30-dagen Skin Perfecting Treatment

Naast onze professionele Resurface behandelingen met als doel het zichtbaar verminderen van rimpels, acnelittekens, onregelmatige huid en pigmentvlekken, hebben we nu een nieuwe generatie "homekit " met 4 producten voor thuisbehandeling! De Resurface2 Skin Perfecting Treatment Kit is kant en klaar en heel gemakkelijk thuis te gebruiken.

Voor gezicht, handen en voor elke leeftijd.

Hoe werken deze Resurface(2) producten?

Actieve ingrediënten: Glycolzuur, amandelzuur, gluconolacton. 
Deze zuren worden hydroxyzuren genoemd en worden al jarenlang en veel gebruikt in de professionele huidvernieuwende behandelingen. ze maken de huid glad, geven een glow aan de huid en verminderen oneffenheden.
GlycolzuurIs de meest bekende omdat glycolzuur een zeer kleine moleculaire structuur heeft en zo diep in de huid door kan dringen. Glycolzuur stimuleert de celvernieuwing in de opperhuid en activeert zo de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen.
Mandelic acid of amandelzuur is zeer effectief tegen rimpels, verschillende soorten donkere vlekken, acnelittekens, grote poriën, onzuivere huid en mee-eters. Amandelzuur heeft grotere moleculen en voelt daarom zachter op de huid. Door het gebruik van amandelzuur wordt de huid minder rood en branderig en is daarom beter te verdragen. In de geneeskunde wordt het ook gebruikt om rosacea en inflammatoire acne te behandelen.
Gluconolacton is een cyclisch polyhydroxyzuur dat van nature voorkomt in vooral de jonge huid en reguleert de huidvernieuwing. Dit zuur verwijdert op een voorzichtige manier dode huidcellen waardoor irritatie, jeuk (pruritus) worden verminderd. Ook ideaal om tekenen van huidveroudering aan te pakken door de antioxiderende werking.

Speciaal voor:

 • Verkleuringen en pigmentvlekken op de huid ontstaan door de zon.
 • Acne: Passieve acne en acne littekens.
 • Shock behandeling van 30 dagen. Voor wie een boost van een oppepper nodig heeft.

Wat zit erin de kit:

 • Exfoliating cleansing cream - 100 ml
 • Rebalancing Serum, speciale inhoud 30 ml i.p.v. 15 ml!
 • Micro Exfoliating Cream spf 50 - 50 ml
 • Skin Renewal Night Serum - 15 ml
Verkoopprijs kit: 94,50
4 producten voor een snelle vernieuwing van het huidoppervlak. Een echte resurface kuur voor thuis om een gladdere huid te krijgen.

Skin Perfecting Treatment

Exfoliating Cleansing Cream 150ml

Bevat geen agressieve schuimmiddelen. Een reiniger om onzuiverheden en make-up resten op te lossen en te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Micro ingekapseld salicylzuur bevordert de verwijdering van dode huidcellen waardoor de teint egaler en de huid zuiverder wordt.

GEBRUIK: 's Morgens en 's avonds, aanbrengen op een wattenschijfje en over het gelaat in zachte bewegingen roteren, niet nodig om na te spoelen.


Skin Perfecting Treatment

Rebalancing Serum Maxi size 30ml

Een geconcentreerd, zuiverend en uniformerend concentraat dat ideaal is voor vlekken veroorzaakt door acne en onzuivere huid en voor de behandeling van littekens en onvolkomenheden.

 • Azelaïnezuur stimuleert celvernieuwing, egaliseert de huidtextuur, minimaliseert acnelittekens en onvolkomenheden en voorkomt de vorming van nieuwe comedonen.
 • Vitamine PP heeft talg-normaliserende eigenschappen; ontstekingsremmende, verhelderende en anti-vlek eigenschappen, vooral bij acne-littekens.
 • Ideaal voor een gladdere, meer uniforme huidtextuur.

GEBRUIK: Breng 4 – 5 druppels aan op het gezicht na reiniging. Vermijd direct contact met de ogen.

