Make-up

Make-up hoort er bij.

Bijna elke vrouw en tegenwoordig ook de man gebruikt make-up. Bijna elke vrouw, 4 op de 5, is bezig met een gezonde en duurzame levensstijl. Pure schoonheid komt niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Steeds meer zien we dan ook dat vrouwen steeds meer de behoefte hebben aan natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit. make-up zonder: parabenen, siliconen, petrolatum (paraffine, vaseline, minerale oliën), alcohol en parfum. Gemaakt om allergieën te verminderen. Voor gevoelige ogen en te gebruiken voor contactlens dragers.

Welke make-up past het beste bij jou?

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste keuze te maken op make-up gebied. Misschien weet je niet zo goed wat er bij jou past en zou je daar graag advies over willen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en zullen je adviseren op basis van je wensen, je gezichtscontouren en de kleur van je ogen, huid en haar. Daarnaast is de keuze voor de juiste kleuren en producten heel persoonlijk. Het moet niet alleen bij het uiterlijk en persoonlijkheid van een vrouw passen, maar ook bij de outfit, die ze die dag draagt.

Make-up voor diverse gelegenheden

Veel vrouwen gebruiken overdag een foundation om er net een beetje frisser en beter uit te zien. Het geeft je een frissere en stralende uitstraling. Op een normale dag heb je zelf wel een idee hoe je make-up eruit moet zien. Soms wil je het echter net wat anders, het kan zijn dat je een belangrijke bespreking hebt op je werk of dat je gezellig een avondje uitgaat met vriendinnen. Het is dan natuurlijk wel heel leuk om er dan toch net even iets anders uitzien. De juiste producten en kleuren kunnen ‘wonderen’ doen, het gebruik van kleur op de juiste plekken kan net dat kleine beetje extra geven.

Je bent welkom voor advies over kleuren en producten

Heb je vragen, dan kunt je altijd advies vragen aan ons. Heb je zelf niet het idee hoe je de juiste make-up moet aanbrengen, ook dan kunt je een afspraak met ons maken. Wij vinden het belangrijk dat we jouw natuurlijke schoonheid zo goed mogelijk tevoorschijn kunnen laten komen. Iedere vrouw heeft haar eigen unieke eigenschappen en deze mogen zeker benadrukt en gezien worden.