Zwangerschapsmassage - Babymoon verwennerij

Deze massage is als een liefdevolle ondersteuning gedurende een bijzondere fase in het leven van een vrouw.

Tijdens deze periode ondergaat het vrouwelijk lichaam ingrijpende veranderingen, zowel fysiek als mentaal. De zwangerschap brengt een diepgaande verbinding tussen lichaam en geest tot stand, en het behoud van evenwicht in beide is essentieel. Deze massage omarmt op een tedere manier de fysieke, emotionele en spirituele aspecten van deze reis, wat de ontwikkeling van de baby ten goede komt.

Het is een zachte massage met natuurlijke amandelolie, waarbij je in alle comfort kunt genieten terwijl je zijdelings ligt, inclusief een ontspannende rugmassage. Dit is jouw moment van pure verwennerij, waarbij we zorg dragen voor zowel jou als je kostbare kleintje.

Heb je last van zware vermoeide benen en /of vochtophoping tijdens je zwangerschap? Boek dan extra een Crio Gamathi of Garshan Dren behandeling bij deze lichaamsmassage.

Zwangerschapsmassage kan een heerlijke manier zijn om zwangere vrouwen te helpen ontspannen en de fysieke en emotionele ongemakken van de zwangerschap te verlichten. Hier zijn enkele belangrijke punten over wanneer en waarom het op een zachte, zorgvuldige manier moet worden gedaan:

Wanneer kun je beginnen met zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage kan meestal veilig worden gestart vanaf het tweede trimester van de zwangerschap. In het eerste trimester zijn zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid en een verhoogd miskraamrisico meestal het hoogst, dus wordt massage vaak vermeden. Overleg altijd met  je zorgverlener voordat je begint.

Waarom op een zachte manier?

  • Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam aanzienlijke veranderingen, waaronder een toename van de bloedcirculatie, een groeiende buik en druk op bepaalde gewrichten. Daarom moet zwangerschapsmassage voorzichtig en zacht worden uitgevoerd om ongemak te voorkomen.
  • Zorgvuldige massagetechnieken kunnen helpen bij het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van zwellingen, zonder de baby in gevaar te brengen.

Voordelen van een zwangerschapsmassage:

  • Verlichting van rugpijn en spanning.
  • Vermindering van zwelling in handen en voeten.
  • Bevordering van ontspanning en stressvermindering.
  • Verbetering van de slaapkwaliteit.
  • Verlichting van bekkenpijn en druk op de heupen.
  • Verbetering van de algemene gemoedstoestand en emotioneel welzijn.

Elke zwangerschap is uniek, dus de behandeling moet worden afgestemd op individuele behoeften en comfortniveaus.

Bij ons kun je genieten van behandelingen in verschillende tijdsduren: 40, 60, 90 minuten. Onze benadering heeft een bijzondere betekenis. In de wiskunde staat het teken van de horizontale acht, ook wel de lemniscaat genoemd, voor oneindigheid. Maar voor ons heeft het ook een diepere spirituele betekenis: genezing.

Met deze massage voor aanstaande moeders richten we ons op het herstellen van de balans in zowel je lichaam als geest. We helpen je metabolisme in evenwicht te brengen, spieren en gewrichten te ontspannen en knopen los te maken. Dit doen we met speciale massagetechnieken en essentiële oliën, om je cellen een verfrissende boost zuurstof te geven.

Een Lakshmi massage-kuur omvat een reeks behandelingen die kort op elkaar volgen, en je kunt zelf kiezen welke tijdsduur het beste bij je past. Herhaal de behandeling elke 3 à 4 weken voor nog betere resultaten bij het aanpakken van eventuele spanningen, zowel fysiek als emotioneel, of gewoon om preventief aan je gezondheid te werken. Het is een liefdevolle manier om goed voor jezelf te zorgen.