Nieuwsbrief december met o.a. Leuke cadeautjes en vergoeding huidbehandelingen 2024.

De Sint en de kerst staan weer voor de deur. In onze winkel staan leuke samengestelde sets klaar met huidverzorging van La Colline, Phytomer en Lakshmi. of we maken een set ( minimaal 3 producten) met een leuke actie., en er is nieuwe make-up: super fijne mascara's van Baims en Debora Milano Pura. Ook hier zijn leuke setjes mee te maken om een lovely cadeautje te geven.

Vergoedingen van huidbehandelingen: Acne en ontharen.

Helaas moet ik mededelen dat vanaf 1 januari 2024 VGZ en de onderliggende verzekeringen geen vergoeding meer bieden voor acnebehandelingen (ontharen nog wel) uitgevoerd door schoonheidsspecialisten.

Ik begrijp dat dit een teleurstelling kan zijn voor degenen die van deze vergoeding gebruikmaakten.

De onderliggende verzekeringen van VGZ zijn:United Consumers, Unive, Zekur, UMC zorgverzekering, IZA, IZZ zorgverzekering voor VGZ en Zorgzaam.Het is toegestaan bij een andere verzekering een aanvullende verzekering voor huidbehandelingen af te sluiten.Check of jij voor vergoeding in aanmerking komt en bekijk je aanvullende polis. (Als er voldoende inschrijvingen in het HUIDPRO-register komen van huidprofessionals met specialisaties dan zal ook het CZ behandelingen van klanten gaan vergoeden.)

Ik heb een lijst samengesteld met zorgverzekeraars die vergoedingen geven aan de leden van De Huidprofessional. Onderverdeeld in de behandelingen.