0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

De 7-komponenten methode van Hayoun huidverzorging ter behandeling van puisten, ontstekingen en onzuivere huid. Zwarte punten en overmatige talgproductie.

  • Het voedingsplan
  • De 5 huidverzorgingsproducten
  • De specialistische behandeling

Sugar soap – Miracle lotion Lemon Moisterizer – Dryinglotion – Black mask – Bio mask – Scrub mask peeling.

De Hayoun producten zijn op elkaar afgestemd. Zijn ook te gebruiken tijdens zwangerschap. Geven een enorme dieptereiniging en zijn ontstekingsremmend.

De acné-gezichtsbehandelingen kunnen worden vergoedt door uw zorgverzekeraar.

De oorzaken van een ontstoken rustige huid met veel talg en of comedonen.. Tja, daar komen we samen achter. De pubertijd en hormoon veranderingen of gewoon van nature veel talg aanmaak en ongezond eten. Of in ieder geval eten wat jouw lichaam niet goed kan verwerken waardoor onzuiver bloed ontstaat en wat weer kan zorgen dat de huid gaat ontsteken. We gaan samen zoeken naar de oorzaak. En dat lukt! Dan weet je ook zelf voor de toekomst waar je op moet letten en wat er gebeurd als je weer, de beter niet te eten producten eet. Dat leer je al doende.

Vanaf de eerste gezichtsbehandeling of rugbehandeling gaat de huid snel verbeteren, als je daarbij de thuisproducten gebruikt zul je zeer snel tevreden zijn met het resultaat!

 

Prijs  – kwaliteit uitstekend! Zin in een vakantie met strand en zee en u wilt niet kilometers in de auto of vliegtuig?

Phytomer brengt de zee en het gevoel van op vakantie te zijn met een zeebries met al zijn werkzame natuurlijke power bij u thuis of geniet van de fijne gezichtsbehandelingen in ons instituut. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

De voordelen van de zee zijn immers immens goed! Phytomer heeft een eigen onderzoekslaboratorium met een zelf ontwikkelde biotechnologie die pure en unieke actieve werkstoffen uit de zee geeft.

Made in France Phytomer is een familiebedrijf, al 3 generaties ontwikkeld Phytomer hoogwaardige producten uit de zee en worden wereldwijd gedistributeerd. Hoofdkantoor staat in St. Malo en de productie in de wereld beroemde baai van Mont Saint-Michel. Phytomer biedt werk aan bijna 200 werknemers.

Beheersing van de gevolgen voor het milieu. Phytomer heeft unieke Marine ingrediënten uit eigen onderzoek, unieke formules en controleeert zelf het hele productieproces. Van grondstof tot eindproduct. Phytomer is al sinds 2012 een van de eerste cosmetische bedrijven die gecertificeerd is voor zijn Good Manufacturing Practices ( ISO 22716 ). Er wordt een strenge controle opgelegd aan elke fase van de productie en behoud van milieu.

De effectiviteit van PHYTOMER producten en behandelingen wordt systematisch wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria.

Natuurlijk Phytomer haalt 100% natuurlijke werkstoffen uit de Zee. Algen en zeewater zorgen voor reiniging, herstel en huidverzorging.

Door de refloxthermale methode worden de reflexzones zoals de ruggewervel en voeten ontgift en wordt er ruimte gemaakt om de mineralen van het zeewater het lichaam te voorzien van nieuwe energie.

Een behandeling met Phytomer voelt aan als een mini vakantie.

De Phytomer verzorgingsmethode is een verzorging op maat, afgestemd op het individu. Zo heeft Phytomer producten ontwikkeld die exclusief zijn aangepast aan uw persoonlijkheid, uw levensstijl, uw activiteiten en uiteraard aan uw huidtype.

Deze exclusieve verzorgings-programma’s, die zijn samengesteld uit zeer efficiënte en uitstekend verdraagzame natuurlijke werkstoffen uit zee, zullen u helpen om in de dagelijkse behoefte van uw huid te voorzien.

Door uw huid zuivere en gezonde verzorgingsproducten uit en rondom de zee te bieden, geeft u haar alles wat zij nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien.

 

Gezichtsbehandeling Exclusive Anti-Aging met La Colline-669

 

Gemaakt in Zwitserland, vakmanschap, grootst mogelijke werkzaamheid, biotechnologie. Draai uw Biologische klok terug met La Colline!

