Cadeaubon

Geef eens een Beauty-Bon cadeau

Zeker zijn de cadeaubonnen van Esthetisch Centrum Tilburg een perfecte cadeau voor partners, vrienden, collega's en familie. Het is een bijzonder cadeau omdat het zeer origineel is en je gunt iemand een heerlijke behandeling, fijne cosmeticaproducten of make-up advies.

Zo is het leuk om iemand te verrassen met één van onze cadeaubonnen voor een verjaardag, een jubileum, een trouwdag. Maar ook als iemand is geslaagd voor een examen of het rijbewijs.

Uiteraard is het ook super om iemand waar je om geeft eens lekker in de watten te leggen, gewoon zomaar. Niet om een specifieke reden. Dat gaat diegene absoluut waarderen, gegarandeerd!

Als je de cadeaubon wenst op te halen wordt de bon gezellig ingepakt in een mooie geschenk verpakking zodat het een echt cadeautje wordt. Geef dat dan telefonisch of via het contactformulier aan.

Onze Cadeaubonnen zijn echte cadeautjes. Het genieten van onze behandelingen en producten moet immers al beginnen als het cadeau wordt gegeven!

Je kunt er zelfs ook nog voor kiezen om een heerlijk product toe te voegen.

Maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50 of €25!

- Volg @esthetischcentrumtilburg op Instagram. - Like de cadeaubon van €50 op Instagram post. - Tag een vriend of vriendin die ook Esthetisch Centrum Tilburg gaat volgen en deze post leuk vindt. - Deel deze post in je Instastories voor een bonus-deelname - Deze cadeaubon win actie is geldig tot en met 30-11-2020.