Beste beauty-liefhebbers,

Updates en tips uit de wereld van esthetiek en cosmetische zorg

September is een overgangsmaand tussen zomer en herfst waarin je je huidverzorging en gezondheidsroutine kunt aanpassen.

In augustus zal de opgehoopte Pitta zich omhoog beginnen te bewegen in het lichaam. Vata helpt hier een handje bij.

Herzie je huidverzorgingsroutine:

Overweeg om producten aan te passen aan de veranderende behoeften van je huid. Voeg vochtinbrengende crèmes toe en kies voor producten die rijk zijn aan antioxidanten om je huid te beschermen tegen omgevingsfactoren. Verzorg je haar extra. Misschien een paar kilootjes eraf.

Meer lezen & tips >>>

De herfst symboliseert vernieuwing van de huid

Voor een grondige, zachte en natuurlijke huidverjonging zijn deze Lakshmi-producten een must na reiniging. 1. Reinigen met milk/gel  2. Peeling gommage 3. AHA gel 4. Tonic 5. Black mud. Lakshmi's biopeeling met algen, kruiden en actieve kool verwijdert onzuiverheden, verbetert huidregeneratie (veroudering), vermindert rimpels en bestrijdt acne en verstopte poriën door gifstoffen te binden en af te voeren.

Een gezond en slank lichaam Het streven naar een gezond en slank lichaam is een doel dat velen nastreven. Bij cosmeticabestellen.nl zijn er producten beschikbaar die gebaseerd zijn op speciaal uitgevoerde onderzoeken op mensen met overtollig vet of cellulitis. Meer lezen & tips  >>