Moonflower Body Cream als mooi geschenk. Of ontvang hem gratis!


Een stralende lichaamscrème met Althea. Limited edition!

Althea is een witte bloem die resoneert met de maan. Er zitten microdeeltjes van maansteen in verwerkt dat voor een subtiele, zachte glitter zorgt en heeft een heerlijke geur.

Deze lichaamscrème is vol en zal met de huid versmelten om te voeden en te herstellen. Je zal van de geur blij worden. Ondanks zijn volheid ook geschikt voor de rode en/of droge aangedane gevoelige huid eventueel met puistjes. Deze lichaamscrème zal ook genezend op je huid werken.

Daarom zeer geschikt om met Sinterklaas en de Kerst cadeau te gaan geven. Een echt cadeau en zeer leuk ingepakt.

Aangenaam herstellend, heilzaam en krachtgevend

Moon Flower Cream voedt en herstelt de huid dankzij een sterk hydraterende formule. Shea butter, cacaoboter, zonnebloemolie en aloë vera gemengd met verzachtende, kalmerende plantaardige oliën en hydraterende extracten zoals kaasjeskruid en altheabloemen.

De crème versmelt met de huid en er zullen heel fijne deeltjes parelmoer zichtbaar zijn die de huid een zachte, subtiele gloed geven.

De ruwheid van de huid verdwijnt en zal heerlijk zacht aanvoelen door het weldoordacht gebruik van de juiste essentiële oliën: Benzoë, Angelica en Litsea, die je huid in top conditie gaan houden!

Ontspannend en kalmerend werken hun geuren voor je lichaam en geest. Moon Flower is een geurritueel dat ervoor zorgt dat je huid je geest zal versterken.

Er is geen betere tijd dan de kerstperiode om voor je lichaam en geest te zorgen om zo tot rust te komen en heerlijk ontspannen aan het nieuwe jaar te gaan beginnen.


