Blog

Huidverzorging zoals het moet

Zie je huid als een jas, een bescherming van je lichaam die je elke dag moet wassen. Dode huidcellen moeten weggepoetst worden om daarna met het juiste en gewenste product te verzorgen.

Lees verder
Bescherming tegen UVA + UVB + HEV

Door blauw licht verbranden we niet. Maar is het waar dat blauw licht / blauw LED licht huid veroudering veroorzaakt? Blauw licht veroorzaakt oxidatieve stress, huidveroudering en afbraak van het DNA in de huid.

Lees verder
Dagritueel: Serum & Crème

Een stralende huid willen we allemaal. En met onze dagelijkse skincare producten werken we daar ook hard aan. Maar je ontkomt er niet aan dat bij periodes je huid soms wat vaal of vermoeid kan blijven.

Lees verder
Detox, ontgift op cellulair niveau

Een gezonde huid laat je stralen en geeft je een gezonde look. Als je straalt zit je goed in je vel. Voed je huid en help schade aan de huid te voorkomen. Geef jezelf direct een “Good Feeling” gevoel. De natuur. Natuurlijk!

Lees verder
Goede voornemens?

Je kunt beter niet zelf gaan zitten frutten aan je huid. Vaak geeft dat nog meer ellende en (meer) littekens willen we niet. Liever ook geen stoffen die schadelijk zijn voor de huid waardoor je juist op langere termijn eerder verouderd.

Lees verder
Guasha-Therapie

Guasha-Therapie. Voor het gezicht, hals, nekspieren, decoletè en eigenlijk het hele lichaam wat behandeld kan worden. Deze schraap methode (een volks therapie) van 2000 jaar oud, overtreft veel massage’s!

Lees verder