Permanente make-up: wenkbrauwen, lijntjes bovenooglid, lijntjes onderooglid, liplijntjes.

Getatoeërde wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden.

Onze specialisatie is het maken van echte wenkbrauwen waar u ook lang plezier van zult hebben.

Het zetten van permanente make-up “tatoeëren” (het lichaam met figuren beprikken en beschilderen, wat vele volkeren in Amerika en Afrika gewoon zijn te doen) is toch een vak een vak apart! Helemaal het tatoeëren van mooie permanente make-up wenkbrauwen. De meeste mensen vragen naar de hairstroke-techniek maar wat is hairstroke-techniek eigenlijk?

Hairstroke-techniek is een vorm van haartjes maken en ik mag wel zeggen dat ik die mooie nieuw techniek de laatste jaren met veel plezier mezelf heb eigen gemaakt. Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar even wat haartjes / streepjes zetten. De permanente make-up moet ook goed blijven zitten en mensen moeten eigenlijk niet zien dat ze getatoeërd zijn.

Ik kijk naar de vorm van het gezicht, de huidskleur en de vorm die de wenkbrauwen van nature hebben of hadden. Je kunt het gezicht niet alleen een beetje laten liften maar je krijgt ook een mooie expressie in je gezicht. Een sterkere uitstraling.

Natuurlijk luister ik ook naar de wensen van een klant. Samen gaan we tekenen, kijken wat het mooiste is en haalbaar. Een gezicht is niet gelijk aan beide kanten, de neus staat ook vaak anders dat kun je zien bij b.v. brildragers. Ik laat de mensen meekijken in de spiegel om bewust te worden van je gezicht voordat ik begin met de permanente make-up aan te brengen.

Stapje voor stapje worden het allemaal wenkbrauwen naar wens en passend met de juiste kleur, vorm en dikte. Ik heb mijn eigen techniek ontwikkeld die ook goed blijft zitten. Het advies is om na een jaar de tatoeage bij te laten werken om op te frissen.

Zit u ook te denken om permanente make-up te laten zetten en twijfelt u nog?

Dan bent u van harte welkom voor een kennismaking en uitleg. Lijntjes op bovenooglid of onder het ooglid breed of dun en lipliners of lippen opvullen kan ook.

Vegunning op grond van artikel 3 van het warenwetbesluit tatoeëren en piercen, nr. 2087 is aanwezig en geldig t/m 27-03-2021.

Wij werken met goedgekeurde kleurstoffen.

Hier vindt u de Europese richtlijnen  en belangrijke zaken over permanente make-up.

Je kunt ook direct naar mijn blog-bericht gaan om meer over permanente make-up en de richtlijnen te lezen. Ga naar blogbericht.

Wil je graag advies en een kennismaking?

Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Lilyan

Allround schoonheidsspecialist

013-5360944

Login

Lost your password?