Icon Time Self Tanning Drops

ZONBESCHERMING

Er zijn mensen die niet smeren om de huid tegen de zon te beschermen omdat ze het misschien niet fijn vinden om een vette crème te gebruiken. Of omdat ze veel transpireren. Of gewoon niet weten hoe of met wat voor product ze dit het beste en op de gezondste manier zouden kunnen doen.

De oorzaken van huidveroudering houden voor ongeveer 80% verband met blootstelling aan zonnestraling. Daarom heeft Esthetisch Centrum Tilburg meerdere merken in allerlei variaties met ingrediënten waar over nagedacht is.

Het gaat ook niet alleen om een hoge SPF, maar ook om het spectrum dat het dekt. En de samenstelling van speciaal geselecteerde ingrediënten bijvoorbeeld antioxidanten voor optimale bescherming. Maar ook om pigmentvorming en huidbeschadiging te voorkomen, bij acne, rosacea en je bijvoorbeeld je decolleté.

ZELFBRUININGSDRUPPELS

Voor mensen met een lichte huid die moeilijk bruint en voor mensen die gewoon een mooie gezonde uitstraling willen hebben. Wat ook een voordeel is van dit product is dat het complex 51 + 3 hyalu complex™ bevat + zilver, goud en platina. Hyaluronzuur is een zeer effectieve stof waarmee vocht en volume in de huid kan worden aangetrokken en vastgehouden. Zilver, goud en platina werken anti-aging.

ICON TIME SELF TANNING
  • Is samengesteld uit ultra geconcentreerde druppels die een snel, intens en langdurig effect hebben.
  • Geeft een egale teint en laat geen vlekken achter op de huid en kleding.
  • Bevat geen kleurstoffen.
  • Is geschikt voor de alle huidtinten.
  • Ook voor de mannenhuid.
  • Geeft geen zonnebescherming maar geeft zonder zon een mooie teint.
HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen een keer per dag op een schone huid.

- 2 druppels: voor een gezonde, natuurlijke teint

- 4 druppels: voor een gouden teint

- 6 druppels: voor een snel, intens "gebruinde huid"-effect

Wat ik zelf fijn vind is de druppels te mengen met je serum, dagcrème of bodymilk. Hierna wel even je handen wassen. Voordat je begint met de de zelfbruindruppels kun je voor een goed effect eerst je lichaamshuid of je gezicht even scrubben of peilen. Geregeld een peeling doen is ook een zeer goed anti-aging ritueel. Nadat je 3 of 4 dagen de druppels gebruikt hebt kun je even stoppen en vervolgens weer hervatten.

Voor je gezicht kun je elke dag een druppel door je serum of crème mixen, blijf je constant een mooi tintje houden. Pas wel even op als je gevoelig bent voor de aanmaak van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken. Smeer nooit een zelfbruinmiddel op een plaats waar overtollig pigment zit want de vlek wordt dan dubbel zo donker. En dat wil je niet!

Verkoopprijs: €56 - 30ml