Detox Ritueel

"Ayurveda en het najaar"

Ken je het gevoel dat je terugkomt van vakantie maar toch nog niet helemaal uitgerust bent? Dat je nog een momentje voor jezelf nodig hebt?

Ons lichaam verwacht niets van de natuur maar in plaats daarvan maken we er wel deel van uit, we zijn ermee geïntegreerd en we zijn ervan afhankelijk, voor onze gezondheid en ons welzijn.

De zomer droogt ons van binnen uit. En dit herken je o.a. aan:
  • Krakende gewrichten
  • Constipatie
  • Droge huid
  • Onrustgevoel
  • Met je gedachten van het een naar het andere gaan
  • Niet kunnen slapen
Met een detox dieet maak je je lichaam schoon en je raakt je afvalstoffen kwijt. Dit gaat ervoor zorgen dat je lijf de koudere maanden weer aan kan.

HET PROBLEEM
De huid is net als een spons: het absorbeert van binnen en van buiten. Levensstijl, voeding, stress en make-up kunnen het moeilijk maken voor normale huid- oxygenatieprocessen. Als gevolg hiervan kan uw huid er dof en vermoeid uitzien: dit is een teken dat uw poriën verstopt zijn en dat uw huid moeite heeft om de voedingsstoffen in uw crèmes op te nemen. Dit kan zelfs gebeuren als u de beste crème ter wereld gebruikt. Is uw huid grijs, dof, uitgedroogd en vertoont deze tekenen van vroegtijdige veroudering? Als dat zo is, vraagt je huid je om hulp: dit is het perfecte ritueel om je huid te ontgiften en diep te oxygeneren.

HET GEHEIM
De DETOX-box van Lakshmi bevat specifieke zuiverende producten voor gezicht, hals en decolleté. Genencare® Osms Pro, het gepatenteerde natuurlijke en pure osmotische complex dat de huid beschermt tegen oxidatieve stress, draagt bij aan het ontgiften en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Een mix van actieve plantaardige ingrediënten, waaronder spirulina, paardebloem, klis en artisjok, versterkt en voltooit de beschermende werking en helpt je teint op te fleuren; deze actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen vlekken en brengen de talgproductie in evenwicht, terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

RESULTAAT

DETOX-LIJN laat je huid ademen, versterkt het barrière-effect van de huid door de oppervlaktecellen te verdichten en werkt als schild tegen invloeden van buitenaf en UV-stralen. Het bestrijdt oxidatie en ontgift de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en verwijderd. Het laat de huid gezuiverd en zuurstofrijk achter: de DETOX producten laten je huid er onmiddellijk stralender en vitaler uitzien; bovenal herstelt het de optimale conditie van de huid zodat deze de actieve ingrediënten van crèmes en andere producten volledig, diep en dus effectief kan opnemen.

La Colline is de specialist.

Klanten die een behandeling krijgen in mijn instituut zien het resultaat direct. Om dit vast te houden is het nodig om thuis ook de juiste producten te gebruiken.

La Colline heeft keratoline enzymen en protease enzymen (= natuurlijk en vergelijkbaar met het enzym in je huid) in de reinigers die niet agressief zijn. Dit is nodig voor een optimaal resultaat.

Enzymen, die zeer effectief dode huidcellen verwijderen. Ze veroorzaken geen irritatie en zijn daarom zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien verminderen ze de dichtheid van cellen van het stratum corneum, zodat je huid perfect wordt voorbereid op de opname van actieve ingrediënten.

In elke reiniger van La Colline zit het typische anti-aging CMAGE Complex dat werkt als een energie boost en zorgt dat het volgende product beter kan werken. Houdt ook het microbioom,dit is een verzameling van goede bacteriën en zijn beschermers tegen slechte bacteriën die infecties veroorzaken, in balans en zorgt dat er geen celinfecties onderhuids ontwikkelen.

Phytomer

Anti-Pollution Skin Freshness

Een ode aan de zee en de natuur.

Producten met geconcentreerde ingrediënten uit de zee met als doel de huid te ontgiften en te revitaliseren als een frisse zeewind.