Rug, nek en schoudermassage

Wie houdt er nu niet van een goede massage?

Een heerlijke massage die begint met een scrub om de doorbloeding te activeren en een start te maken om de afvalstoffen af te voeren. Vervolgens gebruiken wij een warme olie die ontspant, de spieren verwarmt en heerlijk ruikt. De kruiden in de olie werken diep in de huid, werken vitaliserend en ontgiftend op het lichaam en geest.

Wanneer geef je een cadeaubon voor een Ontspannings-massage?

Een ontspannings-massage zorgt dat het lichaam en de geest zich volledig ontspannen. Het is gewoon echt even ultiem genieten als één van de professionele medewerkers van Esthetisch Centrum Tilburg een ontspannings-massage geeft. De persoon zal dankbaar zijn met deze geweldige cadeau bon!

Indien u iemand kent die veel stress heeft op dit moment en wel toe is aan een heerlijke massage wat is er dan mooier om een cadeaubon voor ontspannings-massage te geven?

Heerlijk genieten, heerlijk ontspannen. Vooraf aan de massage gaan we eerst de rug scrubben om de doorbloeding alvast te stimuleren. Het is dus zeker een prachtig geschenk wat u aan een dierbaar iemand kunt geven. Het zal zeker worden gewaardeerd! U kan zich verzekeren dat wij er alles aan zullen doen om het de desbetreffende persoon helemaal naar de zin te maken!

Duur: 30 minuten.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Geef eens een Ontspannings-massage cadeau met onze cadeaubon ontspannende rug, nek en schoudermassage of plan zelf een massage in.

En wie houdt er nu niet van een goede massage? Of het nu gaat een sportmassage of een ontspanningsmassage, de resultaten zijn altijd goed bij Esthetisch Centrum Tilburg.

Dus bent u op zoek naar een zeer origineel geschenk aan iemand voor een verjaardag, bruiloft of voor onder de boom? Geef dan eens een ontspannings-massage cadeaubon aan iemand.

Wij pakken de bon heel gezellig in zodat je met trots dit mooie cadeau kunt geven