Cosmetica voor elke leeftijd

Heb je last van puistjes, een rode onrustige huid, huidoneffenheden, huidveroudering of een vermoeide huid? Wij hebben de oplossing om de huid te bieden wat nodig is om zelf haar eigen jeugdigheid en een stralende huid aan te maken.

Onze winkel

Ben je opzoek naar sterk werkzame huidverzorging dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze producten reinigen, liften, verstrakken, verfrissen en hydrateren de huid op effectieve wijze. Prijzen vanaf €12,95.

MaterNatura

Natuurlijke haar en huidverzorging gemaakt van voedende biologische plantenoliënen en plantenboters, essentiële oliën en heilzame extracten van kruiden, fruit en bloemen.

LakShmi

Certified Eco Organic Natural Cosmetics

De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur.

Ayumi Naturals

Ayumi Naturals biedt cosmetica van een hoge kwaliteit met biologische en milieuvriendelijke ingrediënten welke Vegan OK zijn en gecertificeerd zijn door het ICEA.

Hayoun

Een succesvolle methode tegen acné, puistjes, onzuivere huid en littekens. Met een snel resultaat. De 7-komponenten methode van Hayoun is een huidverzorging ter behandeling van puisten, ontstekingen en onzuivere huid. Zwarte punten en overmatige talgproductie.

La Colline

La Colline huidverzorging wordt geproduceerd en ontwikkeld in Zwitserland. Biotechnologie met de grootst mogelijke werkzaamheid. Draai je Biologische klok terug met La Colline. La Colline de specialist in anti-ging.

Phytomer

Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

La Biosthetique

Een samenwerking met toonaangevende dermatologen en zorgvuldig uitgevoerde klinische tests dermosthetique hebben een anti-agingconcept ontwikkeld op een volledig celbiologisch niveau.

Fiilit

Het zijn goddelijke eau de parfums die je brengen naar een paradijs en het gevoel geven van vrijheid in een unieke geurbel.