Blog

Laser Hair Removal

Ontdek haarvrij genot voor de zomer bij Esthetisch Centrum Tilburg: snel, krachtig, vrijwel pijnloos, geschikt voor diverse gebieden en donkere haartypes. Onze geavanceerde laserbehandelingen beloven niet alleen moeiteloze resultaten maar ook een zelfverzekerde start van het seizoen. Vertrouw op onze ervaren professionals voor een gladde en zorgeloze zomer. Bij Esthetisch Centrum Tilburg streven we naar het bereiken van uw schoonheidsdoelen met kwaliteit en comfort als prioriteit.

Lees verder
Veilige en natuurlijke verjongingsmethoden Tilburg

In een tijdperk waarin esthetische centra verschillende diensten aanbieden met nieuwe technieken en Injectables, legt ons instituut de nadruk op veilige en natuurlijke verjongingsmethoden.Ik begrijp dat streven naar schoonheid gepaard gaat met zorgen over mogelijke risico's. Daarom biedt ik een vertrouwde omgeving waarin klanten kunnen genieten van verjonging en het verbeteren van een onrustige huid zonder onbekende behandelingen.

Lees verder
Ontdek onze Phytomer geschenkencollectie

Van de zee voor de huid Natuurlijk, puur en unieke ingrediƫnten uit de zee. Phytomer brengt de zee en het gevoel van op vakantie te zijn met een zeebries met al zijn werkzame natuurlijke power bij u thuis of geniet van de fijne gezichtsbehandelingen in ons instituut. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

Lees verder
Nieuwsbrief december met o.a. Leuke cadeautjes en vergoeding huidbehandelingen 2024.

Lees verder
Anti-aging: Ontdek de geheimen van een tijdloze schoonheid.

Natuurlijke verjonging voor man, vrouw vanaf 20 jaar. Houd je huid blij en stralend met verjongende behandelingen. Ontdek de geheimen van een tijdloze schoonheid. Kom voor een behandeling op maat, op een fijne manier waar niet alleen je huid maar ook jij blij van wordt, naar ons.

Lees verder
Zwangerschapsmassage - Babymoon verwennerij

Mama's relaxmoment & Babymoon verwennerij. Ben je in blijde verwachting? Heb je al een groeiend babybuikje en geloof je dat de energie van de moeder tijdens de zwangerschap van invloed kan zijn op de ontwikkeling van je baby?

Lees verder