Mesotherapie

Geef je huid een mesoboost met mesotherapie zonder naalden

Veilig, snel en effectief behandelen van rimpels en bovenlip. Tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie van mesotherapietechnieken waarmee we rimpels kunnen verzachten of laten verdwijnen.

Mesotherapie

Een cosmetische mesobehandeling is om rimpels te verzachten en de stevigheid van de huid van het gezicht en de hals te verbeteren. Mesocosmetische behandelingen verzachten gezichtslijnen en geven een gevoel van lifting. Verhelderen de overmatig gepigmenteerde huid en egaliseren de teint.

De actieve ingrediënten herstellen de cellulaire wisselwerking en stimuleren de neosynthese van de structurele elementen van de huid: collageen, elastine en hyaluronzuur. Ze liften op verschillende dieptes van de huid en geven een gevoel van een driedimensionale lifting van de huid met een langdurig effect. Het hoge gehalte aan vitamine C zorgt voor een stralend en egaliserend effect op het gezicht. De huidvlekken verzachten hierdoor.

Ideaal voor een huid die verouderd is door de zon of door de leeftijd.

Wat wordt er gebruikt voor het opvullen van de huid door mesotherapie?

Voor het opvullen van rimpels gebruikt men een zogenaamde vitamine - en mineralen cocktail met hyaluronzuur van niet dierlijke afkomst. Biologisch afbreekbaar.

Als je hyaluronzuur in de huid brengt zullen rimpeltjes, huidplooitjes en lijntjes direct opgevuld worden en na het aanbrengen gaat dit hyaluronzuur vocht aantrekken zodat de huid er weer voller uitziet.

Fris en stralend de deur uit na slechts 1 behandeling. Niet alleen wordt de huid voller. Het hyarulonzuur zorgt er ook voor dat je huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Je huid gaat ook vocht langer vasthouden. Het degeneratieproces of het verouderingsproces wordt stil gezet en teruggedraaid.

Rokerslijntjes en kraaienpootjes

Fijne rimpeltjes langs de ogen, kraaienpootjes en rokerslijntjes, lijntjes boven de lip (barcode) kunnen behandeld worden met een mesoboostbehandeling.

Kraaienpootjes zitten in een regio waar de huid dun is. Hier kun je beter niet met een dikkere filler je ooglijntjes laten behandelen. Je zou dan bobbeltjes kunnen krijgen of zelfs vochtzakken onder je ogen als je verkeerd met de huid onder en rond de ogen omgaat. Het gebied waar de kraaienpootjes zitten kun je naar mijn mening en ervaring het beste boosten met o.a. mesotherapie zonder naaldjes; dan verbeter je ook de huidconditie.

Heb je last van een slappe huid?

Naarmate we ouder worden verliest onze huid helaas haar elasticiteit en wordt daardoor slapper. Jammer genoeg kunnen we dit verouderingsproces niet voorkomen. Iedereen zal hier last van gaan krijgen.

De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door het afbreken van de collagene vezels, welke een enorm belangrijk onderdeel zijn van ons bindweefsel. De snelheid van dit verouderingsproces is geheel afhankelijk van genetische factoren en onze leefstijl. Zo zal de huid van rokers sneller haar elasticiteit verliezen.

Mesotherapie zonder naalden verstevigt ook de huid waardoor een slappe huid weer kan worden hersteld. Bij deze behandeling worden huideigen werkstoffen, vitamines en hyaluronzuur gebruikt die er voor zorgen dat de huid weer in goede conditie komt en wordt gehydrateerd.

De slappe huid krijgt zo zijn elasticiteit en stevigheid weer terug. Je huid krijgt weer een prachtige en jeugdige uitstraling. Mesotherapie en microneedling worden toegepast bij een beginnende verslapping van de huid maar ook bij een verslapte huid in een vergevorderd stadium. Deze behandeling is zeer effectief en men ziet al direct resultaat.

Wat kan je zelf doen om verslapping van de huid tegen te gaan?

Helaas ontkomt niemand aan huidverslapping omdat het er nu eenmaal bij hoort. Iedereen zal naarmate je ouder wordt een minder mooie huid krijgen. Maar je kan wel het proces vertragen.

Eet gezond, stop met roken, matig je alcohol gebruik en bescherm je huid goed tegen weersinvloeden zoals de zon en de kou.  Beperk ook het gebruik van suiker in je voeding omdat suiker collageen afbreekt.

Ik kan je ook helpen en advies geven in huidverzorging voor thuis. Een reiniging elke dag, 3x per week een peeling en de juiste dag- en nachtcrème zijn echt heel belangrijk om je huid in goede conditie te houden of weer in goede conditie te brengen.

Mesotherapie
  • Activeert de collageensynthese
  • Vult expressielijnen en rimpels
  • Verstevigt de weefsels
  • Verbetert de vitaliteit en strakheid van de huid
  • Bevordert de rehydratie van de huid
  • Geeft helderheid, egaliseert de kleur van de huid en maakt donkere vlekken lichter
  • Vertraagt het verouderingsproces

Afhankelijk van de huidconditie adviseren wij een kuur van 10 keer. Een jonge gezonde huid een kuur van 6 keer. Elke week 1 behandeling. Daarna naar behoefte, elke maand of om de 6 weken een behandeling om het bij te houden.

Ik heb 17 jaar ervaring in mesotherapie en beheers verschillende technieken.

Wil je graag advies en een kennismaking?

Neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en kom je gezellig voor een consult.

Allround schoonheidsspecialist

Lilyan