Beauty Pillow

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! 

Deze  kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. 

Een derde van ons leven slapen wij. Iedereen heeft het druk, druk en heeft zijn eigen zorgen. Door het ontstaan van stress komen wij erachter dat een goede nachtrust heel belangrijk is. 

Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en geeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. De stof van de kussensloop reguleert de talgproductie en zorgt voor het behoudt van vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. 

Slaap je mooi met Beauty Pillow!


Taupe

Tijdloos taupe: omdat deze natuurlijke kleur nooit uit de mode gaat. Deze populaire interieurkleur wordt dan ook regelmatig door elkaar gebruikt met beige, zandkleur en lichtbruin. Net als zwart, wit en grijs is taupe ook vrij neutraal. Sterker nog, taupe neutraliseert harde kleurcontrasten. Het brengt warmte en gezelligheid in huis en je kan het in een interieur bovendien makkelijk combineren met een andere kleur. Taupe is een super veelzijdige en tijdloze kleur.
Peach

Life is as peachy as you make it... Peach is absoluut een kleur die we associeren met lente-zomer, dankzij het heldere en vrolijke gevoel. Het is een geweldige manier om het hele jaar door dat warme en zonnige gevoel in huis te halen. Een peach kleur brengt warmte in een ruimte zonder overweldigend te zijn. Peach lijkt misschien een ultra vrouwelijke kleur, maar als je het in evenwicht brengt met koelere tinten, wordt het meer een neutrale kleur. Deze methode werkt goed voor slaapkamers. Het creëert een romantische sfeer zonder te intens te zijn.
Sandy Beach

Beach calls… Sandy Beach is een natuurlijke tint die, zoals de naam al zegt, neigt naar de kleur van zand. Het is dus een hele lichte kleur bruin. Deze trendkleur is een neutrale kleur die rust uitstraalt, warmer is dan wit én de ruimte net wat meer een luxe sfeer geeft.

Alle producten van Beauty Pillow zijn te koop of te bestellen bij Esthetisch Centrum Tilburg.

Kussensloop 

60x70 €23,95 
80x40 €19,95  
80x80 €23,95

Dekbedovertrek 

140x200/220. €64,95

Oogmasker 

€23,95