Zie-Ruik-Voel-Proef-Hoor

Een oogbehandeling voor thuis geeft een frisse uitstraling en geeft een beleving voor al je zintuigen!

Kwaal

Ongeacht je leeftijd en huidtype is het belangrijk de huid rond de ogen secuur te verzorgen en deze gepast te beschermen. De oogcontour is een teer gebied met een dunne huid, de gemiddelde dikte is 0,3 millimeter. De huid rondom de ogen laat ook als eerste huidveroudering zien. Stress, wind, vochtigheid, wisseling van temperatuur en je mimiek kunnen je huid rondom de ogen aantasten.

Huiduitslag en allergie komen hier ook vaker voor dan op andere delen van je gezicht.

Op jonge leeftijd kunnen al lijntjes en rimpeltjes ontstaan vooral als je vaak je ogen dicht knijpt. De spieren rond de oogkas trekken dan vaker samen.

Vanaf 20 jaar:

Kun je een anti-aging behandeling inzetten speciaal voor de oogcontour om te zorgen dat de stevigheid van de kwetsbare ooghuid zo lang als mogelijk optimaal blijft.

Feit

Een diepgaand Schoonheids ritueel, doormiddel van speciale producten voor de oogcontour "Netra Hamsa", dat boordevol zit met hyaluronzuur en actieve plantaardige ingrediënten. Hydrolaten verrijkt met essentiële oliën van natuurlijke werkstoffen en vitamines die samen werken om intensief de wallen en/of donkere kringen te gaan beetpakken en te gaan elimineren.

Werking

Heb je vermoeide ogen, slappe huid rondom de ogen, wallen of donkere kringen, fijne lijntjes, diepe rimpels of kraaienpootjes?

Netra Hamsa is het krachtigste Lakshmi-ritueel dat synergetisch op deze problemen werkt.

Direct vanaf dat je begint met de producten die in het Netra Hamsa-ritueel zitten zul je merkbaar zien dat je huid beter gehydrateerd is, helderder en elastischer is. Je krijgt direct een frisse uitstraling!

- NETRA betekent in het Sanskriet "ogen".

- HAMSA is bekend als "Fatima's hand" en heeft een heilige waarde om zich te beschermen tegen het kwade. Het oog midden in de hand geeft bescherming tegen al het kwade.

- Kleur "Tiffany": Niet alleen staat deze kleur voor `goddelijke manifestatie` maar ondersteunt ze ook innerlijke genezing door het vermogen van gevoelens van empathie en zorgzaamheid te versterken. Het verhoogt ons intuïtieve vermogen en opent de deur naar spirituele groei. Het is de kleur van de geëvolueerde ziel.

Ongeacht je leeftijd of huidtype is het belangrijk de huid rond de ogen goed te verzorgen en deze zorgvuldig te beschermen.

De Netra hamsa oogverzorgingslijn van Lakshmi bestaat uit de 4 splinternieuwe oogproducten:

1. Make-up Remover Oil

2. Gel Serum

3. AntiAging Patch

4. Blue Mask

Blue Mask - met azuleen tegen donkere kringen & wallen

Een drainerende masker voor onder de ogen met een mix van witte klei verrijkt met azuleen en andere actieve ingrediënten. Uitstekend voor de behandeling van donkere kringen en wallen. De textuur is romig en aangenaam.

Het Blue masker voor de huid rondom de ogen werkt binnen 10 minuten, het elimineert alle tekenen van vermoeidheid en vermindert wallen en donkere kringen.

Het oogmasker bevat een hoog percentage silicium (ongeveer 48%) en aluminium (tot 36% en meer) waardoor het zijn karakteristieke kleur krijgt. Witte klei wordt ook wel kaolien genoemd, naar de naam van de regio in China (Kao- Ling) waar het voor het eerst werd ontdekt.

Het is de beste van alle kleien en het zuivert en verkleint verwijde poriën.

Kaolien is de zachtste kleisoort voor de huid; het is geschikt voor uitwendig gebruik en ideaal voor de droge en rijpere huid.

