Resurface Professionele huidverbeterende behandelingen.

Resurface Your Face


Een hele mooie behandeling van de huid die bijzonder is, omdat ook hier de claims die Diego dalla Palma professional maken met deze lijn met een uitmuntend score uit de testen komt.

Wanneer een producent claimt dat de lijn werkt op bijvoorbeeld puistjes, acne, onreinheden, of pigmentvlekken moet dit ook daadwerkelijk worden aangetoond.
Dit wordt gecontroleerd door de Europese wetgeving. Je mag namelijk niet zomaar zeggen dat ingrediënten werken op een onreine huid of een acne huid als de producten en ingrediënten niet getest zijn.


Huidvernieuwing met respect voor het microbioom

Resurface biedt 3 verschillende mogelijkheden en het mooiste resultaat vind ik persoonlijk na een kuur van 6 behandelingen.

Microneedling

Ik krijg geregeld de vraag of je Resurfacebehandelingen ook mag toepassen in combinatie met Microneedling, Skinpen, Dermapen, Microdermabrassie of andere apparatuur.

Ja, de resultaten zijn prachtig!

Let's start!

RESURFACE2


Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen 

RESURFACE2 is een innovatieve, geijkte en nauwkeurige dermale regeneratieprocedure die gecertificeerde, professionele en merkbaar zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen of duidelijke ontstekingsprocessen. Verrijkt met REVIVYLTM. Rigoureus gebruik, veiligheid en effectiviteit testen uitgevoerd in de dermatologische kliniek van de Universiteit van Napels Federico II. Dermatologische uitmuntendheid.

EFFECTIEF - VEILIG -  PROFESSIONEEL

Zichtbaar verminderen van rimpels, acnelittekens, onvolkomenheden en onregelmatige huid, met respect voor het delicate evenwicht van de huid.

RESURFACE2 stelt 3 intensieve pakketten voor die specifiek gericht zijn op verschillende soorten huidbeschadigingen:

Fresh Up - ProAge - Skin Refine
  • Voor cliënten met een grauwe, doffe huid en een ongelijke huidskleur ervaren. Het bereidt de huid voor op latere en specifieke exfoliërende behandelingen.
  • Specifiek ontworpen om verkleuring van de huid, de nawerkingen van jeugdacne, acne littekens en ongelijke huidstructuur te bestrijden.
  • De behandelingen zijn ontworpen om geleidelijke en opbouwende resultaten te behalen naarmate u door de sessies vordert.

KUUR 6x behandeling à 30 minuten - 1x per week

2 FreshUp-sessies + 2 ProAge/ SkinRefine-sessies met gemiddelde intensiteit + 2 PROAGE / SkinRefine-sessies met hoge intensiteit.

Producten voor thuisgebruik 

Kit 4 producten: €94,50


1. REGENERATING EXFOLIATING TONIC AHA (ALPHA-HYDROXYZUUR) 5% 200 ml pomp dispenserfles

Kenmerken: 

Verlichtende vernieuwingslotion. Verwijdert zachtjes dode en doffe huidcellen voor een meer gelijkmatige en levendige huid en een gladdere, meer uniforme huid.

Gebruik: 

Op de gereinigde huid aanbrengen 's morgens en' s avonds. Doordrenk een wattenschijfje met het product en breng het aan op het gezicht, vermijd het oog- en lipgebied. In het geval van direct contact met de ogen of van een overmatig brandend gevoel, spoel met veel koud water.

Waarschuwingen: 

Tijdens het eerste gebruik kan je bij de toepassing lichte jeuk en roodheid ervaren. Dit is normaal en tijdelijk en hangt samen met de werkzaamheid van het product. Als dit significant en persistent is, breng dan 's avonds alleen minder product aan en verspreid de applicaties tot de huid zich aanpast. In geval van individuele overgevoeligheid, stop de behandeling. Niet aanbrengen op een huid die gevoelig is, reactief is, afschilfert of geïrriteerd is door externe agenten. In de zomer en op bijzonder zonnige dagen aanbrengen onder een crème of foundation met zonnebrandcrème.

ACTIEVE INGREDIËNTEN

REVIVYLTM: 

Stimuleert de vernieuwing van stamcelhuid en beschermt het microbioom van de huid. ACID COMPLEX (glycolzuur en gluconolacton): exfoliërende en anti-aging. HA ANTI-IRRITANT SYSTEEM: anti-irriterende en celbeschermende eigenschappen.


2. SKIN RENEWAL SERUM - EGF- 15 ml fles met druppelaar

Kenmerken:

Het anti-age-concentraat van de nieuwe generatie stimuleert celvernieuwing en collageenproductie, waardoor de diepte van rimpels verminderen. Voor een stevigere, meer soepele en stralender huid.

