Ontharen

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is een van de oudste technieken en is permanent. We werken met een hele dunne gouden naald die lichte stroomstootjes geeft. Afhankelijk in welke fase de haar zit of dat de haar nog in het haarzakje vast zit wordt het haarzakje verbrandt en schroeit de haarpapil dicht.

Groeiproces van een haar

Een haar heeft een groeiproces ook in de huid. Voordat de haar loslaat of dat je de haar verliest, hangt de haar eigenlijk los in de huid. Tja, dan moet het nog een keer. Dat weet je nooit vooraf.

Ook blonde of witte haren kunnen we elektrisch ontharen en je mag zeker in het begin zo vaak komen als je wilt. Pijnlijk? Je voelt het iets maar is te doen. Vele klanten gingen al voor voor deze behandeling bij Esthetisch Centrum Tilburg. Allemaal met goed gevolg.

Harsen

Ontharen door middel van hars is bij veel mensen wel bekent. Je kunt strips kopen en het zelf doen.  Of warme hars gebruiken waar de haren in blijven kleven en net als een pleister de haren mee uit de huid trekt. De kans is groot dat de haren afbreken omdat je zelf misschien niet in de juiste richting de haren er uit kunt trekken.

Haren op de bovenlip, wangen en kin kun je ook profecioneel laten harsen. Donkere haartjes, witte haartjes, fijne haartjes of dikke haartjes. Hoe vaker je harst hoe minder de haren na verloop van tijd terug komen.

Het harsen van de rug en schouders is tegenwoordig ook een veel gegeven behandeling bij Esthetisch Centrum Tilburg. Bij het ontharen van de rug komt meer bij kijken dan even hars erop en trekken maar.

Overgang

Als je in de overgang komt gaat er weer een ander proces in werking. Dan komen de stugge haren te voorschijn. Ook die kunnen geharst worden of elektrisch verwijdert worden. In deze fase van je leven krijg je weer nieuwe haren. Ook al heb je eerder de haren laten verwijderen. Je lichaam heeft meer mannelijke dan vrouwelijke hormonen.

Esthetisch Centrum Tilburg heeft een lange ervaring met elektrisch ontharen en harsen van het lichaam.

IPL Hair Removal

Nooit meer harsen, scheren of epileren

Ik werk met een Ecuri IPL/Laser ontharingsapparaat met een betrouwbare techniek om ongewenst haar definitief te laten verdwijnen. Dit ontharingsapparaat voor het definitief ontharen werkt volgens het gepatenteerde Gem-Light principe. Hierbij wordt het licht onder de huid geconcentreerd. Hierdoor extra effectief en betrouwbaar. 

Een bewezen techniek van één van de grootste laser en IPL fabrikanten uit Israël. Het apparaat zorgt er voor dat ongewenst haar snel voorgoed verdwijnt. 

Eind september begin oktober zijn de beste maanden om te starten met een lichtflits-ontharing kuur en kom voorgoed af van een je harsbehandeling of het steeds moeten scheren van je haren.

Alleen donkere haren of donker rode haren kunnen behandeld worden en de huid mag niet te veel pigment hebben. 

Bij Esthetisch Centrum Tilburg  bent je na een aantal IPL behandelingen van ongewenst haar verlost. Het aantal behandelingen die je nodig hebt is afhankelijk van je gezondheid, je hormonen, het type haar, de plaats van de haren en of je de pil slikt. 

Ik heb een ruime ervaring met Ipl/Laser ontharen.