dag goed verzorgd uit wil zien en die graag een mooie, fris uitziende huid met een jeugdige uitstraling heeft. De producten helpen onder andere om na het scheren de vochtbalans in de huid te herstellen. De heerlijke warme geur van sandelhout gecombineerd met de balsemachtige geur van patchoeli ontspant en geeft je nieuwe energie.

Art Reum – Spier- en gewrichtspijn

Een productenlijn die de spanning in uw spieren en de pijn in uw gewrichten gaan verlichten en de spieren van binnenuit gaan verwarmen.

De ARTREUM producten van Lakshmi hebben een positief effect bij de behandeling van rug-, pees- , spier- en gewrichtspijn.

Deze producten  bevatten verwarmende, pijnstillende en ontgiftende planten zoals: arnica, eucalyptus, rozemarijn, venkel, jeneverbes, copaiba, tijm, berk en munt. Ze werken op een synergetische manier samen en stimuleren zo de doorbloeding en ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waar nodig.

HET GEHEIM

 • Essentiele olien van eucalyptus, rozemarijn en venkel zijn uitstekende pijnstillers.
 • Juniper, copaiba en tijm gaan de vermoeide spieren versterken en hun ontspanning bevorderen.
 • Sesamolie om de lokale circulatie te reactiveren en de afvoer van afvalstoffen in de spieren en de gewrichten te gaan verwijderen.

Biorganic make-up

Lakshmi make-up is een mooie make-up lijn ontwikkeld met respect voor de natuur en volgens de wijsheid van Ayurveda. Samengesteld uit zuivere plantenolie en ruwe organische ingrediënten zonder het evenwicht tussen mens en natuur te verstoren.

Dermatologisch en oogheelkundig getest voor gebruik op en rond de ogen en de gevoelige huid.

De ingrediënten van de make-up zijn huid identiek en sluiten de huid niet af.

Lakshmi heeft de afgelopen periode hard gewerkt om de bestaande make-up lijn, van een mooie en luxe verpakking te voorzien. Hiermee zal het ook de bewuste en kritische vrouw aanspreken die steeds meer geïnteresseerd is in natuurlijke groene make-up die geen schadelijke stoffen bevat en veilig is voor mens, milieu en dier. Veel gebruikte make-up bestaat uit huid afsluitende ingrediënten waardoor de huid verstikt en de huidbalans wordt verstoord met als uiteindelijke oorzaak een steeds grotere kans op allergieën, huidirritaties en een versnelde huidveroudering. 

LAKSHMI NATURAL MAKE-UP

Een prachtig vernieuwde minerale make-up lijn met hoge minerale kleurpigmenten zonder  synthetische ingrediënten die de huidbalans verstoren. Door de unieke samengestelde formules van natuurlijke plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen ook geschikt voor de meest gevoelige, acne en rijpere huid. Door Dermatologen en Oogartsen getest op de ogen en de gevoelige huid.

Login

Lost your password?