Overtolligpigment

Grauwe, doffe huidskleur. Ongelijkmatige huidskleur. Donkere vlekken.

De meeste vrouwen (-en mannen) zullen de invloed ervaren van het verstrijken van de tijd, zwangerschap, onevenwichtige hormonen, medische behandelingen, overmatige blootstelling aan de zon, vervuiling en irriterende middelen. Het resultaat daarvan kunnen deprimerende en lelijke vlekken zijn die het zelfrespect aantasten.

De reden voor dit soort onvolkomenheden is het gebrek aan communicatie tussen de cellen in de huid. Die cellen veranderen op hun beurt de productie van melanine, wat leidt tot het ontstaan van  van donkere vlekken en een ongelijkmatige huidskleur.

De huid kan dan niet zo goed meer het licht reflecteren, en verlies de stralende jeugdigheid. Maar met de juiste aanpak en de juiste producten kunnen we dit proces voorkomen en verminderen. Alleen door dagelijks gebruik van de juiste vlekken-bestrijdende producten en daarbij als belangrijke ondersteuning,  behandelingen door een ervaren schoonheidsspecialist. Pigmentvlekken behandelen is zeer specifiek en altijd een sunblock erbij gebruiken is een must!

Als resultaat worden de pigmentvlekken zichtbaar minder meestal na 1 maand. De natuurlijke afweer van de huid verbetert waardoor je een egale, heldere huidtint krijgt of blijft houden.

Wat is de oorzaak van vlekken en een grauwe teint?

Een onregelmatige productie en verspreiding van melanine.

Hoe wordt melanine aangemaakt?

Melanine wordt aangemaakt in de diepste laag van de epidermis, in cellen genaamd melanocyten, dankzij het enzym tyrosinase en de oxidatiereactie, die de donkere verkleuring veroorzaakt van de melanine die juist is aangemaakt. Dan wordt de melanine opgenomen in kleine korrels (melanosomen), die dan worden omgezet in keratinocyten en vervoerd naar de lagen aan de oppervlakte van de huid. Daar voorzien ze de huid van kleur. Als er geen melanine aan de oppervlakte zou aankomen, dan is het onmogelijk dat de huid kleur of vlekken krijgt.

Speciale Ingrediënten en hun werking

Het exclusieve 51+ 3 hyalu complex" in de producten van Diego Dalla Palma Pro is in staat om het optimale niveau terug te brengen van noodzakelijke onderdelen die essentieel zijn voor celcommunicatie. Op die manier worden onvolkomenheden van de huid op verschillende niveaus bestreden. De huidbalans wordt hersteld en intensief geregenereerd.

In de lijn Whitelight", bevat het 51+3 hyalu complex" een hoge dosis vitamine C en vitamine PP die het pigmentatieproces van de huid reguleren en de ontwikkeling van een egale en stralende huid ondersteunen. The Whitelight" behandeling bevat ook Pro White B-Bolletjes  die de melanineproductie reguleren. Dit wordt nog versterkt door het Diamond Lightening Complex, dat de lichtreflectie vergroot zodat de huid direct glanst en het verschijnen van rimpels wordt tegengegaan.

Pro White B-Bolletjes

Pro White B-Bolletjes reguleren de melanineproductie en gaan de vorming van donkere vlekken en een oneffen teint tegen.

De werking van krachtig oplichtende bestanddelen, in een pure en gecombineerde vorm (pinosylvin, floretine, diacetyl boldine, chromo-correctieve bolletjes) vindt plaats door een vooruitstrevend, sferisch tweevoudig overdrachtsysteem om verschillende huidlagen te bereiken

.• Aan de oppervlakte werkt het product chromatisch tegen de zichtbaarheid van donkere vlekken en oneffenheden en geeft onmiddellijk een egalere teint.

• In diepere huidlagen brengt het balans in de melanine productie voor een meer egale pigmentatie en om onvolkomenheden en vlekken te verlichten.Het bestrijdt donkere vlekken, oneffenheden, en een grauwe, vale huidskleur.

Intensieve verhelderende werking om donkere vlekken te verminderen door het herstellen van de melanineproductie.

Een jeugdige huid heeft een rozige, heldere uitstraling en reflecteert het licht gelijkmatig omdat het huidoppervlak zachter is met een betere lichttoevoer van de diepere huidlagen waar dechromosferen zich bevinden (substantie die in staat is te integreren met licht en verantwoordelijk voor de kleuren die onze ogen zien). Melanine en collageen zijn twee van de belangrijkste chromoforen.

Dit dubbeletransport van White B-Bolletjes en de intensieve verhelderende werking: werkt in verschillende huidlagen en wordt versterkt door een Diamant Verhelderend Complex.

Een innovatieve revitaliserende diamantstof en acetyl pentapeptide-35 verrijkt met een reflecterend poeder om de lichtreflectie op de huid te verhogen voor een jongere uitstraling.

Diamant Verhelderend Complex

• Helpt stress van de huidlagen te bestrijden.

• Voorziet in het herstel van het verouderingsproces en de schade die door factoren van buitenaf is ontstaan.

• Stimuleert een optimaal herstel van de huidstructuur, beschermt het collageen en zijn glanskracht.Rimpels en donkere vlekken zullen minder zichtbaar worden terwijl de huid zachter en helderder lijkt omdat deze het licht beter reflecteert.

In onze schoonheidssalon geven we verschillende behandelingen:

  • Ophelderend
  • Anti-donkere vlekken
  • Anti-age en anti-donkere vlekken

Voor een goed resultaat is een serie van behandelingen nodig afhankelijk van de conditie van de huid 4 tot 6 één behandeling per week.

Elke behandeling wordt op maat gemaakt. Een ritueel ontwikkeld om de balans en de microcirculatie in de weefsels te herstellen. Inclusief een liftende massage welke een combinatie is van Westerse en Oosterse technieken.

Dagelijkse blootstelling aan vervuiling en zonlicht beschadigt de huid en maakt deze minder stevig en stralend. Smog, verkeer, uitlaatgassen, sigaretten, zware metalen, stof en andere gifstoffen komen in contact met onze huid en vormen een verstikkende laag. Daardoor veranderd de beschermingslaag van de huid en de productie van vrije radicalen wordt verhoogd.

Dit proces wordt versterkt door UV-straling:

  • UVB licht versterkt het effect van irriterende stoffen, maakt de huid grauw en kwetsbaar en kan hyperpigmentatie veroorzaken.
  • UVA licht dringt diep door in de huid en breekt collageen en elastine vezels af. Daardoor veroudert de huid voortijdig, heeft de neiging om grauw en droog te worden, krijgt rimpels, donkere vlekken en een oneffen kleur. Al deze factoren laten onze huid voortijdig verouderen en maken de huid vatbaar voor een grauwe kleur, rimpels, donkere vlekken, oneffenheden en droogte.

Dus: Gebruik altijd een juiste SPF factor afgestemd op je huid!