Vata huid

Een Vata huid typeert zich door de verminderde uitwisseling van bloed uit de dermis naar de epidermis. Hierdoor heeft de huid een extreem tekort aan voeding en zuurstof.
Omdat de elementen lucht en ether in dit huidtype de boventoon voeren, is het vermogen van de Vata-huid om water vast te houden beperkt en daarom is het essentieel om haar regelmatig en op een diep niveau te voeden en te hydrateren.

Om de beste en optimale verzorging voor een futloze en droge huid aan te kunnen aanbieden, ontwikkelde Lakshmi een nieuwe Vata-lijn met producten die een concentraat zijn van revitaliserende ingrediënten en een compactere producten-lijn die vooral ook praktisch in gebruik is.

Een producten-lijn die de typischeVata-problemen, zoals een slechte doorbloeding, vale, droge huid en vroege veroudering aanpakt op verschillende niveaus;

REINIGEN - VOEDING - ZUURSTOF

-glycolzuur en fruitzurendie in de reinigingsmelk verwerkt zitten stimuleren de bloedcirculatie, reinigen de huid en activeren het cel-regeneratieproces.

-pisum sativum-extract, een polypeptide gewonnen uit de zaden van doperwten, maakt de huid strakker, regenereert en verhoogt de collageenproductie.

-hexapeptide19, een biomimetische peptide met een botox-achtig effect dat verlies van spankracht tegengaat, stimuleert de samentrekking van de gelaatsspieren en vult fijne lijntjes op.

RESULTAAT

Een mooie heldere, zuivere en strakke huid tot gevolg die voedingsstoffen weer goed en diep gaat kunnen opnemen.
Een vitale, gehydrateerde, lekker zacht aanvoelende huid met een mooie glow en minder zichtbare rimpels.
RADIANCE CLEANSING MILK MET MANGO
Een heerlijke cleansing milk dat de huid reinigt, doet ze weer herleven en geeft ze een mooie glow dankzij de fruitzuren van mango en papaya, zonder ze te irriteren. Het geeft een diepe reiniging en hydratatie. Het bevat een hoog gehalte aan natuurlijk hyaluronzuur en glutathion. Krachtige antioxidanten die de huid hydrateren en beschermen tegen oxidatieve stress, wat dé nr 1 is dat huidveroudering veroorzaakt.

Lees verder ...

ESSENTIAL OIL – VERSTERKEND SERUM MET KATAFRAY 30ml

Een versterkende olieserum met essentiële olie Katafray, bijzonder rijk aan vitamines en krachtige antioxidanten,bevat een hoog gehalte aan Retinol, vitamine A en Tocoferol, vitamine E. Helpt om huidschade, veroorzaakt door milieuvervuiling, te verminderen, gaat vroegtijdige veroudering tegen en houdt de huid lang gehydrateerd, zacht en soepel.

Een zeer voedende en hydraterende olie verrijkt met wortel-extract en bevat veel vitamine A. Het werkt verzachtend, verstevigend de huid en bevat krachtige hydraterende eigenschappen.

Lees meer ...


JELLY MASK MET ALOE VERA & BABASSU-OLIE  250ml

Een gezichtsmasker met een aangename geltextuur.

Het geeft diepe hydratatie en laat de huid weer stralen. Verrijkt met plantaardige extracten die een sterk verhelderendeffect hebben. Het vult de mimiekslijntjes op, de huid wordt elastischer en krijgt een mooie heldere en stralende glow.

Lees meer...

TONE & LIFT CREAM
VERSTEVIGENDE EN LIFTENDE 24h CRÈME MET YLANG YLANG


Vata Toning & Lifting Cream met Ylang Ylang is een 24-uurs hydraterende en voedende behandeling voor het welzijn van een dunne en droge huid.

Rijk aan plantaardige oliën, rijke boters en hyaluronzuur.
Geeft vitaliteit, stevigheid en hydratatie en heeft een sterk opvullend effect.
Lees meer...