Specialismen

Acné, puistjes en onzuivere huid

Puistjes of acné zijn vaak zichtbaar in het gezicht en mensen die last hebben van acné of puistjes vinden het vaak vervelend of kennen grote schaamte.

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Mannen worden steeds zuiniger op hun huid. Een gezichtsbehandeling is een veel voorkomende behandeling voor mannen.

Couperose, rosacea, dermatitis of rode adertjes

Couperose/rosacea/ontstoken huid zijn huidaandoeningen die vaak voorkomen in het gezicht. Een felrode kleur van de neus en de wangen die erg opvalt.

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie

Overmatige zonbestraling, ouderdom, te heftige peelings, voeding en medicijnen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Net zoals vet eten.

Make-up

Bijna elke vrouw en tegenwoordig ook de man gebruikt make-up. Bijna elke vrouw, 4 op de 5, is bezig met een gezonde en duurzame levensstijl.

Tatoëeren Permanente make-up

Wij kijken naar de vorm van het gezicht, de huidskleur en de vorm die de wenkbrauwen van nature hebben of hadden. Samen gaan we kijken wat het mooiste is.

Ontharen

Elektrisch ontharen is een van de oudste technieken. We werken met een hele dunne gouden naald die lichte stroomstootjes geeft. Harsen kan natuurlijk ook. Benen, liezen of rug & nek.

Microneedling

Microneedling is een effectieve natuurlijke manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Ook voor mannen.

Mesotherapie

Een cosmetische mesobehandeling is om rimpels te verzachten en de stevigheid van de huid van het gezicht en de hals te verbeteren. Ook voor mannen.

Peelings

Resurface behandeling met een krachtige werking. Zonder huidbeschadiging. Voor een grauwe huid, doffe huid, littekens, pigmentvlekken en grove poriën. Ook voor mannen.

Huidoneffenheden: wratjes, bultjes, bloedbaar, Steelwratje

Jongens, meisjes, jonge vrouwen, jonge mannen of als je boven de 40 gaat kunnen allemaal last hebben van allerlei vervelende probleempjes in of op de huid.

Rug, nek & schoudermassage

Een heerlijke massage die begint met een scrub om de doorbloeding te activeren en een start te maken om de afvalstoffen af te voeren.