Blog

Zwangerschapsmassage - Babymoon verwennerij

Mama's relaxmoment & Babymoon verwennerij. Ben je in blijde verwachting? Heb je al een groeiend babybuikje en geloof je dat de energie van de moeder tijdens de zwangerschap van invloed kan zijn op de ontwikkeling van je baby?

Lees verder
Voedsel: De natuurlijke bron van genezing

De toekomst ligt in gezonde voeding, bereid op traditionele wijze en niet afkomstig van kant-en-klaarproducten. Ayurvedisch koken vervult alle vijf de zintuigen en brengen een gevoel van verzadiging en innerlijke rust, zowel voor lichaam als geest.

Lees verder
Aroma Massage

Aroma-massage met Lakshmi is een holistische massagebehandeling die gebruikmaakt van aromatische oliën en technieken om fysieke, mentale en emotionele ontspanning en welzijn te bevorderen.

Lees verder
Beste beauty-liefhebbers,

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief. Ik hoop dat je een fijne vakantie gehad hebt en dat je met veel plezier een leuk najaar tegemoet kunt gaan. Updates en tips uit de wereld van esthetiek en cosmetische zorg.

Lees verder
Ontharen lichaam en gezicht

De Brazilian wax Gold Pearl omhult het haar nauwkeurig en subtiel en garandeert een zachte ontharing. Zacht en nauwkeurig, het is geschikt voor alle delen van het lichaam, zelfs de meest gevoelige.

Lees verder
Moisturizing - hydrateren van je huid is belangrijk!

Moisture Boost TM The Ultimate Swiss Hydration Moisture Boost is ontwikkeld voor de vermoeide en gedehydreerde huid. Eco-Hydration Factor, een bijzonder complex dat direct en op lange termijn de huidcellen van vocht voorziet en een permanente vochtreserve opbouwt.

Lees verder