Blog

Detox Ritueel

De huid is net als een spons: het absorbeert van binnen en van buiten. Levensstijl, voeding, stress en make-up kunnen het moeilijk maken voor normale huid- oxygenatieprocessen. Veroudering, overgevoeligheid, uitdroging, couperose en acne zijn de gevolgen.

Lees verder
Oorzaak huidverstoringen

De belangrijkste stap is de reiniging van de huid. Als je "goedkope" reinigers gebruikt blijft er telkens een laagje stof of slechte ingrediënten op de huid achter, waardoor de hoornlaag verdikt en er geen werkzame stoffen hun werk kunnen doen. Met als gevolg een vale huid en allerlei huidverstoringen. Acne , rosacea,couperose, huidverslapping en pigment donker of licht.

Lees verder
Geef je huid ook een fijne vakantie!

Je hebt vast en zeker in deze periode van het jaar meer tijd voor jezelf. Vakantie is vakantie! Geen gehaast om bijvoorbeeld de kinderen naar school te brengen of klusjes voor school te doen. Ik vind het heerlijk om verschillende producten te gebruiken. Een beetje van dit en een beetje van dat. Lekker je huid en jezelf verwennen!

Lees verder
Kapha Gecombineerde en vette huid

Kapha - Vette - Acne huid Kapha huidverzorgingsproducten voor een gemengde huid, vette huid, onzuivere huid of een acne huid. Acne, verwijde poriën, comedonen (mee-eters) en cystes komen aan de huidoppervlakte. Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen en peelen van je huid?

Lees verder
Sunveda gezonde zonbeschermingsfactoren

Lakshmi Sun Care, producten uit de natuur. Een combinatie van een veilig synthetisch filter en reflecterende minerale pigmenten biedt een breedspectrum UVA en UVB bescherming.

Lees verder
Phytomer - Beauty by the Sea

De uitzonderlijke heilzame werking van de zee. Schoonheid uit de zee met OLIGOMER. Een uniek ingrediënt, een concentraat van zeewater met een revitaliserend en revitaliserend vermogen. Maakt de huid sterker en geeft energie door oligo-elementen en mineralen. Nieuw: Suprème Youth Pionneer Treatment.

Lees verder