Geef je huid ook een fijne vakantie!

Je hebt vast en zeker in deze periode van het jaar meer tijd voor jezelf. Vakantie is vakantie!



Ik vind het heerlijk om verschillende huidverzorgingsproducten te gebruiken. Een beetje van dit en een beetje van dat. Lekker je huid en jezelf verwennen!

Hoe gaan we dat doen?


Stop je toilettas vol met heerlijke serumpjes, lekkere crèmetjes, maskertjes en natuurlijk 1 of 2 goede reinigers.

Voor elke portemonnaie heeft Esthetisch Centrum Tilburg en dus ook Cosmeticabestellen.nl hele mooie werkzame producten. Dermoplant bijvoorbeeld zit vol met hyaluronzuur.

De nieuwe Kapha-lijn heeft werkelijke alles voor een huid die veel talg aanmaakt, aanpakt met turmeric oftewel kurkuma. Overigens verkoop ik meer merken die ongeveer dezelfde werking hebben. Hayoun, Diego Dalla Palma Pro, Feef (mijn eigen-lijn).

Als je weinig wilt meenemen dan zijn belangrijk: 1 reiniger, 1 serum en een crème die verzorgt en beschermt. Bijvoorbeeld: ASAP SPPF 50+ die ook de rode huid rustig maakt en meteen ook een primer is. Dus de huid er mooi en strak uit laat zien met een mooie uitstraling/glow.

Kom je er niet uit wat je mee zou moeten nemen of zou moeten gebruiken in de zomer dan help ik je graag. We kunnen een mooi setje samenstellen voor een leuke prijs.

Summerdream pakketten


Op Cosmeticabestellen.nl staan samengestelde pakketten waar je lekker mee weg kunt dromen tijdens je vakantie.Special Price!

Onder het kopje "actie"boven in de zoekbalk (Cosmeticabestellen.nl) vind je nog meer.