Kapha Gecombineerde en vette huid

Ritueel voor de onzuivere huid

Probleem

Deze gezonde huidverzorgingslijn is ontworpen voor de vette en acne-gevoeligehuid met mee-eters en puistjes. Maar zeker ook geschikt voor de gecombineerde huid die verstopte poriën heeft doordat de huid uit balans is. Als je huid afwisselend van huidconditie is dan is dit ook een hele mooie lijn om je huid in een betere conditie te brengen.

Geheim

Het bijzondere is een mix van allemaal natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën uit bloemen, planten en wortels met een reinigende, uitdrogende en normaliserende werking op de huid. Zoals kurkuma en een speciale microalg, Sebocea, die beide een remmende werking hebben op de talgproductie. Ze verminderen de glans op de huid ontstaan door huidvet en zorgen voor meer evenwicht in de talgproductie.

Resultaten

Na 28 dagen zijn de verwijde poriën met 48% en het glimmen van de huid met 38% verminderd. De mee-eters en puistjes zijn met 71% verminderd.

Als je de producten van de Kaphalijn van Lakshmi goed en iedere dag gebruikt, verdwijnen onzuiverheden in de T-zone, de huid wordt schoner, frisser en zuurstofrijker. 

De poriën kunnen weer ademen en je gezicht gaat weer stralen!



Nieuw Gepatenteerd Ingrediënt

Alpaflor Alp-sebum CB

Epilobium Fleischer-extract: Ontstekingsremmend en talg-balancerend.

1. Reiniging

Breng deee Pure reinigingsgel aan en masker. De zuiverende werking, in combinatie met candelilla- en jojobae-microgranulaat, helpt herbalanceren en verwijdert overtollige talg. Als de huid erg onzuiver is dan kun je ook de Chandon-peeling gebruiken als extra ondersteuning. In het geval van een zeer rode huid en ontstoken puistjes of mee-eters breng dan black Mud aan met een druppel spijklavendel en een druppel cistus. Deze essentiële oliën zijn sterk werkend, ook op emotioneel niveau: cistus heelt innerlijke wonden en spijklavendel heeft een kalmerende werking. Eindig de reinigingsfase met het aanbrengen van de astringente Perfect Tonic-toner met tea tree.

Voor het lichaam: Kapha Aromatic Bath & Shower 500 ml

Lakshmi Bath & Shower Kapha Jala 500 ml

  • Voor het hele gezin, natuurlijk, zacht en beschermend
  • Het verbetert het huidmetabolisme door de huid te schoon te maken van onzuiverheden en gifstoffen.
  • Geschikt voor de meest gevoelige en reactieve huid.
  • SLS FREE
  • Volledig vrij van agressieve oppervlakte actieve stoffen, respecteert de integriteit van de opperhuid en zijn 90% biologisch afbreekbaar.
€14,75

Pure Gel

Zuiverende gel met jojobae-microgranulaat

Dit product reinigt de huid diep en verwijdert dode huidcellen. Microgranulaat van wolfsmelk en jojoba-was reinigt op een milde en diepe manier. Plantenextracten en essentiële oliën van paardebloem, mariadistel, klit, kurkuma, tea tree, artisjok en salie garanderen een effectieve huidbeschermende werking. Epilobio-extract werkt als een bioactieve prebiotica.

Lakshmi Kapha Purifying Gel

Is een heerlijke wasgel met microkorrels die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een zachte maar intensieve reiniging.

De natuurlijke actieve ingrediënten verzorgen de huid door deze opnieuw in balans te brengen waardoor de huidtextuur wordt verfijnd.

  • Microkorrels Euphorbia- en Jojoba-was: gladmakend
  • Pantaardige oppervlakteactieve stoffen + Alfahydroxyzuren:exfoliëren zacht
  • Stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd
  • Antibacterieel/ bioactief prebioticum
  • Herstelt de zuurstof voorziening van de huid
  • Maakt grote poriën gladder en minder diep
  • Verwijdert de talg uit verstopte poriën
  • Pakt de talg in de huid aan

Plantenextracten en essentiële oliën van paardenbloem, mariadistel, klis, kurkuma, tea tree, artisjok en salie helpen het afweermechanisme van de huid tegen ontstekingen.

Epilobium-extract als bioactief prebioticum tegen een vette huid, vergrote poriën en een gevoelige huid die vatbaar is voor acne.

Voor een mooie en gladde huid.

€22,94 200ml

Lakshmi Kapha Perfection Tonic 

Maakt je huid zuiver, verfrist, verkleint grote poriën en remt ontstekingen.

Deze tonic is antibacterieel door plantenextracten en essentiële oliën van klis, kurkuma, teatree en salie. Hydraterende, verzachtend en kalmerenddoor kamille, lavendel en aloë.