Veel mooie doeltreffende ingrediënten

Amandelolie: staat bekend om zijn zachte werking en wordt al eeuwenlang gebruikt op cosmetisch gebied. Het wordt goed verdragen door de gevoelige huid. Amandelolie vetzuren zijn vergelijkbaar met huidlipiden, worden gemakkelijk geabsorbeerd en bevorderen de vorming van een natuurlijke beschermlaag tegen uitdroging, waardoor de huid zacht en fluweelachtig blijft.
Sorbitaanolivaat: afgeleid van olijfolie en gecombineerd met sorbitol (een suiker). Een volledig PEG-vrije emulgator en is bijzonder geschikt voor de zeer droge huid omdat deze onmiddellijk zacht en glad aanvoelt.
Shea Butter: hydrateert, regenereert en beschermt de huid. Het is rijk aan vitamine A en D. Deze vitamines revitaliseren de huid. Vitamine E met reoxygenerende eigenschappen en vitamine F verbetert de huidelasticiteit.
Cacaoboter: heeft voedende en beschermende eigenschappen dankzij de vetzuren. Het bevat ook: polyfenolen die vrije radicalen bestrijden, vitamine E, een natuurlijke antioxidant, fytosterolen met ontstekingsremmer en herstellende werking en squaleen, een van de hoofdbestanddelen van talg dat de meest oppervlakkige laag van de opperhuid gehydrateerd houdt. 
Olie gewonnen uit lijnzaad: het heeft herstructurerende eigenschappen dankzij de specifieke vetzuur samenstelling, die hydratatie helpt, het verlies van water in evenwicht houdt en het gehalte aan alfa-linoleenzuur (45,0 - 60,0%), dat de elasticiteit en weerstand van de huid handhaaft.
Zonnebloemolie: rijk aan vetzuren, arginine, kalium, mineralen en vitamines. Zonnebloemolie voorziet de huid van waardevolle regenererende stoffen zoals fytosterolen, tocoferolen en squaleen. De polyfenolen van het zonnebloemextract neutraliseren de door licht geactiveerde vrije radicalen en UV-stralen. Het hydrateert en regenereert de huid.
Panthenol: panthenol of provitamine B5 verbetert de kwaliteit en structuur van de huidbarrière en heeft een ontstekingsremmende, jeukwerende en verzachtende werking. Op biochemisch niveau bevordert het de synthese van lipiden, de genezing van wonden en de proliferatie van huidfibroblasten.
Panthenol kalmeert ook roodheid als gevolg van jeuk of irritatie (bijv. huiduitslag en dermatitis veroorzaakt door langdurige blootstelling aan ultraviolette stralen).
Niacinamide of Vitamine B3: helpt de huidbarrière te versterken en verbetert de hydratatie. Het vermindert de negatieve effecten veroorzaakt door de externe omgeving, waardoor de huid sterk en stralend blijft.
Aloë-extract: het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en is uitstekend geschikt voor het neutraliseren van huidaandoeningen zoals gevoeligheid, rosacea, acne en eczeem.
Ginkgo Biloba: heeft een herbalancerende werking op melanine, daarom is het een uiterst interessant ingrediënt in gevallen van hyper- of hypopigmentatie. Zijn anti-aging effect op fibroblasten verbetert de zachtheid en natuurlijke compactheid van de huid.
Kaasjeskruidextract: hydraterend, verzachtend bij een rode huid. Dankzij het hoge gehalte aan slijm/gel. Het extract van de bloemen produceert namelijk een beschermende en verzachtende gel. Kaasjeskruid heeft ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen en is de ideale behandeling voor de gevoelige huid.
Angelica etherische olie: de naam Angelica is afgeleid van het feit dat de plant rond 8 mei bloeit, wat ook de dag is van de aartsengel Michaël; om deze reden wordt de plant vaak gevonden in kloosters en kerkkloosters en staat bekend als 'Angelica Grass' of 'Wortel van de Heilige Geest'. Angelica etherische olie is uitstekend voor de emotionele en fysieke gezondheid. Het kalmeert de geest, verlicht stress en angst, en wekt een gevoel van rust op. Angelica olie draineert en ontgift de huid. Het heeft ook rustgevende eigenschappen; lokaal toegepast, kalmeert het de huid en vermindert problemen zoals eczeem en huiduitslag. Dankzij zijn eigenschappen is de huid geregenereerd en gerevitaliseerd.
Litsea etherische olie: Litsea Cubeba of May Chang wordt traditioneel beschouwd als een wonderbaarlijk kruid in de Chinese geneeskunde en Ayurveda. Het wordt gebruikt om verschillende problemen te behandelen, zoals stress en angst aanvallen. Het geheim zit hem in het bijzondere citrusachtige en verfrissende aroma. In aromatherapie wordt essentiële olie van Litsea cubeba gebruikt om de stemming te stimuleren, het optimisme te herstellen. en werkt als een ontspannend middel bij slaapstoornissen. Deze essence van de olie wordt bijvoorbeeld verspreid door een geurdiffuser om kalmte en sereniteit te bevorderen, slapeloosheid te bestrijden, vitaliteit te herwinnen in de ochtend zodra je wakker wordt en om mentale vermoeidheid te bestrijden, waardoor de concentratie wordt verbeterd. Het is ook bijzonder geschikt voor de behandeling van tal van huidproblemen zoals acne, vette huid of haar en schimmel infecties.
Benzoë-etherische olie: benzoë-absolute bevordert de regeneratie en zuivering van de huid. Kalmerend en tonifiërend, helpt het de overgevoelige huid te kalmeren en behoudt het zijn elasticiteit. Etherische oliën met esters, zoals benzoë, zijn altijd gunstig voor het zenuwstelsel: ze bestrijden apathie, kalmeren emotionele schokken en dragen bij aan een goed psychisch functioneren.
Althea-extract: of maanbloem. Is rijk aan slijmstoffen  en doet Althea wonderen bij de verzorging van de huid en haar. Verzachtend en rustgevend, het is perfect voor het kalmeren van de geïrriteerde huid. Hydrateert en revitaliseert de droge en vochtarme huid.

Aanbevolen: Voor alle huidtypes, ook de vette huid en de zeer gevoelige aangedane droge huid.


SAMENSTELLING:

Aqua [Water] (Eau), Prunus amygdalus dulcis (Zoete amandel) olie, Ethylhexylpalmitaat, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea)boter, Myristylmyristaat, Theobroma cacao (cacao)zaad boter, capryl/caprinezuurtriglyceride, lauryllactaat, sorbitanolivaat, parfum [geur], benzyl alcohol, Cetearylalcohol, Cetylpalmitaat, Natriumcetearylsulfaat, Sorbitaanpalmitaat, Xanthan gom, mica, benzoëzuur, glycerine, niacinamide, dehydroazijnzuur, ascorbylpalmitaat, lijnzaad zuur, Panthenol, Natriumhydroxide, Tocoferol, Helianthus annuus (Zonnebloem)zaadolie, Retinyl palmitaat, titaandioxide, alfa-isomethylionon, Linum usitatissimum (lijnzaad) zaadextract (*), Hydroxycitronellal, Aloë barbadensis blad extract (*), Malva sylvestris (Kaasjeskruid) bloem/blad extract (*), Angelica archangelica wortelolie, Litsea cubeba fruitolie, Styrax tonkinensis harsextract, Citronellol, Benzylbenzoaat, Citral, Althaea officinalis wortelextract (*), Limoneen. * van biologische landbouw

GECERTIFICEERD BIOLOGISCH AIAB CA ITA 100052

GEBRUIK:

Gebruik elke dag op je lichaam, na een bad of douche, en masseer zachtjes in de huid. De  rijke textuur van deze crème versmelt met de huid  wanneer de crème wordt aangebracht op een licht vochtige huid. Creëert een beschermende film die hydratatie en voeding bevordert en verbetert.

250 ml

Limited edition! Normale verkoopprijs €32,95 nu voor €19,95 t/m 31-12-2021