Double Lift Serum Diego Dalla Palma

COLLALIFT®18

Dynamisch Liften.
Huid omhullende beschermer van collageen. 

Het stimuleert de productie van collageen XVIII, het enige type structureel collageen dat in alle lagen van de huid wordt aangetroffen.  

De belangrijkste rol van collageen XVIII:

is om de ondersteunende structuren van de verschillende huidlagen als een omhulsel in te pakken, waardoor de volumes en contouren van het gezicht harmonischer worden. Helaas neemt collageen XVIII significant af met de leeftijd. Collalift®18 heeft een multi-actief effect omdat het, door de productie van collageen XVIII te stimuleren, inwerkt op alle verschillende huidlagen, van de meest oppervlakkige tot in de diepste huidlagen.

EPIDERMIS: omhult de talgklieren, verkleint vergrote poriënen verfijnt de huidtextuur.

BASAALMEMBRAAN (dermo-epidermaleovergang): het versterkt de verankerende structuren tussen de opperhuid en de dermis en bestrijdt tekenen van zwaartekracht, slappe huid en verlies van definitie van de gezichtscontouren.

DERMIS: omhult de dermale ondersteunende structuren en het capillairenetwerk, versterkt de biomechanische eigenschappen en verbetert de huidkleur en microcirculatie.

HYPODERMIS: omhult vetcellen, hervormt de volumes en minimaliseert he tverschijnen van holle plekken.

De producten van Diego Dalla Palma zijn uitsluitend te bestellen bij Esthetisch Centrum Tilburg. Wij hebben onze eigen verkoopprijzen.

Kom voor advies naar onze winkel. Bel (013-5360944) even vooraf om een afspraak in te plannen of plan online een afspraak in.