  • Alcohol vrij, herstelt de pH-waardeVermindert vergrote poriën
  • Vermindert de talgproductie
  • Heeft een zuurstofverrijkende, reactiverende, zuiverende en revitaliserende werking voor een frisse en egale teint.

Epilobium-extract als bioactief prebioticum tegen een vette huid, vergrote poriën en een gevoelige huid die vatbaar is voor acne.

Voor een huid die vet is, glanst en grote poriën heeft. Of voor een onrustige T-zone en puistjes.

€22,94 200ml

2. Methode

Heb je last van acne en diepe ontstekingen dan raden we je aan om de Soft Chandan Peeling Gommage 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

 Het abrikozenpittenextract in deze peeling heeft een gladmakende werking van de hoornlaag. Laat de peeling gerust even inwerken als een lysing–masker alvorens het van de huid te gaan scrubben.

Het papaja-extractin deze peeling bevat enzymen, en verzwakt het intercellulaire “cement” dat de cellen van de opperhuid losweekt en helpt de onzuiverheden op te lossen die de poriën verstoppen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Hierdoor zal de bovenste huidlaag lichter, soepeler en zachter worden met een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

Tip! Niet scrubben bij actieve acne of ontstekingen, wel gebruiken als lysing – masker.


Balanceren

Breng het zuiverende masker Sebo Balance Mask met rode klei aan en laat het 15 minuten zitten.

Bij huidproblemen en het sneller in balans komen van de huid, is het perfect om het Sebo Balance Mask te gebruiken, 2x per week.

Kapha Sebum Balancing Mask helpt de huid namelijk bij het verwijderen van vuil en kan overtollig talg absorberen. Het regelmatig gebruik van een gezichtsmasker verwijdert ook dode huidcellen, hierdoor blijft je huid langer schoon en voorkom je dat poriën verstoppen en heb je een stralerende huid.

Lakshmi Chandan Peeling Gommageis een scrub, face-lysing en een gommage ineen


Laat de huid er fris, zacht en helder uitzien zonder de minste tekenen van irritatie en stimuleert de vernieuwing van de huid.

  • Het abrikozenpittenextract heeft een doelgerichte en scherpe gladmakende werking
  • Het papaja-extract, met zijn enzymen, verzwakt het intercellulaire “cement” dat de cellen van het stratum corneum (de opperhuid) losmaakt en helpt de onzuiverheden op te lossen die de poriën verstoppen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd, waardoor de bovenste huidlaag lichter soepeler en zachter wordt.
  • De microgranulaat die met de massage over de huid rolt, laat de dode cellen loskomen en de korrel verfijntzo de opperhuid.
Het regelmatig gebruik, helpt vlekken te verlichten en ruwheid en verdikking van de huid te elimineren.

Voor het hele gezin; natuurlijk, delicaat en beschermend.
Geschikt voor ieder huidtyp omdat er geen doorbloedingsfactoren in zitten.

Lakshmi Kapha Sebo Balance Mask 

Is een matterend, talgherstellend en ontstekingsremmendmasker en ideaal om huidproblemen, die vooral veel voorkomen in de T-zone van het gezicht, maar ook op de borst en rug te verminderen.

  • Rode klei, Druivenpitolie, Rijstolie en Zoete amandelolie omdat ze snel worden opgenomen door een vette/doffe huid en helpen om detalgproductie in evenwicht te brengen. De huid wordt goed gevoed en houdt daardoor langer vocht vast.
  • Pre-Probiotica en het Bioflor Balance Complex brengen de natuurlijke flora van de huid in evenwicht en verminderen snel roodheid en onvolkomenheden.
  • Plantenextracten en essentiële oliën (yacon, lentisk, wilg, zwarte bes en toorts) geven de huid een helderder, jonger en gezonder uiterlijk en versterken op natuurlijke wijze de huidzuiverende, reinigende en talgnormaliserende werking van het masker.

Het Sebo Balance Mask elimineert glans en imperfeceties van een vette of acne-gevoelige huid.Een makkelijk aan te brengen en aangenaam crèmemasker. Voor gezicht en lichaam.

€50 200ml

3. Afsluiting

Ochtend: Kapha Pure Light Cream: matterende crème met salie


Avond: Sebo Balance Cream: talg-balancerende crème met kurkuma


De huidverzorgende crème van de Kaphalijn werken zuiverend voor de gecombineerde en onzuivere huid; ook geschikt voor de gevoelige huid die de neiging heeft acné te ontwikkelen of vettig te zijn.

Essentiële oliën van kurkuma, tea tree en muskaatsalie zorgen ervoor dat de huid er stralend en transparant uitziet. Druivenpit- en jojobae-oliën houden de hydratatie in evenwicht. het zorgt voor een gladde, schone en matte huid, die er gezonder en helderder uitziet.

Lakshmi Pure Light Cream

Is een ideale dagverzorging voor de onzuivere en/of gecombineerde huid.

Voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid

  • Talgregulerend
  • Tegen glanzen
  • Matteert
  • Maakt gladder
  • Hydrateert en voedt door Hyaluronzuur en plantaardige oliën
  • Antibacteriële/prebiotischewerking

Epilobium, Kurkuma, Mariadistel, Tea Tree, Paardebloem en Salie hebben een langdurige talgbalancerende werking door het enzym te reguleren dat de talgklier stimuleert om talg te produceren.

Is je huid droog en vet. De “T”-zone is meestal vettig, met mee-eters en vergrote poriën; de rest van het gezicht is droger dan is dit een ideale crème!

€44,94 50ml

Lakshmi Kapha Sebo Balance Cream

Is de ultieme zuiverende gezichtscrème voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid.

  • Normaliseert de talgproductie van een vette en onzuivere huid
  • Remt irritatie door een antibacteriële werking
  • Verfrist de huid en maakt helder
  • Verfijnt grove poriën
  • Hydraterend
  • Een natuurlijk prebioticum
  • Maak de huid mat
  • Normaliseert de talgproductie
Essentiële oliën

Druivenpit- en jojoba-olie houden vocht in balans.

Epilobium werkt als een natuurlijk prebioticum, vermindert ontstekingen door schadelijke bacteriën te verminderen en verbetert de afweer van de huid.

De crème maakt de huid glad, gereinigd en mat, met een gezonder en helderder uiterlijk.

€44,94 50ml

Lakshmi Kapha Roll on Red Spot 

Is een natuurlijke speciale huidolie om plaatselijke bacteriële ontstekingen te behandelen.

Dankzij de essentiële oliën van Spike Lavender, Tea Tree, Fragonia en Clary Sage verdwijnen snel puistjes en plaatselijke irritaties.

  • Zuivert de huid diep
  • Geneest een ontsteking
  • Natuurlijk

Roll on Red spot maakt de huid gezonder en versnelt het verdwijnen van imperfecties en lokale ontstekingen.

€28,99 10ml

Kapha - huidverzorging voor de onzuivere, gemengde, vette tot acne huid.

Onder invloed van de natuurelementen Water en Aarde is de Kapha-huid een wat vettere, dikkere huid waarbij we de huidstofwisseling moeten gaan activeren en de talgproductie moeten gaan reduceren. Er is veel huidglans en talgproductie maar de huid kan ook vochtarm zijn. Samen met vuil en dode huidcellen stapelt het overtollig aan talg zich op in de talgklieren waardoor de huid vatbaarder is voor problemen die ontstaan door een verhoogde talgproductie. Acne, verwijde poriën, comedonen (mee-eters) en cystes komen aan de huidoppervlakte.

Sterke punten van de Kapha-huid:
• de huid heeft niet snel last van rimpeltjes of lijntjes
• een mooie dikke en stevige huid

Aandachtspunten van de Kapha-huid:
• de huid heeft last van een verminderde doorbloeding
• de huid ziet bleek
• verstopte poriën, onzuiverheden en acne

Kapha is de zware en stagnerende energie die zorgt voor toename van weefsel in onze externe en interne natuur. Zwaarte in het lichaam, veel vocht vasthouden, vasthouden van afvalstoffen, depressieve gevoelens en snel aankomen zijn een gevolg van een te hoge Kapha dosha. Jouw huid heeft daarom de juiste huidverzorging nodig die ervoor zorgt dat het zelfherstellende vermogen van de huid wordt ondersteunt en je huid weer in balans komt. De Kapha-lijn heeft producten die mager zijn. Deze producten gaan de huid zeer licht voeden, ze reguleren de talgproductie en stimuleren de doorbloeding. Ook zijn ze diep zuiverend en verfijnen ze de structuur van grove poriën.

We raden jou de volgende producten aan:

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid

De 100% natuurlijke huidverzorging van Lakshmi. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Lakshmi ondersteunt volgens de Ayurvedische filosofie, het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, scrubben, versterken en neutraliseren, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel het reiningingsritueel als de dag- en nachtverzorging.

Maak jouw verzorgingsritueel compleet

Huidproblemen ontstaan door stagnatie en verzuring van onze cellen. Het slecht aan-en afvoeren van voedingsstoffen en afvalstoffen is bij stress eerder regelmaat dan uitzondering. Maak daarom jouw verzorgingsritueel compleet met de ontgiftende Tisama kruidenthee Kapha Dren en volg een Alkaliserend voedingsprotocol aanvullend met de Alkaline voedingssupplementen. Van binnenuit worden zo afvalstoffen afgevoerd en tekorten van mineralen en vitaminen aangevuld wat bijdraagt aan het bekomen van een matte teint zonder ontstekingen.

Extra tips! Met de Coconut eyemake-up Remover reining je op een milde manier de gevoelige huid rondom de ogen en met het H2O micellair water kan je zowel je gezicht alsook de ogen op een zachte wijze reinigen en alle make-up resten doen verdwijnen.