Diego Dalla Palma Pro - Icon Time

ICON TIME
Stralen op elke leeftijd

"Wanneer ik stop met modellenwerk en modefoto's? Hangt ervan af hoe effectief mijn anti-rimpelcrème is."

Heidi Klum, model

Het is een cliché dat de tekenen van veroudering soms fascinerend kunnen zijn, maar de waarheid is dat alle vrouwen - ergens - de droom hebben dat ze de eerste tekenen van rimpels zo lang mogelijk kunnen uitstellen.

Onze huid laat niet onze echte leeftijd zien.

De leeftijd op ons gezicht is niet onze chronologische leeftijd. Dat weten we allemaal. Het is onze biologische leeftijd, die afhangt van de verstreken jaren, cel veroudering, onze levensstijl en de omgeving waar we in leven. We weten ook dat veroudering een geleidelijk proces is en dat onze huid specifieke, gerichte behandelingen nodig heeft. Deze veranderen met de jaren en moeten op maat worden gemaakt voor onze levensstijl en de tijd van het jaar.

Stralen op elke leeftijd.
Kies de behandeling die het best bij je past, en die het verouderingsproces vertraagt!

Op welke manier je huid ook biologisch veroudert, ICON TIME heeft een oplossing voor elke levensfase. Bio- revitalisatie van de cellen en bescherming van het ondersteuningssysteem van de huid: een intensieve anti -age behandeling, met een formule die rimpels en verlies van stevigheid bestrijdt. Verrijkt met de waardevolle en stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platina.

ICON TIME biedt een aantal "specifieke behandelingen" aan voor GERICHTE actie:

REVITALISERENDE ANTI-AGE BEHANDELING

Beschermt de jeugdigheid van de huid. Ideaal vanaf 30 jaar ,en bedoeld om de jeugdigheid van de huid te behouden en de veroudering te bestrijden die wordt versneld door externe factoren en micro- ontstekingsprocessen (InflammAging).

VERSTEVIGENDE ANTI-AGE BEHANDELING

Beschermt de ondersteunende structuur van de huid en corrigeert de tekenen van veroudering, dankzij de "opvullende" werking. Ideaal vanaf 40 jaar, en bedoeld voor huid die te kampen heeft met rimpels en verlies van stevigheid.

HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING

Regenereertvermoeide huid en bestrijdt de achteruitgang in de normale stofwisselingsfuncties van de huid, en het vermogen om zichzelf te vernieuwen. Ideaal vanaf 50 jaar, en voor vrouwen in of voor de menopauze die last hebben van droge huid en verlies van elasticiteit.

Alle ICON TIMETM-behandelingen hebben een combinatie-optie met DE KALMERENDE EN RELAXERENDE BEHANDELING VOOR OGEN EN KRITIEKE PUNTEN.

ICON TIME

Geen problemen met ouder worden, alleen oplossingen die je nog mooier maken.

KWALITEIT GEGARANDEERD DOOR

REVITALISERENDE ANTI-AGE BEHANDELING

Doel:de jeugdigheid van de huid behouden en de eerste tekenen van veroudering afremmen.
Wie: alle vrouwen vanaf 30 jaar; iedereen met een druk, stressvol leven; iedereen die vatbaar is voor vroegtijdige veroudering door externe factoren (zon, wind, vervuiling). Speciaal geformuleerd om de eerste rimpels te behandelen zodra ze verschijnen.

Duur behandeling 55 minuten aanbevolen 1x per week

REVITALISERENDE ANTI-AGE BEHANDELING: METDE FOCUS OP OGEN EN KRITIEKE PUNTEN

Doel:de jeugdigheid van de huid beschermen en de eerste tekenen van veroudering vertragen; de tekenen van vermoeidheid (wallen en donkere kringen) in het kwetsbare gebied rond de ogen zichtbaar verminderen voor een fris, uitgerust huidbeeld.
Wie:iedereen vanaf 30 jaar; iedereen met een druk, stressvol leven; iedereen die vatbaar is voor vroegtijdige veroudering door externe factoren (zon, wind, vervuiling); iedereen met duidelijke tekenen van vermoeidheid en rimpels in het gebied rond de ogen. Speciaal geformuleerd om de eerste rimpels te behandelen zodra ze verschijnen.

Duur behandeling 55 minuten aanbevolen1x per week

Aanbevolen aanvullende producten voor thuisgebruik:

VERSTEVIGENDEANTI-AGE BEHANDELING
Doel: de tekenen van veroudering minimaliseren en corrigeren.
Wie: ideaal voor iedereen vanaf 40 jaar; iedereen met rimpels die het gevolg zijn van natuurlijke veroudering en veroudering door overmatig zonlicht; iedereen met verlies van stevigheid.

