Lakshmi MenCare

We hebben wat langer op de zon moeten wachten maar dat wordt beloont! Als je sommige mensen rond jou rood ziet aanbakken dan denk je toch in jezelf dat je heel blij bent met met je Sunveda producten en met je favoriete spf die je gezond bruin laat worden zonder te verbranden!

Binnenkort is het vaderdag, op zondag 20 juni in Nederland en op zondag 13 juni in België. En hiervoor zetten we natuurlijk onze Lakshmi mannenlijn extra in de kijker met een leuke 2 + 1 gratis actie!

Bestel je een For Men Dagcrème + een Oogcrème  dan krijg je het 3de product  "Shaving Gel" gratis tot 20-6-2021.

PROBLEEM

Huidirritatie? Roodheid na het scheren? Glanzende huid"? Rimpels, wallen en donkere kringen?


RESULTAAT

Een gladde en strakkere huid, gemakkelijker, veiliger en trauma-vrij scheren. De huid voelt meteen steviger aan, perfect gehydrateerd en gevoed, zonder irritatie.
Het aangezicht krijgt weer een dynamische en jeugdige uitstraling.

"A father is neither an anchor to hold us back nor a sail to take us there but a guiding light whose love shows us the way."

DE MANNENHUID

DE PITTA FYSIOLOGIE VAN MANNEN

Gezond ouder worden dat is iets wat we allemaal willen. Natuurlijk kunnen wij hiervoor best de nodige stappen ondernemen. Zoals het eten van een gezonde en gevarieerde maaltijd en voldoende beweging. Ook het trainen van onze hersenen vormt hierin een belangrijk geheel.


Een man is meer verbonden met de Pitta dosha – heter, actiever en ‘penetranter’ qua fysiologie dan een lichaam van een vrouw. Er is in een ‘gemiddeld’ mannenlichaam dus een grotere activiteit van pitta.

Fysiologisch gezien bevindt de Pitta-dosha zich voornamelijk in het gebied rondom de lever. Voor een gezonde, sterke en mooie huid is het dan ook belangrijk dat de lever en twaalfvingerige darm goed functioneren. Een eventuele disbalans in deze organen en de hormoonhuishouding zal vroeg of laat zijn sporen achterlaten op de huid. Vandaar dat we als Lakshmi Professional hier veel belang hechten om onze klanten te begeleiden naar een alkaliserend voedingsprotocol, alkaliserende voedingssupplementen en detox kruidenthee's.    

Maar of we in harmonie met onszelf en onze omgeving leven, of we erin slagen een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd, of we continu gebukt gaan onder stress – het is allemaal af te lezen aan onze huid en die van onze mannen!

Wist je dat Ayurveda ook rekening gehouden wordt met de hersenen. De linkerkant van de hersenen staat meer voor ‘mannelijk’ denken: lineair en (chrono)logisch (rationele kant). De rechterkant van de hersenen voor ‘vrouwelijk’ denken: er kunnen sneller verbanden gelegd worden en connecties maken (gevoelskant).




  • Een droge huid, zoals die bij veel mensen voorkomt, wijst over het algemeen op een disbalans in Vata (en Pitta). De huid van Vata-types is in de regel droog.
  • Pitta-types hebben een droge huid met een hogere viscositeit.
  • Een zeer mooie huid treffen we vaker aan bij Kapha-types al is deze wel eerder aan de vette kant.



De MANNENLIJN "FOR MEN" van Lakshmi heeft bijzondere ingrediënten om de 3 dosha's in evenwicht te brengen.

                   

Lakshmi Face Cream

  • Een zeer vochtinbrengend en voedende dagcrème dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur, aloë vera, kaasjeskruid, mallow en onverzeepbare ingrediënten uit olijfolie en karitéboter.
  • Een aromatische blend van bijzondere essentiële oliën; Sandelhout en patchoeli, zijn rijk aan flavonoïden en hebben een krachtige, beschermende, voedende en antioxiderende werking.
  • Uitstekend geschikt voor een veeleisende en gevoelige huid, voor een vermoeide huid en voor een huid die door dagelijkse stress wordt belast.
  • Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid dankzij cafeïne, vitamine A, E en pantheon die de huid van binnenuit herstructureert, het voorkomt de vorming van vrije radicalen en vertraagt huidveroudering.
  • De huid krijgt weer een fris en steviger uiterlijk.
  • De textuur is aangenaam heel zacht en trekt snel in de huid huid.


Lakshmi Eye Contour Serum

Een frisse, vloeibare en niet-vette crèmegel die doeltreffend en comfortabel is en de huid zacht en elastisch maakt.
  • Een oogcontourserum dat de tekenen van vermoeidheiddoet verdwijnen, het vermindert donkere kringen en wallen en vermindert de fijne lijntjes en kraaienpootjes.
  • Cafeïne, aloë vera, hyaluronzuur, vitamine A en E regenereren en versterken de verslapte huid.
  • Het beschermt en voedt de huid dankzij extracten van rode wijnbladeren, jojoba- en zonnebloemolie.
  • Het kalmeert, draineert en ontspant de huid dankzij vitamine B en essentiële oliën van Patchouli en Sandelwood.
  • Druivenbladextract is zeer rijk aan polyfenolen, vitamines, suikers, mineralen, vezels, fruitzuren en is een elixer van antioxidanten en voedingsstoffen.
  • Het maakt de huid zachter, de teint wordt lichter en voorkomt schade door zich te beschermen tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering.


Lakshmi Shaving Gel

Deze frisse scheergel garandeert een ultracomfortabele scheerbeurt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt.

  • Dankzij de extracten van Sandelwood, Litsea Cubeba, Aloë, Malva, Althea, Arnica en Melisse heeft deze scheergel een bijzondere en beschermende werking op de huid uit en bieden deze actieve stoffen een verzachtende en roodheidverminderende werking uit en zal het elke huidreactie tegen gaan tijdens of na het scheren.
  • Essentiële oliën van citrus en rozemarijn voorkomen folliculitis en "scheervuur".
  • Avocado-olie en hyaluronzuur beschermen, voeden en hydrateren de huid.
  • De huid voelt ontspannen aan en zonder irritatie.

  • Deze scheergel kan ook voor de vrouw gebruikt worden als scheergel voor benen, schaamstreek en oksels.


For Men Treatment

Een totale behandeling die gericht is op het verzorgen van de mannenhuid en om de energie weer te herstellen.

  • Men Hydratatie Boost
  • Men Rest & Restore
  • Men Acne