Blog

Phytomer Box Opvullende crème + gratis ontgiftende nachtcrème

De Expert Youth Wrinkle Plumping Cream, een rimpelopvullende dagcrème die aanvoelt als een verzachtende balsem, en de Night Recharge, een heerlijk geurende detox nachtcrème.

Lees verder
Experts in Laser Ontharing! 🌟

Ontdek zijdezachte benen bij Esthetisch Centrum Tilburg - experts in laser ontharing! 🌟 Boek nu voor de zomer! Ons geavanceerde laserapparaat biedt snel, effectief en comfortabel ontharen voor zowel mannen als vrouwen. Begin vandaag voor langdurige gladheid! Laat ongewenste haren voorgoed verdwijnen met onze budgetvriendelijke laserontharing. Voel de vrijheid van een gladde, zorgeloze huid - geen jeuk, geen uitslag, alleen pure opluchting.

Lees verder
Laser Hair Removal

Ontdek haarvrij genot voor de zomer bij Esthetisch Centrum Tilburg: snel, krachtig, vrijwel pijnloos, geschikt voor diverse gebieden en donkere haartypes. Onze geavanceerde laserbehandelingen beloven niet alleen moeiteloze resultaten maar ook een zelfverzekerde start van het seizoen. Vertrouw op onze ervaren professionals voor een gladde en zorgeloze zomer. Bij Esthetisch Centrum Tilburg streven we naar het bereiken van uw schoonheidsdoelen met kwaliteit en comfort als prioriteit.

Lees verder
Veilige en natuurlijke verjongingsmethoden Tilburg

In een tijdperk waarin esthetische centra verschillende diensten aanbieden met nieuwe technieken en Injectables, legt ons instituut de nadruk op veilige en natuurlijke verjongingsmethoden.Ik begrijp dat streven naar schoonheid gepaard gaat met zorgen over mogelijke risico's. Daarom biedt ik een vertrouwde omgeving waarin klanten kunnen genieten van verjonging en het verbeteren van een onrustige huid zonder onbekende behandelingen.

Lees verder
Ontdek onze Phytomer geschenkencollectie

Van de zee voor de huid Natuurlijk, puur en unieke ingrediënten uit de zee. Phytomer brengt de zee en het gevoel van op vakantie te zijn met een zeebries met al zijn werkzame natuurlijke power bij u thuis of geniet van de fijne gezichtsbehandelingen in ons instituut. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

Lees verder
Nieuwsbrief december met o.a. Leuke cadeautjes en vergoeding huidbehandelingen 2024.

Lees verder