Duur behandeling 55min aanbevolen 1x per week

HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING: MET DE FOCUS OP OGEN EN KRITIEKE PUNTEN

Doel: volwassen huid regenereren en de capaciteit om te vernieuwen stimuleren, zodat de huid nieuwe energie krijgt en het huidbeeld jonger en voller wordt. Kraaienpootjes en tekenen van vermoeidheid (wallen en donkere kringen) in het kwetsbare gebied rond de ogen zichtbaar verminderen voor een uitgeruster, ontspannener huidbeeld.

Wie: ideaal voor iedereen boven de 50, en voor vrouwen in of voor de menopauze die last hebben van droge huid en verlies van elasticiteit; iedereen met duidelijke tekenen van vermoeidheid en kraaienpootjes rond de ogen.

Duur behandeling 55 min aanbevolen 1 x per week.

Reinigings ritueel

VOOR DE VERSTEVIGENDE EN HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING

SUPERMASKTM-ICON TIMETIME

Reparerend anti-age masker–SHOCKWERKING- masker voor eenmalig gebruik, ondergedompeld in serum 

WERKING: intensieve, vernieuwende behandeling die in een paar minuten tijd de vitaliteit en de jeugd van het huidbeeld herstelt. Het stimuleert de productie van nieuw collageen en beschermt zo de ondersteunende structuur van de huid, dankzij de synergetische werking van het AGE DELAY Complex en de "no-A.G.E.- peptiden".

Met tweelaagse DOUBLE SKIN POWER MASK-technologie waarmee de werkzame bestanddelen diep doordringen. De binnenlaag, die de huid raakt, zet de werkzame bestanddelen af en overspoelt de huid met 35 ml geconcentreerd anti- age serum. De buitenlaag creëert een beschermende, afsluitende barrière, die de doordringing van de werkzame bestanddelen versnelt, zodat het product sneller en dieper werkt.

INSTRUCTIES: maak het zakje voor eenmalig gebruik aan drie kanten open. Het masker bestaat uit twee onderdelen, ondergedompeld in serum. Haal de onderdelen een voor een uit het zakje. Breng eerst het bovenste deel aan en vervolgens het onderste deel. Zorg dat ze goed blijven plakken op het gezicht.  Haal al het overgebleven serum uit het zakje en breng het aan op de hals, zonder het in te masseren. Wacht 10 minuten. Verwijder het masker en masseer overgebleven serum in in het gezicht, de hals en de halslijn, totdat het volledig is geabsorbeerd. Verwijder overtollig serum me tvochtige kompressen of masseer in.

Waarschuwingen: als de huid meteen na het aanbrengen jeukt of rood wordt, is dat slechts tijdelijk; dit is het gevolg van de normale werking van het product. WERKZAME BESTANDDELEN: AGE DELAY Complex, “no-A.G.E.-peptiden“,GOLDEN Collagenine, PLATINUM SKIN-Matrix, hyaluronzuur, glycanen, GABA.

KALMERENDE RELAXBEHANDELING VOOR OGEN EN KRITIEKE PUNTEN

Rond de ogen: onze ogen zijn het venster tot onze emoties, en onze meest basale manier om te communiceren. Maar doordat we onze ogen gebruiken om ons uit te drukken, om te glimlachen, te knipogen en continu te knipperen, wordt het extreem fragiele en dunne weefsel in dit gebied continu belast. Dit leidt tot de vorming van rimpels en kraaienpootjes.

De schoonheid en vitaliteit van onze ogen komt ook in gevaar door wallen en donkere kringen, specifieke problemen die nog verergeren dankzij ons drukke, stressvolle leven en door aanvallen vanuit de omgeving (wind, kou, zon, plotselinge temperatuurveranderingen). Dit gebied is essentieel voor de schoonheid van onze huidteint, en er is een specifieke cosmetische oplossing nodig die zich richt op het herstellen van de sensualiteit en de vitaliteit van de ogen, met een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Onze speciale oogproducten zijn geformuleerd met respect voor dit zeer gevoelige gebied. Daarom zijn ze vrij van parfumallergenen en conserveringsmiddelen. Het pH van de producten is fysiologisch, net als dat van onze tranen.

Doel:kraaienpootjes zichtbaar verminderen; perioculaire microcirculatie verlichten en reactiveren, en het gebied van de ogen een soepelere, uitgerustere uitstraling geven.

Wie:iedereen met duidelijk zichtbare tekenen van vermoeidheid (wallen en donkere kringen); iedereen met een hectisch leven, die weinig slaapt of veel tijd doorbrengt aan een pc of smartphone; iedereen met fijne rimpels rond de ogen doordat de huid vatbaarder is geworden voor veroudering, of door blootstelling aan de zon.