Het heeft celvernieuwende eigenschappen, remineraliseert de epidermis en voert een microgommage uit.

Het wordt zelfs perfect verdragen door een zeer gevoelige of intolerante huid. Het is een waardevolle bondgenoot bij de behandeling van geïrriteerde oog-huid dankzij zijn helende en antiseptische eigenschappen.

Arganolie:

heeft antioxiderende, verzachtende, hydraterende en zeer elastische eigenschappen. Deze olie is een van de belangrijkste voor huidverjonging dankzij het gehalte aan vitamine E en verschillende essentiële vetzuren.

Sorbitanolivaat:

Is afgeleid van olijfolie en gecombineerd met sorbitol (een suiker). Een volledig PEG- vrije emulgator die bijzonder geschikt is voor de zeer droge huid, omdat deze onmiddellijk zacht en glad aanvoelt.Azuleen:,/h5> Is afgeleid van kamille, heeft sterk verzachtende en kalmerende eigenschappen en vermindert roodheid van de huid.

Centella Asiatica:
Behoudt de structuur en tonus van de vaatwanden dankzij zijn eigenschappen die de synthese van collageen door fibroblasten stimuleren.

Natuurlijk diep reinigend & beschermend osmotisch complex:

De natuur is verbazingwekkend efficiënt in het opzetten van adequate afweermechanismen tegen externe elementen. Het complex draagt bij aan cellulaire ontgiftingsprocessen door de hoeveelheid enzymen die verantwoordelijk zijn voor deze activiteit te verhogen, waardoor de huid vervuilende stoffen kan verwijderen. Door de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, wordt ook de penetratie van schadelijke stoffen door de opperhuid beperkt. Ten slotte spelen osmolieten een rol bij het handhaven van de vochtbalans in de cellen. Dit pure osmolytcomplex helpt de natuurlijke balans van de huid te behouden.

<5>Bosbessenextract: Bosbessenextract is rijk aan polyfenolen die een vaatbeschermende werking hebben en de doorlaatbaarheid en kwetsbaarheid van haarvaten normaliseren; het is ideaal om de kwetsbare en gevoelige huid te behandelen en vermindert roodheid. Het heeft een verzachtende werking op de gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid, beschermt de huidbalans, versterkt de natuurlijke afweer en verbetert het uiterlijk.

Bruine algenextract:
Is rijk aan antioxiderende componenten zoals vitamine A, C, groep B, D, K en E. De algen bevatten ook elementen die celverval tegengaan, zoals minerale zouten van ijzer, fosfor, koper, magnesium, mangaan en jodiumminerale zouten.

Eiwitten en essentiële vetzuren helpen de huid bij het hydratatieproces.

Aanbevolen voor:
Geschikt voor alle huidtypes.

Samenstelling

Ingrediënten: Aqua [Water] (Eau), Propaandiol, Kaolien, Capryl / caprinezuurtriglyceride, Cetylalcohol, Dicaprylylether, Myristylmyristaat , Squalaan, Cetearylalcohol, Cetearylglucoside, Sorbitaanolivaat, Glycerine, Argania spinosa-pitolie, Maris sal, Benzyl alcohol, Parfum [Geur], Fenethylalcohol, Natriumlevulinaat, Betaine, Natriumanisaat, Undecylalcohol, Proline, Cafeïne, Serine, Azuleen, Inositol, Laminaria japonica-extract, Macrocystis pyrifera-extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruitextract (*), Centella asiatica -bladextract, Ceratonia siliqua-gom, Citroenzuur.

* van biologische landbouw GECERTIFICEERDE AIAB & VEGAN KWALITEIT

Gebruik
Breng 's avonds, na het reinigen, een royale laag masker aan onder de ogen.

- Laat het 10 minuten intrekken. - Verwijderen met vochtige wattenschijfjes Breng het Remineraliserende Aqua Elixer met Aloë Vera aan.

Ben je benieuwd naar de andere producten? Neem dan contact met ons op.