La Colline staat voor “Zwitserse Perfectie”, zeer effectief in cellulaire anti-aging. Een diepe werking in het hart van de cel. La Colline geeft een gevoel van luxe, status en intense snel resultaat gevende behandelingen met een heerlijke subtiele geur beleving.  De anti-aging producten voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitscriteria zoals de selectie van de grondstoffen, fabricageprocessen en controle.

La Colline bevat een combinatie van 7 actieve ingredienten die samen het “CMA Complex” vormen. Samen met Aziatische behandeltechnieken, de speciaal opgeleide huidspecialiste, wordt er een direct 100% effectief resultaat behaald dat lang aanhoudt. Doordat we ouder worden, veel stress ervaren, zonnestralen en b.v. de overgang kunnen de cellen beschadigen omdat ons lichaam niet zo goed meer werkt. Het zuurstofgehalte in onze cellen wordt steeds lager zodat we sneller verouderen. Onze huidcellen worden infeite ziek, een infectie in de cel. Het CMA Complex zorgt er voor dat het zuurstof gehalte weer in orde komt in de cel. Het CMA Complex breekt de moleculen open en zet om zo maar even te zeggen de H’tjes en O’tjes in de molecuul weer mooi op een rijtje om samen weer een gezonde huidcel te krijgen. De vrije radicalen worden opgeruimd en de huid wordt weer stevig en gelift. Ons “matras” zakt niet meer door en we krijgen weer een gladdere uitstraling!

La Colline geeft een boost aan vitaliteit! De creme’s smelten op de huid en laten een zijdezacht laagje achter met een optimaal comfort.

Een greep uit de natuurlijke ingrediënten: Camelina, Jojoba olie, Roos & Malva-extract, Tripeptiden, Watermeloen, Zachte Muskus, Haver, Ximenia olie, Avocado olie, Vlinderstruik, vitamine E, Paardestaart, Tormentiel, Lavendel, Kaneel, Pijnboompitten, Jeneverbes, Aloe vera en Microsferen uit de zee worden o.a gebruikt in de heerlijk zacht ruikende creme’s.

La Colline is wat ook niet onbelangrijk is vrij van parabenen.

 

La Biosthetique Paris

Schoonheid en welzijn door de huid gezond te houden. Met die wens zoeken consumenten een La Biosthetique huidspecialiste op en leggen hun huid vol vertrouwen in haar handen.

En terecht want als Biostheticien verkeer ik in een gelukkige omstandigheid dat ik mijn klanten een zichtbare en direct voelbare verbetering van de conditie van de huid kan beloven met een langdurige werking.

La Biosthetique heeft een uniek concept van zorgvuldig op elkaar afgestemde werkzamen stoffen voor huidverzorging. Werkzame cosmetica met totaaloplossingen. Bij La Biosthetique staat de mens met haar behoeften en levensgevoel centraal.

Bij deze methodes worden de krachten van de natuur verenigd met de nieuwste inzichten op het gebied van cosmetische en biotechnologische research. Alle recepturen van de producten zijn, hoewel ze individueel op de verschillende huidtypen worden afgestemd, gebaseerd op hetzelfde concept voor wat betreft de werkzame bestanddelen.

Huidverwante werkzame stoffen die zeer goed door de huid worden opgenomen, garanderen dat deze gezond blijft. Dankzij de professionele en vergaande samenwerking tussen wetenschappers, huidexperts, Laboratoire Biosthétique en Biostheticiens uit de praktijk is het gelukt om gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de modernste wetenschappelijke inzichten. Klinische tests bevestigen dat de diverse verzorgingsproducten uitstekend door de huid worden verdragen.

 

 

 

Make-up :

Bijna elke vrouw, 4 op de 5, is bezig met een gezonde en duurzame levensstijl. Pure schoonheid komt niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Steeds meer zien we dan ook dat vrouwen steeds meer de behoefte hebben aan natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit. make-up zonder: parabenen, siliconen, petrolatum (paraffine, vaseline, minerale oliën), alcohol en parfum. Gemaakt om allergieën te verminderen. Voor gevoelige ogen en te gebruiken voor contactlens dragers.

Youngblood – Deborah Milano Pura – La Biosthetique – La Colline exclusieve foundation

                 

 

 

Login

Lost your password?