Ideaal voor alle leeftijden: van iedereen die de eerste tekenen van veroudering wil behandelen, tot iedereen die duidelijk zichtbare kraaienpootjes wil verminderen.

Duur behandeling: 42 minuten. Aantal behandelingen: cycli van 4 behandelingen; deze behandeling wordt aanbevolen wanneer nodig.

Frequentie:één behandeling per week.


Aanbevolen producten voor thuis

Veroudering is een natuurlijk proces, en het gevolg van het feit dat de tijd verstrijkt. Het is een geleidelijk proces, maar wordt vaak versneld door onze levensstijl en de externe omgeving.

Anti-agingbehandelingen moeten worden geformuleerd met deze verschillende evolutionaire fases in het achterhoofd, om te zorgen voor het best mogelijke resultaat:

  1. Je eerste anti-age producten 

    Moeten zo worden geformuleerd dat ze veroudering voorkomen, en zo de integriteit en de functies van de huid beschermen.Ze moeten actief de processen tegengaan die de balans van de huidcellen en -structuren veranderen en zo leiden tot veroudering. Het gaat dan bijvoorbeeld om oxidatieve processen, die worden veroorzaakt door vrije radicalen, micro-ontstekingsprocessen, veranderingen in de stofwisseling en de communicatie tussen cellen.

    Oplossing: de producten van de REVITALISERENDE ANTI-AGE BEHANDELING behouden de jeugdigheid van de huid en bestrijden de veroudering die wordt versneld door externe factoren en micro- ontstekingsprocessen (InflammAging).

  2. Als de huid al rimpels heeft,

    Heb je corrigerende behandelingen nodig met als doel om de ondersteunende structuur van de huid te beschermen (die vooral uit collageen en elastinevezels bestaat). Deze behandelingen bevatten werkzame bestanddelen die de vorming van nieuw collageen en elastine stimuleren, hen helpen om op de juiste manier te bewegen in de ruimte, en hen beschermen tegen verharding - het gevolg van te veel suiker in ons eten (glycatie) - en de schadelijke effecten van vrije radicalen.

    Oplossing: de producten voor een VERSTEVIGENDE ANTI-AGE BEHANDELING, met een formule die de ondersteunende structuur van de huid beschermt en de tekenen van veroudering corrigeert, dankzij de "opvullende" werking.

3. Als je boven de 50 bent, 

Vermindert het vermogen van de huid omte regenereren en zichzelf te vernieuwen. De huid wordt dikker en verliest zijn stevigheid en uitstraling. Een gebrek aan hormonen versnelt dit proces en verzwakt de lipidebarrière die de huid beschermt.

Oplossing: 

De producten voor de HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING regenereren vermoeide huid en bestrijden de achteruitgang in de normale functies van de huid, en het vermogen om zichzelf te vernieuwen. Ideaal voor iedereen boven de 50, en voor vrouwen in of voor de menopauze die last hebben van droge huid en verlies van elasticiteit.

Het Anti-InflammAging-systeem

Ontstekingen zijn een belangrijk verdedigingsmechanisme tegen externe en interne factoren, en kunnen een schadelijk effect hebben op de normale weefselactiviteit.


Uit recent medisch onderzoek blijkt echter dat er diverse factoren zijn die het verdedigingssysteem van ons lichaam kunnen veranderen en de aanleiding kunnen vormen tot micro-ontstekingsprocessen, die op hun beurt weer de cel veroudering versnellen. Denk dan bijvoorbeeld aan een drukke levensstijl, oxidatieve stress, vervuiling en een onevenwichtige voeding. Dit fenomeen heet in het Engels ook welInflammAging, een term die in 2000 is gemunt door professor Franceschi van de Universiteit van Bologna.

Hiermee worden onzichtbare, maar chronische micro-ontstekingsprocessen bedoeld die de barrièrefunctie van de huid in gevaar brengen en zorgen voor een constante vorming van vrije radicalen. De huid veroudert sneller, wat leidt tot droogheid, rimpels, donkere plekken en verlies van elasticiteit.

De REVITALISERENDE ANTI-AGE BEHANDELING is een actieve "Youth Protection"-behandeling.

De anti-age formule vertraagt de eerste tekenen van veroudering, en behandelt de schadelijke effecten van stress en een ongezonde levensstijl.
Het Anti-InflammAging-systeem, onderdeel van de behandeling, gaat de werking van vrije radicalen en InflammAging tegen, wat de biomechanische eigenschappen en de integriteit van de huid verbetert.

