Dermoplant

De kwaliteitsnormen van DermoPlant zijn:


Hypo-allergeen, biologisch, zuiver, schoon, onverdund en effectief!

Er zijn 3 lijnen:

1. Hydra Intense:
behoud de jonge huid en vertraagt de eerste tekenen van huidveroudering 30+
2. CirCargent: therapeutische lijn met een diep genezende en kalmerende werking. Herstelt de balans van probleemhuiden en is voor alle leeftijden.
3.Céleste:"botox-lijkend" zonder bijwerkingen, verminderd rimpels en huidveroudering voor de rijpe huid. 45+De reiniging, scrub en lotion zijn de eerste 3 stappen van het Dermoplant protocol en is hetzelfde voor al de verschillende huidtypes. 1. HYDRA INTENSE-LIJN
Intense hydratatie met hyaluronzuur met drie molecuulgewichten

Het proces van uitdroging van de huid komt van nature voor bij iedereen. Van nature aanwezig in onze huid, is het hyaluronzuur de enige verbinding die het water binnenhoudt. Rond de leeftijd van 30 beginnen we het met 1% per jaar te verliezen (of meer, afhankelijk van uw levensstijl). Zelfs als we meer water drinken, wordt het vernieuwingsproces vertraagd, waardoor het vermogen van de huid om vocht vast te houden wordt verminderd en het directe effect is het verschijnen van rimpels. Het verlies van hyaluronzuur kan niet anders worden vervangen dan het continu op de huid aan te brengen en ervoor te zorgen dat het alle huidlagen bereikt. Rauw aloë vera-sap, een actief bestanddeel, is een drager voor de drie soorten hyaluronzuur, die helpt om water in je huidcellen te houden. 2. CIC ARGENT-LIJN
Diepgaande genezing en evenwicht herstellen

CicArgent is een therapeutische lijn
en een kruising tussen cosmetica en medicijnen. Als de huid ziek is, is het erg moeilijk om je gebruikelijke schoonheidsrituelen te blijven gebruiken en CicArgent is ontwikkeld om dit probleem op te lossen. CicArgent geneest een gevoelige, intolerante of problematische huid, ongeacht of het probleem een ​​baby treft, een volwassene die chemotherapie heeft ondergaan of een persoon die na verloop van tijd een allergie voor een externe stimulatie heeft ontwikkeld.
Deze lijn is geformuleerd om de intolerante huid opnieuw te verbinden met cosmetische toepassingen door het eerdere niveau van gezondheid te herstellen. CicArgent zal de aangetaste huid genezen en beschermen. Verlicht en kalmeert pijn of jeuk, het versnelt de genezing van brandwonden, eczeem, acne, rosacea enz.

CicArgent vermindert de talgproductie en remt ontstekingen.
3. CELESTE-LIJN"Botox-achtig" zonder bijwerkingenDe Celeste-lijn werd gecreëerd als een actieve hulp voor de verjonging van de rijpe (ouder dan 45) en vermoeide huid.

De grootste uitdaging was om een ​​natuurlijk, biologisch alternatief voor botox te creëren, maar met dezelfde effectiviteit. Het hibiscus-extract(ook bekend als "de natuurlijke botox") in combinatie met de arganpeptiden, remmen de samentrekkingen van de gezichtsspieren die de eerste stap zijn naar rimpelvorming zonder de giftige bijwerkingen van botox.Om precies te zijn, ze ontspannen de fijne spieren terwijl ze de natuurlijke collageenvezels versterken en dit leidt tot een opvullend effect, een zichtbaar jongere en gladdere huid. Celeste is een allergeenvrije lijn zonder parfum.

Alle producten van Celeste zijn zeer geschikt voor de intolerante, vochtarme of gevoelige huid.
 


 La Colline - FeeF - Phytomer - Lakshmi - Keenwell - Anesi - Ayumi - Fillit - Diego Dalla Palma - Elementary - Padipur - Cell Fusion C - Maternatura - Dermoplant - Baims