Blog

Lenitivo Soothing

Een nieuwe innovatieve lijn met ingrediënten speciaal voor de (meest) gevoelige en oncologische huid. Vermindert irritatie en brengt de fysiologische afweer van de huid in evenwicht.

Lees verder
HOLI - JOYFUL - BODY CREAM - Kleurenfeest

Joyful Colors Body Cream is de nieuwe limited edition van Lakshmi voor 2022 en het brengt je een vleugje vreugde, geluk en liefde in je leven, net als het Holi Festlval, het kleurrijke Indiase festival dat over de hele wereld bekend is.

Lees verder
Acne, puistjes, onzuivere huid, ontstekingen

Dieptereiniging in onze praktijk. De huid netjes en professioneel zuiveren. Manueel verwijderen van mee-eters, comedonen, pustels, kleine ontstekingen en gerstekorrels meestal in combinatie met een veilige peeling. De nadruk ligt op het ledigen van open talgophopingen, pustels en papels, met als doel littekens te beperken/huidafwijkingen te verminderen en de huid een zo gaaf mogelijk uiterlijk te geven.

Lees verder
Huidtype volgens Fitzpatrick

De Fitzpatrick-huidtypering test wordt toegepast om achter de gevoeligheid ( ultraviolet licht) van je huid te komen alvorens wij beginnen aan een behandeling. Dat kan bij pigmentvlekken maar ook voor een acnebehandeling of een IPL/LASER behandeling. Als je graag een intensieve peeling op je huid zou willen kijken zo welke producten voor jouw huid dan geschikt zijn. Om beschadigingen in de vorm van o.a pigmentverstoringen te voorkomen.

Lees verder
Een nieuwe Lightening Lijn: Skin Glow

Hyperpigmentatie is niet alleen een veelvoorkomende aandoening, het is een probleem dat bijzonder hardnekkig kan zijn om te behandelen. We weten allemaal dat preventie het antwoord is. Maar wist je dat pigmentvlekken ook kunnen worden bestreden door het consequent gebruik van producten?

Lees verder
Festive Kits 2022 Diego Dalla Palma Pro

Speciale cadeau's voor de feestmaanden. Mooie feestelijke boxen/kits met top huidverzorgingsproducten van Diego Dalla Palma Profesional op voorraad bij Esthetisch Centrum Tilburg. Glow Bomp: verhelderende douchegel die zelfs onder de douche glanst. Anti-Aging creme's voor de zeer droge huid of met een ontspannende botox like werking. Super!

Lees verder