Over Lilyan

We leven in een maatschappij waarin we denken dat levensgeluk maakbaar is. Op televisie kijken we naar programma’s over total make-overs en diëten. We hopen dat onze problemen zo opgelost worden en dat we gelukkig worden daardoor. Op Facebook laten we zien hoe bijzonder we zijn en wat voor fantastisch leven we hebben. We zijn zo de toneelspelers van ons eigen leven. Wie loopt niet te rennen en te vliegen?

Ik wil graag mijn positiviteit overbrengen op anderen en hen motiveren met mijn passie. Mensen begeleiden in mooi gezond, oud worden en op een natuurlijke manier zo lang als mogelijk jong blijven! Maar ook zelfvertrouwen versterken waardoor je bijvoorbeeld beter een sollicitatiegesprek ingaat, of als je op zoek bent naar een nieuwe partner.

Mijn jarenlange ervaring in de beautywereld, medische wereld, Chinese geneeskunst, de kunstacademie en als voedingsadviseuze, stelt mij in staat om mensen te motiveren, te coachen en te behandelen. Hierdoor worden mensen zich bewust van hun eigen kracht van waaruit zij zelf een veranderingsproces in werking kunnen zetten en er bijvoorbeeld 10 jaar jonger uit gaan zien...

Ik vind het prachtig om te zien hoe mooi en krachtig mensen zijn/worden als ze doen wat ze echt willen!

Esthetisch Centrum Tilburg is een kleine kliniek. Een op een, persoonsgerichte praktijkvoering. Discreet, bescheiden, onopvallend, met veel ervaring.

Lilyan de Bruin, Eigenaresse & allround schoonheidspecialist