Gebruik: 

Breng 4-5 druppels op het gezicht aan na het reinigen en klop zacht om absorptie te bevorderen. Gebruik ochtend en avond. Vermijd direct contact met de ogen.
 

ACTIEVE INGREDIËNTEN 

EGF (epidermale groeifactor): epidermale groeifactor, van nature te vinden in de menselijke huid. Intensief stimuleert het de productie van nieuw collageen. REVIVYLTM: stimuleert de vernieuwing van stamcelhuid en beschermt het microbioom van de huid. 

HYALURONZUUR: reguleert de hydratatie van de huid en maakt het oppervlak van de huid glad. N-ACETYLGLUCOSAMINE: stimuleert de productie van nieuw hyaluronzuur, waardoor de huid wordt overspoeld met vocht en de hydratatie wordt bevorderd. TREHALOSE: "resurrection sugar", hydraterend en beschermend.


3. REGENERATING SERUM - RETINOL- 15 ml fles met druppelaar
Kenmerken: 

Een zuiver en micro-ingekapseld retinol concentraat met een krachtige anti-aging en anti-imperfectie actie. Speciaal ontworpen om rimpels, donkere vlekken, ongelijke teint, acnelittekens en verwijde poriën te bestrijden. Re-texturiseert de huid en geeft hem een jeugdiger, gerevitaliseerd uiterlijk.
Gebruik: 

Schudden voor gebruik. Breng 4-5 druppels aan op het gezicht na het reinigen en klop zachtjes aan om absorptie te bevorderen. Gebruik ochtend en avond. Vermijd direct contact met de ogen.

Waarschuwingen: 

Afschilfering en een gevoel van droogte kunnen tijdelijk voorkomen. Dit hangt samen met de aard en de werkzaamheid van het product. Als dit significant en persistent is, breng dan 's avonds alleen minder product aan en verspreid de applicaties tot de huid zich aanpast. In geval van individuele overgevoeligheid, stop de behandeling. Niet aanbrengen op een huid die gevoelig is, reactief is, schilferig of geïrriteerd is door externe agenten. In de zomer en op bijzonder zonnige dagen aanbrengen onder een crème of foundation met zonnebrandcrème.

ACTIVE INGREDIENTS 

MICRO-ENCAPSULATED RETINOL: 

Zuiver, zeer stabiel, micro-ingekapseld retinol. Retextureert de huid en vermindert rimpels en onvolkomenheden. REVIVYLTM: stimuleert de vernieuwing van stamcelhuid en beschermt het microbioom van de huid. 

HYALURONZUUR: reguleert de hydratatie van de huid en maakt het oppervlak van de huid glad.

N-ACETYLGLUCOSAMINE: stimuleert de productie van nieuw hyaluronzuur, waardoor de huid wordt overspoeld met vocht en de hydratatie wordt bevorderd. TREHALOSE: "resurrection sugar", hydraterent en bescherment.


4. REBALANCING SERUM – AZELAIC ACID + VITAMIN PP- 15 ml fles met druppelaar
Kenmerken: 

Een geconcentreerd, zuiverend en uniformerend concentraat dat ideaal is voor vlekken veroorzaakt door acne en onzuivere huid, en voor de behandeling van littekens en onvolkomenheden. Ideaal voor een gladdere, uniformere huidtextuur.
Gebruik: 

Breng 4-5 druppels op het gezicht aan na het reinigen en klop zacht om absorptie te bevorderen. Gebruik ochtend en avond. Vermijd direct contact met de ogen.
Waarschuwingen: 

Tijdens het eerste gebruik kan je bij de toepassing lichte jeuk en roodheid ervaren. Dit is normaal en tijdelijk en hangt samen met de werkzaamheid van het product. Als dit significant en persistent is, breng dan 's avonds alleen minder product aan en verspreid de applicaties tot de huid zich aanpast. In geval van individuele overgevoeligheid, stop de behandeling. Niet aanbrengen op een huid die gevoelig is, reactief is, afschilfert of geïrriteerd is door externe agenten. In de zomer en op bijzonder zonnige dagen aanbrengen onder een crème of foundation met zonnebrandcrème.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:AZELAÏCZUUR + VITAMINE PP: egaliseer de huidtextuur en minimaliseer acnelittekens en -onvolkomenheden. REVIVYLTM: stimuleert de vernieuwing van stamcelhuid en beschermt het microbioom van de huid.