OPMERKING: tijdens het eerste gebruik kun je lichte jeuk en roodheid ervaren bij het aanbrengen. Dit is normaal en tijdelijk en houdt verband met de werkzaamheid van het product. Als dit aanhoudt, breng dan alleen 's avonds minder product aan. Bij individuele overgevoeligheid de behandeling stopzetten. Niet aanbrengen op de huid die gevoelig, reactief, schilferend of geïrriteerd is door externe middelen. In de zomer en op bijzonder zonnige dagen aanbrengen onder een crème of foundation met zonnebrandcrème.


Skin Perfecting Treatment

Micro Exfoliating Cream SPF 50 50ml 

Dagelijkse fotobeschermende behandeling met hydraterende werking.

REVIVYLTM, brengt de fysiologische processen van celvernieuwing opnieuw in evenwicht en heeft een micro-exfoliërend effect, zacht en progressief, dat dag na dag oppervlakkige onvolkomenheden en kleine littekens en rimpels vermindert, huidstructuur verfijnt en de teint verfrist.

Frisse gel-crème textuur: ultralicht, snel absorberend en zonder whiteout effect. 

 • Het is niet vettig en ideaal voor een gecombineerde, vette en/of acnegevoelige huid.
 • Hoge tolerantie formulering vrij van alcohol en parfum

GEBRUIK: Elke ochtend na het reinigen en na de rebalancing serum.


Skin Perfecting Treatment

Skin Renewal Night Serum 15ml - Intensieve night-time perfecting behandeling

Met 2% aanhoudende afgifte micro-ingekapseld salicylzuur, creëert het een onzichtbare film op de huid met een zuiverende werking die, tijdens de nachtelijke uren, de progressieve verwijdering van dode en grijze cellen bevordert, de aanwezigheid van vlekken en post- acnelittekens contrasteert, en de proliferatie van bacteriën die geassocieerd worden met een onzuivere en/of acnegevoelige huid worden beperkt.

Met zijn textuur maakt het de huid:

 • Gladder 
 • Verwijdert het een grijze en doffe teint
 • Vermindert het de zichtbaarheid van onvolkomenheden en dyschromie ( verkleuring van de huid).

GEBRUIK: Breng 's avonds, na het aanbrengen van het rebalancing serum, 4-5 druppels aan op gezicht en nek, waarbij contact met de ogen wordt vermeden. Een mogelijk tintelend gevoel bij het aanbrengen is gerelateerd aan de effectiviteit van het product.

In geval van overmatige roodheid en tintelingen, spoelen en stoppen met het gebruik. Het kan het hele jaar door 's avonds worden gebruikt.Open de kit en ontdek hoe je de 30-daagse kuur gebruikt.


Behandelplan

"Glowing Shock Christmas 30-Days Treatment"

Voor een krachtig herstel van de huid Inclusief pakket voor thuis

 • Resurface2 Kit: 30-dagen Skin Perfecting Treatment
 • 6 Behandelingen (binnen binnen 7/8 weken te gebruiken) 1x per week
 • Totaalpakket kuur nu voor €450 normale €530
Indien nodig voor de ouder wordende of droge en vermoeide huid een heb naast dit pakket nog een extra op de huid aangepaste crème nodig.

Andere kuurtjes met een succesformule:

FILLIFT: liften, vullen, ontspannen, botox like: met veel massage
MESOSCIENCE: vullen, ontspannen, anti-pigment, botox like: met apparaat
INFUSION ANTI-AGE: opstrakken, liften, vullen: met 3 technieken


Maak ook eens een afspraak om de conditie van je huid te bekijken!


Ben je na de zomervakantie nog niet geweest voor een behandeling?
Dan denk ik dat je huid het geen slecht idee zal vinden om voor een oppepkuurtje te komen.

6 behandelingen inclusief pakket voor thuis. Je huid zal snel herstellen van achterstallig onderhoud. Met een leuke prijs!