Lakshmi - Maternatura - Ayumi

Kom voor een advies en een doelgerichte behandeling naar onze salon en winkel.

LakShmi Certified Eco Organic Natural Cosmetics

Bio-Eco Gecertificeerd

Lakshmi maakt bij de productie alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten verkregen uit op biologische en biologisch-dynamische wijze geteelde planten of wilde planten, waaronder: phyto-extracten, essentiële oliën en bloemenwater uit aromatische planten. Gecertificeerd door AIAB.

Innerlijk welzijn & uiterlijke schoonheid

Wat is Ayurveda? Ayurveda is een zeer complete therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt. Het begrip “ayurveda” komt uit het Sanskriet en is een combinatie van “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent.

De Ayurvedische kennis laat zien dat er een duidelijke connectie bestaat tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid, en de verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Vata, Pitta en Kapha.

Maternatura

Wat is een Bio Beauty Routine?

Natuurlijke haar en huidverzorging gemaakt van voedende biologische plantenoliënen en plantenboters, essentiële oliën en heilzame extracten van kruiden, fruit en bloemen.

Het kleine Italiaanse familiebedrijf MaterNatura maakt haarverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit in samenspraak met de natuur. Veel gezondheidsproblemen zijn terug te leiden naar schadelijke verzorgingsproducten, milieuproblemen en stress - daarom biedt MaterNatura cosmetica die uitsluitend uit natuurlijke inhoudsstoffen bestaat en lichaam en ziel verzorgt met het beste dat de natuur te bieden heeft. Het grootste gedeelte van de MaterNatura-producten is veganistisch en voorzien van het Vegan OK-certificaat.

Cosmetica van MaterNatura zijn: ICEA-gecertificeerd, getest op nikkel, gemaakt in Italië.

Zeker niet inbegrepen zijn: Parabenen, paraffine, DEA, SLS en SLES, Aardolieproducten, genetisch, gemodificeerde organismes en dierlijke inhoudsstoffen (Met uitzondering van bijenwas).

Ayumi

Ayumi Naturals biedt cosmetica van een hoge kwaliteit met biologische en milieuvriendelijke ingrediënten welke Vegan OK zijn en gecertificeerd zijn door het ICEA.

Maakt geen gebruik van kleurstoffen of parfums; in plaats daarvan maakt Ayumi gebruik van plantaardige liposomen en conserveringsmiddelen zoals: grapefruitpittenextract, vitamine A, E en C en essentiële oliën. De producten zijn niet getest op dieren en zijn vrij van: parabenen, paraffine, minerale oliën, GGO’s, SLS en SLES en DEA. Ook zijn ze dermatologisch getest (nikkelvrij <0.00001%) en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige.

Ook voor gevoelige, intolerante en allergische huidtypes

Onze Celmembranen bestaan voornamelijk uit “essentiële vetzuren” die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Ze kunnen worden gevonden in koudgeperste plantaardige oliën en spelen een essentiële rol bij celregeneratie.

Dit is één van de geheimen achter de buitengewone effectiviteit van onze producten.