Specialismen

Mesotherapie

Tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie van mesotherapie-technieken waarmee we rimpels kunnen verzachten of laten verdwijnen.

Microneedling en huidverbetering

Microneedling is een effectieve natuurlijke manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen.

Peeling

Een medische peeling creëert een nieuwe, gladde huid door een verbeterde huidstructuur, en door de vermindering van littekens en pigmentvlekken.

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Mannen worden steeds zuiniger op hun huid. Een gezichtsbehandeling is een veel voorkomende behandeling voor mannen.  

Acné, puistjes en onzuivere huid

Puistjes of acné zijn vaak zichtbaar in het gezicht en mensen die last hebben van acné of puistjes vinden het vaak vervelend of kennen grote schaamte.

Couperose of gesprongen adertjes

Couperose/rosacea zijn huidaandoeningen die vaak voorkomen in het gezicht. Bij deze huidaandoening valt de felrode kleur van de neus en de wangen erg op.

Huidoneffenheden

Jongens, meisjes, jonge vrouwen, jonge mannen of als je boven de 40 gaat kunnen allemaal last hebben van allerlei vervelende probleempjes in of op de huid.

Ontharen

Elektrisch ontharen is een van de oudste technieken. We werken met een hele dunne gouden naald die lichte stroomstootjes geeft. Harsen kan natuurlijk ook.

Rug, nek & schoudermassage

Een heerlijke massage die begint met een scrub om de doorbloeding te activeren en een start te maken om de afvalstoffen af te voeren.

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie

Overmatige zonbestraling, ouderdom, te heftige peelings, voeding en medicijnen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Net zoals vet eten.

Tatoëeren Permanente make-up

Wij kijken naar de vorm van het gezicht, de huidskleur en de vorm die de wenkbrauwen van nature hebben of hadden. Samen gaan we kijken wat het mooiste is.

Make-up

Bijna elke vrouw en tegenwoordig ook de man gebruikt make-up. Bijna elke vrouw, 4 op de 5, is bezig met een gezonde en duurzame levensstijl.