SPECIFIEKE ACTIEVE INGREDIËNTEN

ZUUR COMPLEX

Hydroxyzuren worden al jarenlang veel gebruikt in professionele huidvernieuwende behandelingen: ze maken de huid glad en geven de huid een nieuwe structuur en verminderen zichtbaar een aantal onvolkomenheden.
Glycolzuur is het meest bekende van alle hydroxyzuren, omdat het door zijn zeer kleine moleculaire structuur diep doordringt, de celvernieuwing in de opperhuid en andere lagen van de huid stimuleert, waar het de aanmaak van nieuw collageen stimuleert, de strijd tegen tekenen van veroudering en veroudering van de foto synthese (UV straling, rimpels, donkere vlekken, littekenweefsel, doffe en onregelmatige huidskleur).

Mandelic acid, dat zeer effectief is tegen rimpels, verschillende soorten donkere vlekken, imperfecties, acne littekens, verwijde poriën, onzuivere huid en mee-eters, wordt ook veel gebruikt. 

Met een grotere moleculaire structuur dan glycolzuur, is het zachter op de huid, veroorzaakt het minder roodheid en verbranding en wordt het vaak goed verdragen door een relatief gevoelige en hyper gepigmenteerde huid. In de geneeskunde wordt het ook gebruikt om rosacea en inflammatoire acne te behandelen. 

De meest innovatieve van alle hydroxyzuren is echter gluconolacton, een cyclisch polyhydroxyzuur dat van nature voorkomt in de huid, vooral bij jonge mensen, die de huidvernieuwing reguleert.

In zowel cosmetische formuleringen als in de huid geeft dit cyclische molecuul een zure groep vrij die voorzichtig de gekalibreerde verwijdering van dode cellen bevordert, waardoor irritatie, jeuk en pruritus worden verminderd. Het molecuul heeft ook krachtige antioxiderende eigenschappen, waardoor het ideaal is om de tekenen van veroudering te bestrijden. 

In de nasleep van de meest innovatieve medische en esthetische toepassingen, combineert deRESURFACE2-reeks glycolzuur, amandelzuur en gluconolacton. De combinatie zorgt voor een balans en boost van de eigenschappen van elk zuur terwijl het natuurlijke evenwicht van de huid veilig wordt gerespecteerd.

HA ANTI- IRRITANT SYSTEEM

Een cel beschermingssysteem met anti-irriterende eigenschappen, dat opmerkelijk ongewenste effecten vermindert en een optimale huidhydratatie onderhoudt, is toegevoegd om de huidverdraagzaamheid voor de exfoliërende formuleringen verder te verbeteren.

REVIVYLTM

Het reactiveert de huidregeneratieprocessen en brengt de huidmicro-omgeving opnieuw in balans: 


  • Diep van binnen stimuleert het huidvernieuwing terwijl de activiteit van stamcellen wordt behouden.
  • Aan de oppervlakte beschermt het, het microbioom van de huid, de "onzichtbare wereld van goede bacteriën" die op het huidoppervlak aanwezig is en essentieel voor het behoud van een gezonde huid en de bescherming tegen externe stoffen. Voor opnieuw gebalanceerde en diep geregenereerde huid.

EGF (Epidermal Growth Factor)

Epidermale groeifactor, van nature aanwezig in de menselijke huid. Intensief, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, versterkt de huidbarrière en geeft de huid een jeugdiger, gerevitaliseerd uiterlijk.

MICRO-ENCAPSULATED RETINOL

Zuivere ingekapseld microcapsule. De speciale inkapseling behoudt zijn eigenschappen zodat deze delicaat is en goed wordt verdragen door de huid. Retinol stimuleert de regeneratie van de huid en is een van de belangrijkste cosmetische substanties die worden gebruikt om de vorming van rimpels te voorkomen, talg-normaliseert, vermindert de zichtbaarheid van verschillende soorten onvolkomenheden en re-structureert de huid.

AZELAIC ACID

Ideaal voor de onzuivere huid en voor acnelittekens. Werkt de proliferatie van bacteriën in verband met acne en onzuivere huid tegen, stimuleert de celvernieuwing, egaliseert de huidstructuur, minimaliseert acne littekens en onvolkomenheden en voorkomt de vorming van nieuwe comedonen.

VITAMIN PP

Ook bekend als vitamine B3 of niacinamide, Vitamine PP heeft veel gunstige effecten op onze huid: 

  • het versnelt celdifferentiatie en wondgenezing; 
  • het verbetert de barrièrefunctie van de huid; 
  • het heeft talg-normaliserende eigenschappen; 
  • het heeft ontstekingsremmende eigenschappen; 
  • het stimuleert de collageen- en elastineproductie en heeft verlichtende en anti-vlek eigenschappen, vooral in acne-beschadigde huid.