Peelings

Huidverbetering met als ondersteuning een peeling

Waarom willen we een peeling? Huidschade hoe zien we dat?
  • Teveel zon gehad en dat heeft schade aangebracht?
  • Door hormoonsveranderingen vlekken gekregen?
  • Een doffe en matte huid omdat je gewoon moe bent?
  • Mimische rimpels?
  • LittekensGesprongen adertjes?
  • De leeftijd?

Gewoon de volgende dag naar je werk kunnen. Is dat niet fijn?

Peeling voor het gezicht

Een jonge gezonde huid vernieuwd zichzelf in 28 dagen. Als we ouder worden gaat dat langzamer. Ook onze leefgewoonten spelen een rol waarom dat proces langzamer gaat. Daarom is het goed om onze huid te helpen met vernieuwen. Het is belangrijk om de huid op een milde manier te peelen. Dan heb je ook geen lange hersteltijd nodig. Een must is wel om tegelijk met een peeling werkstoffen aan te brengen. Het is ook niet zo dat als je een peeling hebt laten doen dat alles vanzelf gaat. Samenwerken. Thuis ook meewerken dus. Met op jouw huid afgestemde producten.

Peeling voor hals & décolleté

Onze leeftijd kun je vaak het eerste zien aan onze hals. Overmatig in de zon gezeten en vergeten te beschermen? Deze peeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectief resultaat van de hals en het decolleté. De formule vaak op basis van salicylzuur en amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Je kunt deze peeling ook toepassen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen op het gezicht.

Peeling voor overtollig pigment

Pigmentvlekken verwijderen is niet moeilijk. Dat kun je op verschillende manieren. Maar zorgen dat de vlekken niet terugkomen, dat is het meest moeilijke. Soms kun je een vlekje beter laten zitten en een sunblock plus camouflage crème aanbrengen. We hebben wel een peeling speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert.

Peeling bij acne

De unieke combinatie van actieve werkstoffen zijn speciaal geformuleerd om comedonen (meeëters), onderhuidse ontstekingen en puistjes te herstellen en te genezen. Onze peelings zijn ontwikkeld om de 4 factoren die acne activeren op te heffen bij:

  • Verhoogde talgproductie
  • Verhoorning
  • Aanwezigheid van de acne-bacterie
  • Ontstekingen
Peeling voor een rodehuid met couperose of gesprongen adertjes

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen en de haarvaatjes te verstevigen.

Hoe meer je vervelt hoe beter. Maar is dat echt waar?

Veel mensen verwachten wonderen van een peeling. Maar zijn de intensieve peelings nog wel verantwoord? Je gaat er vreselijk van vervellen zodat je de eerste weken niet toonbaar bent en pijn hebt. Je loopt ook het gevaar dat je extra pigment vorming krijgt waar je nooit meer vanaf komt. Een huidarts moet zo'n soort peeling nog wel eens doen bij een bepaalde vorm van huidkanker. Dan moet het. Als ik mijn mening mag geven dan ben je het beste af met een kuur van 4-6 milde peelings achter elkaar. Elke week of om de 3 weken. Dat ligt aan de huid en welk resultaat je wilt bereiken. Ook beschadig je je huid niet en blijf je op langer termijn ook je vruchten er van plukken.