De 7-komponenten methode van Hayoun huidverzorging ter behandeling van puisten, ontstekingen en onzuivere huid. Zwarte punten en overmatige talgproductie.

  • Het voedingsplan
  • De 5 huidverzorgingsproducten
  • De specialistische behandeling

Sugar soap – Miracle lotion –  Lemon Moisterizer – Dryinglotion – Black mask – Bio mask – Scrub Mask Peeling.

De Hayoun producten zijn op elkaar afgestemd. Zijn ook te gebruiken tijdens zwangerschap. Geven een enorme dieptereiniging en zijn ontstekingsremmend.

De acné-gezichtsbehandelingen kunnen worden vergoedt door uw zorgverzekeraar.

De oorzaken van een ontstoken rustige huid met veel talg en of comedonen.. Tja, daar komen we samen achter. De pubertijd en hormoon veranderingen of gewoon van nature veel talg aanmaak en ongezond eten. Of in ieder geval eten wat jouw lichaam niet goed kan verwerken waardoor onzuiver bloed ontstaat en wat weer kan zorgen dat de huid gaat ontsteken. We gaan samen zoeken naar de oorzaak. En dat lukt! Dan weet je ook zelf voor de toekomst waar je op moet letten en wat er gebeurd als je weer, de beter niet te eten producten eet. Dat leer je al doende.

Vanaf de eerste gezichtsbehandeling of rugbehandeling gaat de huid snel verbeteren, als je daarbij de thuisproducten gebruikt zul je zeer snel tevreden zijn met het resultaat!

Bestel hier Hayoun producten tegen een onzuivere huid en huid met acne 

Meer info voor advies en/of producten: bel ons dan op telefoonnummer 013-5360944.

 

 

Login

Lost your password?