0
0.00
  • Leeg winkelmandje

    Je hebt nog geen producten toegevoegd.

Zin in een vakantie met strand en zee en u wilt niet kilometers in de auto of vliegtuig?

Phytomer brengt de zee en het gevoel van op vakantie te zijn met een zeebries met al zijn werkzame natuurlijke power bij u thuis of geniet van de fijne gezichtsbehandelingen in ons instituut. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

Beheersing van de gevolgen voor het milieu. Phytomer heeft unieke Marine ingrediënten uit eigen onderzoek, unieke formules en controleert zelf het hele productieproces. Van grondstof tot eindproduct.

Phytomer is al sinds 2012 een van de eerste cosmetische bedrijven die gecertificeerd is voor zijn Good Manufacturing Practices ( ISO 22716 ). Er wordt een strenge controle opgelegd aan elke fase van de productie en behoud van milieu.

De effectiviteit van PHYTOMER producten en behandelingen wordt systematisch wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria.

Natuurlijk 

Phytomer haalt 100% natuurlijke werkstoffen uit de Zee. Algen en zeewater zorgen voor reiniging, herstel en huidverzorging. Phytomer heeft een eigen onderzoekslaboratorium met een zelf ontwikkelde biotechnologie die pure en unieke actieve werkstoffen uit de zee geeft.

Door uw huid zuivere en gezonde verzorgingsproducten uit en rondom de zee te bieden, geeft u haar alles wat zij nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien.

Meer info voor advies behandelingen en/of producten: bel ons dan op telefoonnummer 013-5360944.

Login

Lost your password?