Over ons

Op zoek naar een professionele schoonheidsspecialist?


U kunt bij ons terecht voor huidproblematiek, gezichtsverzorgingsbehandelingen, maar ook voor coaching en voedingsadvies. Ons Esthetisch Centrum is ingericht op behandelingen voor zowel vrouwen, als voor mannen.

Het aanbod van onze behandelingen varieert van gezichtsverzorging in verschillende varianten, tot massages en permanente make up. Onze uitgebreide kennis en ervaring als huidspecialist zorgt ervoor dat wij ook huidproblematiek behandelingen kunnen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in huidproblemen als acné, couperose, camouflage, anti-aging en elektrisch ontharen.

Schoonheidsspecialist Tilburg


Naast deze behandelingen bieden wij ook coachingtrajecten op maat en geven wij voedings- en leefstijladvies.

Wij motiveren en begeleiden mensen die meer uit zichzelf willen halen, maar het lastig vinden om de juiste motivatie en de juiste aanpak te vinden. Niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook het innerlijk wordt hiermee aangepakt.

Het één staat namelijk in verbinding met het ander; een aanpassing in uw huidige leefstijl kan ervoor zorgen dat u meer energie krijgt, er stralender uit gaat zien en beter in je vel komt te zitten.

Het resultaat is bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, wat u weer sterker of weerbaarder maakt in het dagelijks leven.