Udara " Happy Belly" Ritual

Udara - Ritueel voor een plattere buik

1. Body Gommage

2. Udara body oil

3. Udara Flat Abdomen crème

4. Natural Silk Gloves

Peeling

Het belangrijkste eerste effect naar huidverbetering is het gebruik van een bodyscrub of lichaamspeeling om de celvernieuwing te verbeteren zodat de actieve ingrediënten beter werken. Om een gladde en zijdezachte huid te hebben is het raadzaam om minimaal een keer per week een scrub te doen.

Kaya Body Gommage 250 ML €51,50

- Mechanische exfoliant geschikt om de huid glad te maken zodat deze glad, fluweel zacht en stralend wordt.

- Helpt de onzuiverheden op te verwijderen die de poriën verstoppen.

- Bij regelmatig gebruik tast het de droge dunne huid niet aan en het verfijnt de dikke huid zonder ze te irriteren.

Ideaal voor alle huidtypes

Plantaardige oliën, essentiële oliën en plantaardige extracten, laten de huid fris, zacht en helder achter zonder de minste tekenen van irritatie en stimuleren de celvernieuwing ervan.Het abrikozenextract heeft een mechanische gladmakende werking om de huid glad, fluweel zacht en stralend te maken.

Papaya-extract, met zijn enzymen, helpt bij het oplossen van de onzuiverheden die de poriën verstoppen.

Gebruik:

Breng eenmaal per week een gelijkmatige laag Kaya Gommage Body aan. Laat het ongeveer 30 seconden intrekken en wrijf zachtjes over de huid met cirkelvormige bewegingen van de vingers. Verwijder de resten met warm water en breng een laagjeUdara Massageolie bestaat uit een zorgvuldige selectie van oliën die de balans van dosha’s brengen, en biedt ook een synergetisch concentraat van essentiële oliën die geschikt zijn voor het verlichten van spanning en zwelling van de buik. Breng hierna Undara flat abdomen oil en/of bodycrème aan.

Rebalancing – Udara Flat Abdomen Oil 125ml €36,50

Geconcentreerde synergie van essentiële oliën en plantaardige oliën rijk aan essentiële vetzuren, krachtige antioxidanten en cellulaire beschermers.

Udara Massageolie bestaat uit een zorgvuldige selectie van oliën die de balans van dosha’s brengen, en biedt ook een synergetisch concentraat van essentiële oliën die geschikt zijn voor het verlichten van spanning en zwelling van de buik.

Biedt een synergetisch concentraat van essentiële oliën:

- Basilicum voor maag- en darmkrampen, venkel dat de darmfunctie stimuleert en zwelling verlicht.

- Lavendel voor een kalmerende en herstellende werking, uitstekend voor pijn, krampstillend en is een goede regulator van de vrouwelijke cyclus.

- Sandalwood, ideaal om weer in contact te komen met het diepste deel van ons, marjolein en mandarijn tegen spierpijn en contracties en voor een trage spijsvertering.

- Tulsi werkt hydraterende en adstringerende maar ook voor darmproblemen als regulator van het sympathische systeem.

- Ylang-ylang en geranium rose werken krampstillend en kalmerend.

Aanbevolen voor:

Voor iedereen met buikklachten en bij het verminderen van het de omvang, bevordert het afslanken.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op de buik en masseren tot het volledig is opgenomen.

Heel goed om in te zetten bij de vernieuwing van huidweefsels, bij het verminderen en preventie van striemen en bij het onderhoud van de huidelasticiteit.

Het ritueel eindigt met een specifieke Flat Abdomen Cream om voor een optimaal resultaat te zorgen.

Udara Flat Abdomen Cream 250 ML €46,50

Voor een zichtbaar plattere en strakkere buik. - Deze crème gaat de ontspanning van de weefsels en de vorming van striae tegen.p>- Deze crème combineert guarana, smeerwortel, paardenstaart en andere zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten om de verslapping van de weefsels en de vorming van striae tegen te gaan (stimuleert de aanmaak van huidondersteunende eiwitten).

- De onmisbare vochtinbrengende en voedende bijdrage wordt gegarandeerd door aloë vera, door de vitamine F waarvan de oliën van amandelen, sesam en verzeepbare olijfolie en plantaardige eiwitten van rijst en tarwe verrijkt mee zijn.

- Zichtbaar verminderd het de huidstructuur van buik en taille.

- Geeft elasticiteit en versteviging terug.

- Bij dagelijks gebruik van deze emulsie lijkt de buik vlakker, gemodelleerd, de huid gladder, strakker en compacter.

- Specifiek geformuleerd om in te werken op gelokaliseerde buik- en heupvet, ondersteunt het afslanken van de behandelde gebieden.

- De actieve ingrediënten zorgen voor verbranding van overtollig vet en het voorkomen van nieuwe vetcellen.

- Geef het silhouet van de buik een nieuwe vorm.- Verstevigt, versterkt en verbetert de vasculaire tonus, wat duidelijk de stevigheid en elasticiteit van de huid bevordert. 250ml

Aanbevolen voor:

Voor gelokaliseerde vetophopingen op en rond de buik, heupen en onderrug.

Gebruiksaanwijzing:

Breng minstens één, liefst 2 keer per dag aan, op de buik, de maagstreek en de heupen, met een zachte massage om het product goed te laten indringen. Begin met het product rond de navel te wrijven, kneed rechte buikspieren ter versteviging en maak vervolgens grote cirkels op de volledige buik en heupen alsook de onderrug.

Natural Silk Gloves €35

Handschoenen gemaakt van ruwe zijde voor een droge massage.Het verbetert het metabolisme en de doorbloeding in de bindweefsels.Geeft het lichaam en geest een vitaal gevoel.Het voordeel is dat ze ook door mensen met een allergie kunnen worden gebruikt.

Deze natuurlijke zijde wordt op een bijzondere natuurvriendelijke wijze geproduceerd. De zijderupsen worden niet gedood, maar worden met warm water van de zijdecocon gescheiden. De rupsen blijven leven en kunnen voor verdere productie worden gebruikt.Vh6>Gebruik:Een perfect alternatief voor de Ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij geen olie wordt gebruikt.Ideaal voor het verminderen van ama (afvalstoffen & stagnatie), voor gewichtsverlies of bij een verhoogde kapha Dosha.

Een Garshan-massage wordt net als de oliemassage VOOR het douchen gedaan.

Kunnen na veelvuldig gebruik gewassen worden op 60 graden en aan de lucht laten drogen. Levenslange houdbaarheid.

Ahimsa is een onderdeel van het 8 – voudig Yogapad en staat voor geweldloosheid en eerbied voor al het leven.

Alle Lakshmi producten hebben een CERTIFICAAT AIAB CA ITA 100052.* van biologische landbouw