Het Anti-InflammAging-systeem werkt op drie niveaus:

1. Het vermindert het aantal vrijkomende ontstekingsmediatoren.
2. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid.
3. Het belemmert dat er neuropeptiden vrijkomen, die de perifere zenuwvezels sensibiliseren.

De werking van het Anti-InflammAging-systeem wordt versterkt doormicro-zilverstof. Dit verstevigt de barrièrefunctie van de huid, beschermt de jeugdigheid van de huid, bestrijdt irritaties en zorgt dat de dikte en de werking van de epidermale barrière behouden blijft. Zo blijft de huid zachter en beter gehydrateerd.

VERSTEVIGENDE ANTI-AGE BEHANDELING

BIOMIMETISCHE PEPTIDEN

De dermis - bestaande uit collageenvezels en elastine, in een gel van hyaluronzuur en andere GAG's (glycosaminoglycanen) - zorgt voor de structurele ondersteuning van de huid. Met het verstrijken van de tijd wordt deze ondersteunende structuur geleidelijk aan afgebroken, en worden rimpels steeds duidelijker. Hoewel dit proces wordt veroorzaakt door de verminderde productie van collageen en elastinevezels en door de onjuiste verspreiding ervan, heeft het ook te maken met een toegenomen afbraak van deze elementen, die wordt veroorzaakt door "glycatie". Hierbij hecht overtollig suiker uit onze voeding zich aan het collageen en aan de elastinevezels. Deze suikers zorgen ervoor dat het collageen en de elastinevezels verharden. Als gevolg hiervan verliezen ze hun flexibiliteit en hun vermogen om de huid steun en elasticiteit te bieden. En dit leidt op zijn beurt weer tot nog diepere rimpels.

De VERSTEVIGENDE ANTI-AGE BEHANDELING helpt om de tekenen van veroudering te corrigeren.Het beschermt de beschermende structuur van de huid, dankzij een biomimetisch peptidecomplex (tripeptide-10- cotrulline, tripeptide-1, acetyltetrapeptide-5), dat door onze laboratoria is ontwikkeld om de huidstructuur te corrigeren en te beschermen.

Meer specifiek:
- pro derma-peptiden (tripeptide-10-citrulline en alga pseudoalteromonas): deze stimuleren de productie van nieuwe collageen- en elastinevezels, reorganiseren ze in de ruimte en stimuleren zo de productie van decorine, een proteoglycaan dat van nature voorkomt in de huid en zich bevindt tussen twee parallelle collageenfibrillen, waar het helpt helpt om deze stabieler te maken. Dit proces regelt ook het formaat van de collageenfibrillen, de uniformiteit van hun diameter en hun regelmatige verspreiding. Zo blijft de weerstand en de elasticiteit van de huid behouden.


- no-A.G.E.-peptiden (tripeptide-1, acetyltetrapetide-5): deze peptiden voorkomen de vorming van A.G.E.'s (geAvanceerde Glycatie-Eindproducten–in de huid zijn dit de collageen- en elastinevezels die hard zijn geworden door de kruisverbindingen tussen deze vezels en suiker) en bestrijden op die manier rimpels, een uitgezakte huid en verlies van stevigheid.

HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING

AGE DELAY Complex

Het verstrijken van de tijd en de hormonale veranderingen voor en tijdens de menopauze leiden tot een langzame stagnatie
in de normale functies van de huid, en van het vermogen om te regenereren. Er vindt een ophoping plaats van "senescente" cellen, die minder goed in staat zijn om zich te delen, te werken en zichzelf te vernieuwen. Dit versnelt de veroudering en verzakking van de huid nog meer.

De HUIDVERNIEUWENDE ANTI-AGE BEHANDELING regenereert de huid diep van binnen.

Het AGE DELAY Complex stimuleert de productie van "Klotho", jeugdproteïnen, en vermindert het aantal "progerinen", verouderingsproteïnen, wat de veroudering van cellen vertraagt. Het reactiveert de vitale functies van een jeugdige huid en stimuleert de activiteit van fibroblasten, de cellen die collageen, elastine en hyaluronzuur produceren. Het resultaat: een "vollere" en stevigere teint en een soepelere huid.

Het complex is versterkt met isoflavonen uit klaprozen, en ook aanbevolen voor vrouwen voor of tijdens de menopauze die last hebben van een droge huid, verlies van stevigheid en bruine vlekken.

De werking van onze biomimetische peptidenwordt verrijkt metGOLDEN Collagenine, een waardevol stimulerend peptidecomplex met colloïdaal goud, dat de vorming van nieuw collageen stimuleert voor een soepelere huid met meer stevigheid en minder rimpels.